MadonnaGirl
Elita
- Poruka
- 23.835
Kako se*u
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Poginula" Idi Brit
Nikolet Šeridan dobila otkaz u seriji "Očajne domaćice" jer producenti nemaju para da je plaćaju
Američka glumica Nikolet Šeridan (Nicollette Sheridan), jedna od zvezda TV serije "Očajne domaćice" dobila je otkaz! Njen lik naprasno je poginuo u seriji a, kako se priča, razlog tome je upravo svetska ekonomska kriza i nemogućnost producenata da je plaćaju.
Glumica je časopisu "TV Guide"rekla da je uverena da je kreator serije, Mark Čeri imao nešto protiv Idi i da nije bio u stanju "da razlikuje realnost i fikciju". U poslednjoj epizodi u kojoj se pojavljuje, Idi, koja pokušava da pobegne od pomahnitalog muža, strada u saobraćajnoj nesreći. Prvi čovek serije izjavio je da su producenti bili pod pritiskom da smanje troškove, a časopis je procenio da će odlazak Nikolet Šeridan uštedeti do 200.000 dolara po epizodi.
Pa, sve je moguce...Kako ce da je vrate? Ustane iz mrtvih?![]()
Šta ja znam kako, neka je vrate!!!Možda kao Martu Huber, u prvom ili drugom serijalu, došla je njena sestra bliznakinja.
On ce biti sa onom smotanom Susan 100%.Glupo bi bilo da bude sa ovom crvenokosom do kraja.![]()
Jel gledao neko novu epizodu?
Odlicna epizoda, konacno malo zanimljivog desavanja.
Bas me zanima, sta li ce se desiti u sledecoj epizodi sa MJ-em.
Ako nekome treba prevod:
http://www.podnapisi.net/ppodnapisi/search?tbsl=1&asdp=0&sK=Desperate+Housewives&sJ=36&sY=&sAKA=1