A ne mislio sam jel postoji jedan postavljac kao kod Losta sto je eztv... Malo je problematicno imam neke epizode prve sezone vec i sad treba da pocnem od druge a sve neki neprovereni torenti mislim spori i to...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
OK, Linet ce se boriti s rakom. A hoce li se IZboriti? Mislim, pretpostavljam da hoce, al na koju foru....ipak je rak...pa jos na mozgu.
I sta ce biti sa Idi? Obesila se? Pretpostavljam da ce ostati i ona ziva, ali opet: na koju foru...?
Idi je prezivela...ne secam se sad tacno kako...Linet ce preziveti isto
A gledala sam 6 sezonu prve 4 epizode,iskreno tek tada su unistili seriju...
OK, Linet ce se boriti s rakom. A hoce li se IZboriti? Mislim, pretpostavljam da hoce, al na koju foru....ipak je rak...pa jos na mozgu.
I sta ce biti sa Idi? Obesila se? Pretpostavljam da ce ostati i ona ziva, ali opet: na koju foru...?
poslednja epizoda (13) ove sezone mi je bezveze, nervira me kad tako prekidaju kontinuitet radnje nekim flešbekovima... sad više nemam pojma šta je bilo u kojoj sezonu, uglavnom tornado i kraj IV su extra i i ova peta je imala par svetlih trenutaka (epizoda sa požarom) al su se malo pogubili u priči... (koja je poenta one babe bogatašice u ovoj sezoni, npr?!)... no bilo kako bilo, mogu da drogiram ovom serijom bilo kad (nego idiot, skinem, sagledam epizodu i brišem zbog spejsa)
Ja mislim da nema 6. sezone,najnovija je 13.ep 5. sezone...
e imam pitanje za ove sto gledaju preko rts-a. Nije mi jasno sto su prikazali special 5 sinoc i to zavrsili sa onim kada se Idi obesila,a vece pre toga pustili epizodu jos jednu,gde su prikazali da je ziva i to... ovi na rts-u nisu normalni definitivno!!!
Sinoćna epizoda je bila extra, a i maskenbal je bio luud!! Linet kada saznaje da je izlečila rak, sreća na njenom licu, baš je bila dobra epizoda![]()