Desperate Housewives

evo malopre sam odgledao i poslednje dve epizode 7. sezone... i kao po obicaju, na kraju svake sezone, popizzdim !! -.-"
tako nam stave napet i zanimljiv kraj i mi treba da se raspadnemo 3 meseca (do septembra) cekajuci 8. sezonu.. jezivo !
Ima li neko ideju sta ce dalje biti?

zapravo u finalu je jedino zanimljiv taj momenat na kraju

slede spojleri

tom i linet - nisu znali šta će drugo nego da se rastavljaju
bri - ništa posebno, mada bila je štos seks scena
gabi i karlos - isto ništa se nije radikalno desilo
feliša i pol - 0:0
suzan smaračica se vratila, znači isto 0:0
najbolje bi bilo da na kraju svi robijaju zbog saučesništav u ubistvu i gotovo
mada on je već mrtav tako da i nema šta da bude
jedino što su se bri i karlos pomirili

ipak radujem se novim sezonama

slede spojleri

A jedino sto mi se ne svidja u seriji je sto vise nista nisu prikazivali o Gabrijelinoj pravoj cerki.. kao da to nije ni bilo. Ipak sam se nadao da ce devojcica ostati sa Gabrijelom..

A jedino sto mi se ne svidja u seriji je sto vise nista nisu prikazivali o Gabrijelinoj pravoj cerki.. kao da to nije ni bilo. Ipak sam se nadao da ce devojcica ostati sa Gabrijelom..
Bash sam i ja o tome razmishljala. Malo je bzvze da je uopshte ni ne pominju vishe kad je Gabrijel skoro poludela kad su je odveli...i sad nishta.
A da ne pominjem koliko mi se Huanita uopshte ne svidja. Ne znam shto je chine tako antipatichnom x)

Poslednja izmena:
Bash sam i ja o tome razmishljala. Malo je bzvze da je uopshte ni ne pominju vishe kad je Gabrijel skoro poludela kad su je odveli...i sad nishta.
A da ne pominjem koliko mi se Huanita uopshte ne svidja. Ne znam shto je chine tako antipatichnom x)

da, bilo je 2-3 epizode o tome kako je Gabrijeli bilo i sad nista... mozda u 8. i prikazu nesto...
a i meni je Juanita skroz odbojna -.- ne lici na Gaby ni malo..
inace mi je zao i Toma i Linet.. ovo ce verovatno biti zanimljivo za gledanje , jer je Linet jedina domacica koja je samo sa Tomom od pocetka serije.. ipak su bili lep par.. voleo bih da se pomire :)

a sad do septembra mozemo samo da nagadjamo :(

slede spojleri

Za Toma i Linet se razočarah. A i za neke druge nepotrebne zaplete.

SPOJLER .. sada se svaka domaćica razvodila, pa ponovo udavala, menjaju ih kao šerpe.

Ništa gore nego kada se producenti opare pa upropaste seriju. Treba ići do pet sezona i stati, posle ide sve gore i gore, dođu neki novi glumci. Negde sam pročitala da im je ugovor za snimanje do 2012 ili 2013 i tu će da stanu. I vreme je, iako volim seriju.

“Očajne domaćice” se opraštaju od publike

U Americi će 25. septembra početi emitovanje poslednje, osme sezone, hit serije “Očajne domaćice”. Glavne glumice popularne serije snimile su promotivne fotografije kojima se najavljuje završna sezona. Pogledajte kako izgledaju čuvene komšinice Suzan, Bri, Linet, Gabi i Rene iz ulice Visterija Lejn, fiktivnog grada Fervjua. Pored glavnih glumica, Eve Longorije, Teri Hačer, Marše Kros, Felisiti Hafman i Vanese Vilijams, najavljeno je da će se u ovoj sezoni pojaviti i ostali likovi koji su od 2004. godine do danas igrali u seriji.

http://www.starmagazin.rs/“ocajne-domacice”-se-oprastaju-od-publike/

Back