Dete i religija

• Začetnik teme Začetnik teme Utah
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zazi ponavljas se daj neku novu misao.

Zašto bih? Na temi pod nazivom Dete i religija ogovaraš Envera Hodžu, meni kažeš da vodim dnevnik na Krstarici, aji da je baba (mada ste vršnjakinje) i da je LSD legalan u Srbiji. Tih nekoliko misli koje su se jedva ispilile u tvojoj ćurećoj glavi ponovila si do sada svaku barem po sto puta.
I zašto bih onda ja trošio stvaralačku energiju na bezveznog trola poput tebe?

Evo ti još jednom

Izgleda da Americi ide sve gore. Spala je na to da se poredi sa Srbijom i... Albanijom. :lol:
A i ovi izrodi koji propagiraju njene "slobode" sve su lošijeg kvaliteta. :kafa:

Zašto bih? Na temi pod nazivom Dete i religija ogovaraš Envera Hodžu, meni kažeš da vodim dnevnik na Krstarici, aji da je baba (mada ste vršnjakinje) i da je LSD legalan u Srbiji. Tih nekoliko misli koje su se jedva ispilile u tvojoj ćurećoj glavi ponovila si do sada svaku barem po sto puta.
I zašto bih onda ja trošio stvaralačku energiju na bezveznog trola poput tebe?

Evo ti još jednom

Izgleda da Americi ide sve gore. Spala je na to da se poredi sa Srbijom i... Albanijom. :lol:
A i ovi izrodi koji propagiraju njene "slobode" sve su lošijeg kvaliteta. :kafa:

zazi opet nema argumente ,a i malo si se iznervirao kada moras da vredjas...a glavo
zazi trol mi kaze i ne ljutim se

zazi opet nema argumente ,a i malo si se iznervirao kada moras da vredjas...a glavo
zazi trol mi kaze i ne ljutim se
A za šta to je trebalo da imam argumente? U vezi sa temom Dete i religija rekao sam šta sam imao. Ne sećam se da si zucnula na moje argumente oko dece i religije.

A za to da si beskarakterni izrod ne trebaju mi argumenti. To svi vide. :kafa:

A za šta to je trebalo da imam argumente? U vezi sa temom Dete i religija rekao sam šta sam imao. Ne sećam se da si zucnula na moje argumente oko dece i religije.

A za to da si beskarakterni izrod ne trebaju mi argumenti. To svi vide. :kafa:
zazi kako se samo nerviras,kada moras da vredjas, necu te prijaviti...
tvoji argumenti su tragi-komicni pusenje je legalno,ali stetno na temi religija...bravo zazi nastavi samo tako da

Boba je Borba ?
Zajednicki cilj je bio poraz nacizma.

Provaljena si -ti si frazerka kao i svi Ameri...:cool:
Poslednja fraza ti i cinićna-veliki broj nacista krilo se u USA -FBI imao čak program za to...
Zazi je u pravu-da si neka riba-već ne bi bila na forumu več kod frizera i.. spremala se za
izlazak...Vremešnija teta kojoj samoj dosadno...Mi ostali u naletu...Čak i dede imaju obaveze...:hahaha:

Provaljena si -ti si frazerka kao i svi Ameri...:cool:
Poslednja fraza ti i cinićna-veliki broj nacista krilo se u USA -FBI imao čak program za to...
Zazi je u pravu-da si neka riba-već ne bi bila na forumu več kod frizera i.. spremala se za
izlazak...Vremešnija teta kojoj samoj dosadno...Mi ostali u naletu...Čak i dede imaju obaveze...:hahaha:
Kako ide san da postanes sudija za preksaje....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back