Desperate Housewives

Jooj,nisam mogla sinoc da gledam, tv mi umro:evil: Dragi moji forumasi, jel mozete ukratko da mi kazete sta se izdesavalo. Jel Gebi saznala da je Carlos slep?
I ko bese ta Ajda sto je poginula?:think::dash:

Poslednja izmena:
ja sam propustio nekih 3-4 epizode, uglavnom ono kada tornado zbrishe Briinu kucu, zar vam se ne cini da je cak i onaj nered posle nekako savrsheno spakovan, mozda je to duh kuce, a mozda delo scenariste, lol, ali mi je tako zao te epizode. Zato sada gledam na Fox - u gde kasne jedno sezonu pa da taman obnovim vec nauceno ;)

Moze neko da mi preprica epizodu posle tornada.Nisam je gledala.Znam samo da je Linet widela kako se srusila kuca onaj babi sto joj cuwa decu a u njoj su bili Tom i deca i ona druga baba.I kako je karlos izgubio wid?
Btw obozawam Ocajne domacice... :)

Pa ne sećam se svega baš,ali znam da počinje kao mrak je,i svi čekaju šta će da se desi pošto su Scavo porodica (svi sem Lynette) i ona baba unutra zatrpani i ne zna se da li su živi.. Uglavnom oni njih vade,ali nažalost baba nije preživela jer je pokušala da spasi decu dok je Tom bio u nesvesti. Uglavnom,posle je sve o tome kako moraju da ponovo izgrade kuće i kako preživljavaju.. Mislim da se Hodge useljavaju kod Susan pošto im je srušena kuća ( mislim da je tako).Lynette saznaje od onog najmalađeg da ih je bakac spasila.. Takođe,bakac je bila vrhunski baseball igrač i želja joj je bila da joj pepeo prospu po igralištu.. Lynette krade pepeo pošto porodica nije htela to da uradi.. (ne sećam se da li je ovo bilo u toj ili u sledećoj).

Btw. Carlos je oslepeo tako što se odvalio deo tarabe i lupio ga u glavu. Posle se,naravno,Carlosu vraća vid u petoj sezoni.

Jeste culi da se planira snimanje srpske verzije Domacica..? kao,Ocajne domacice sa Dedinja....Mislim da cemo se samo izblamirati.

Inace,omiljeni likovi su mi Bri (zena je genijalna,volim tu njenu caknutost:D) i Linet...A nervira me Suzan,sva je nekako..trapava,ravnodusna.

BYE-BYE NICOLETTE!! :roll:

LOS ANGELES, Feb 11 (Reuters) - Television's "Desperate Housewives" are losing a resident of Wisteria Lane.

Nicollette Sheridan, who plays blonde-bombshell Realtor Edie Britt on the ABC comedy, is leaving the show, a spokeswoman for the network said on Wednesday.

ABC gave no further details about the timing or circumstances of the departure of Sheridan's loud-mouthed character.

But E! online columnist Ted Casablanca wrote that Britt would be involved in a car accident after dodging a plot hatched by shady new screen husband Dave Williams to kill her off.

Sheridan's character has already left the TV show once. She was driven out of Wisteria Lane by the other housewives last season but returned when the show jumped five years forward in the fall of 2008.

British-born Sheridan, 45, appeared in the US TV soap opera "Knots Landing" in the 1990s before joining the cast of "Desperate Housewives" in 2004.

(Reporting by Jill Serjeant)

Nema više Edie.. Jedan od najboljih likova.. Pfff .. :dash:

Jeste culi da se planira snimanje srpske verzije Domacica..? kao,Ocajne domacice sa Dedinja....Mislim da cemo se samo izblamirati.

Inace,omiljeni likovi su mi Bri (zena je genijalna,volim tu njenu caknutost:D) i Linet...A nervira me Suzan,sva je nekako..trapava,ravnodusna.

Slažem se..
Retko koja serija može primaći Domaćicama..

BTW. Na Fox Lofeu čini mi se ima nova Cherry-jeva serija.. Ne sećam se kako se zove.. Mislim da je dobra..
Video sam reklamu.

Back