Desperate Housewives

A sto se Suzan razvela od Majka ako je ona vozila? Znaci da on ipak nije kriv ni za sta, cak joj je pomogao da ona ne bi upala u nevolju...

Nije se ona razvela od njega, on je nju ostavio. Posto je na kraju ona htela da se pomire a ne da se razvedu jer se predomislila, ali on nije. Verovatno zbog toga sto mu je stalno spominjala tu nesrecu i htela da se on oseca krivim.

Utisci su fenomenalni, prave Ocajne domacice su to bile, mozda bih ja jedino dodao malo vise uzbudjenja (bilo ga je, nemojte me pogresno shvatiti) i obavezno na kraju ono pripovedanje Meri Elis koje ume da bude tako jezivo u ovakvim trenucima kao sto je ovo sa Suzan i M.J.-om...
Ipak, sve u svemu, fantasticno je ovo i za razliku od vecine ja mislim da je ispod vela ipak Suzan...Mislim da su namerno govorili da Suzan i Majk vise nikada nece biti zajedno da bi smo se mi sad iznenadili...:)

Evo spremam se da veceras odgledam dve poslednje epizode (23. i 24.) pa mi recite sta da ocekujem posto sam cuo da je poslednja stvarno vrh! Samo bez spojlera - molim vas...:)
Stvarno je sramota sta su napravili od ove serije u 5. sezoni. Ionako bezveznu i kratku pricu su razvukli u CAK 24 epizode,jednu od najboljih glumica tamo su ubili,mali milion prica zapoceli i prekinuli... sve u svemu,ko je prekinuo gledanje posle 4. sezone je srecan covek...

....smatram da su odrzali isti kvalitet...Samo neka ovako nastave...
upravo u tome i jeste problem jer je serija pocela kao i smollville,tj presipanje iz supnjeg u prazno.Kralos oslepi pa ponovo progleda,osiromasi pa se ponovo obogati,Gebi se ugoji i taman pocne da se ponasa srazmerno sa godinama opet se vrati na lepu i staru,Skavovi kupili piceriju pa je prodali,Bri se udala i sad se razvodi,Majk i Susan se rastali pa se ponovo pomirli itd itd,i kada se sad sve presabere proslo je navodno 7 godina od pocetka cele price i NISTA se nije izmenilo,a svako je bio sa svakim. Pogotovu sto je u petoj sezoni zapoceto bar 20 novih prica i ni od jedne ne bi nista(kada je Orson postao kleptoman tada sam ukapirao koliko su ocajni za novim idejama)... I ne razumem po cemu je tema 5. sezone bila genijalna,coveku poginuli zena i dete i on se sveti,big deal.Nema nikakve misterije,od prve epizode sam znao kako ce se zavrsiti. Ako ova serija ovako nastavi jedno sto joj fali je da krenu spanski da pricaju...

Poslednja izmena:
Tema ce imati nekoliko anketa koje ce predstaviti koliko se nasa misljenja razlikuju odnosno slazu...
Svaka anketa traje 10 dana...Nakon njenog kraja zvanicno ce biti objavljeni rezultati...
Prva anketa: Za koju misteriju se opredeljujete kao vasu omiljenu i najzanimljiviju?

upravo u tome i jeste problem jer je serija pocela kao i smollville,tj presipanje iz supnjeg u prazno.Kralos oslepi pa ponovo progleda,osiromasi pa se ponovo obogati,Gebi se ugoji i taman pocne da se ponasa srazmerno sa godinama opet se vrati na lepu i staru,Skavovi kupili piceriju pa je prodali,Bri se udala i sad se razvodi,Majk i Susan se rastali pa se ponovo pomirli itd itd,i kada se sad sve presabere proslo je navodno 7 godina od pocetka cele price i NISTA se nije izmenilo,a svako je bio sa svakim. Pogotovu sto je u petoj sezoni zapoceto bar 20 novih prica i ni od jedne ne bi nista(kada je Orson postao kleptoman tada sam ukapirao koliko su ocajni za novim idejama)... I ne razumem po cemu je tema 5. sezone bila genijalna,coveku poginuli zena i dete i on se sveti,big deal.Nema nikakve misterije,od prve epizode sam znao kako ce se zavrsiti. Ako ova serija ovako nastavi jedno sto joj fali je da krenu spanski da pricaju...
pametno zborish.......
Tema ce imati nekoliko anketa koje ce predstaviti koliko se nasa misljenja razlikuju odnosno slazu...
Svaka anketa traje 10 dana...Nakon njenog kraja zvanicno ce biti objavljeni rezultati...
Prva anketa: Za koju misteriju se opredeljujete kao vasu omiljenu i najzanimljiviju?
dash...najsvezhija je pa shta znam...edie mi je omiljenaaaa od pochetka... :(((((

Back