Desperate Housewives

Hmm...sad kad malo razmislim, mislim da cu glasati za misteriju porodice Jang. To je bila prva sezona i onako bas zato sto je bilo novo i sveze, bila je najvise uzbudljiva i koliko-toliko imala najmanje neke drame :) Don't get me wrong, I love drama sometimes...ali umeju domacice i da preteraju :)

Dakle, glasam za broj I :)

Glasao sam za broj 5 jer mi se stvarno dopala ideja, a i najsvezija mi je sezona pa mozda zato...A i prilicno je bio jednostavan zaplet...Na primer, kod Jangovih i Hodzovih, ni dan danas nisam siguran da li sam bas sve shvatio...

Nego, procitah danas da ce u sestoj sezoni glumiti Drea De Mateo, italijanka koja je glumila i u serijama "Joey" i "The Sopranos"...Glumice upravo italijanku koja je dosla u Visterija Lejn sa muzem, arhitektom, i problematicnim sinom...Ona ce ujedno biti glavna negativka u seriji i zamenice Idi Brit...:neutral:

evo spoilers za sve koje zanima ko je mlada :P

Prilozi

• bride.png.jpg
    bride.png.jpg
    22,2 KB · Pregleda: 35
Nego, procitah danas da ce u sestoj sezoni glumiti Drea De Mateo, italijanka koja je glumila i u serijama "Joey" i "The Sopranos"...Glumice upravo italijanku koja je dosla u Visterija Lejn sa muzem, arhitektom, i problematicnim sinom...Ona ce ujedno biti glavna negativka u seriji i zamenice Idi Brit...:neutral:

Mislim da se sećam te glumice, u obe serije je bila nekako trashy. Valjda će za domaćice nekako da joj osmisle otmeniji izgled. Mada, simpa je.
10138674_tml.jpg

drea_de_matteo_150.jpg

Ja nju volim. Na stranu sto kazes da izgleda malo 'trashy' te uloge italijanki sa dugackim jezikom i nekim bitchy stavom joj najbolje leze. Naravno, pored onih crack wh*re uloga posto je i to odigrala sjajno u seriji "Sons of Anarachy" :D

Back