Desperate Housewives

moram da kazem da je serija odlicna stvarno!! Ja gledam na rts-u ali sa skupstinom preterase!!! Sve 4 su mi zanimljive... Najsmesnija scena mi je bila kada se kineskinja poradjala i rodila crnca a Karlos snima i kaze: moram da popravim boju na kameri...z:Dz:D Bri mi je super sa onim njenim osmehom,al malo je dosadno sada kada je na odmoru sa Orsonom! Smesno mi je bilo i kada su polazili a Danijela trudna i Metju kaze Orsonu imamo problem,a Orson moze li da saceka,a ovaj kaze da, moze 9 meseci... Gabrijela mi je isto odlicna,a Suzan je ok,ali mi je ona najdosadnija... Linet je isto super... Nego... Sta ce biti sada? Jel stvarno ima rak ili ne?

Moguce.Nazalost.Stvarno znaju da preteraju.Cekajuci nove epizode razocarah se kad vidoh da po ne znam koji put sve ide od pocetka.z:((

Pa da,to im je fazon..
I The L Word primetih išao od početka.. z:hm:
Ali mislim sad kad su nabavili ovo Kerolajn in d siti , kad god pustim vidim tu seriju. z:((

Sta ce biti sada? Jel stvarno ima rak ili ne?

Da,Linet se bori sa rakom u četvrtoj sezoni,koja je po mom mišljenju najbolja.
[Tornado epizoda i ona posle nje z:cry: ]
Odmah posle treća.
Ona mala kod Linet mi je išla na živce.
Kako je bilo super kad su je odveli da je ne gledam.

Eh,ja bih poludeo da moram da čekam RTS ,pa čas skupština.. Ma ajde..
Imam na kompu sve pa kad se odvalim po pet epizoda dnevno.. :zstidljivko:

OK, Linet ce se boriti s rakom. A hoce li se IZboriti? Mislim, pretpostavljam da hoce, al na koju foru....ipak je rak...pa jos na mozgu.
I sta ce biti sa Idi? Obesila se? Pretpostavljam da ce ostati i ona ziva, ali opet: na koju foru...?

Back