Decky_Nis
Elita
- Poruka
- 18.329
Ma znam ali deluje pomalo i podcenjivacki pa sam morao da iskritikujem. To je ono o cemu sam pricao u jednoj drugoj temi, decko izasao sa dobrim namerama a dobio odgovor da je nepismen.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma znam ali deluje pomalo i podcenjivacki pa sam morao da iskritikujem. To je ono o cemu sam pricao u jednoj drugoj temi, decko izasao sa dobrim namerama a dobio odgovor da je nepismen.
Izašla bih, ali ne izlazim sa onima koji ''ne mogu'' (''ne možeš'') pišu spojeno... sorry...![]()
Ovo nije komentar o nepravilnom pisanju! Osim toga ako izvlacis zakljucke o coveku zbog toga sto ga gramatika ne zanima previse ili ne zna da kuca na kompjuteru onda...![]()
Znaš kako, taj što je otvorio klub sigurno nije pao s marsa, i sigurno zna šta radi. Nije lud da tolike pare uloži, a da mu niko ne dolazi u klub, tako da nema šta da se sekiramo...![]()
Da li neko zna koliko kosta karta za Aleksu Jelica?
petak 26.12 klub "Base" (ex 17) u 22h nastupaju ITAL VISION SOUND SYSTEM(bg) domaca podrska DUBOX SOUND(ni) i specijalni/najspecijalniji/ gost DUBar-trombon....ulAZ 100dinara.....za ovo cu mozda i da dodjem.....
Jedno pitanje sto se tice bivse 17-tice da li sredom gostuju Mambo Black sa Seitom?
''Beuatiful''
E, al' piše se ˝beautiful˝, pa sad ne znam je l' u pitanju greška u kucanju ili...
Naravski, šalim se, i više mi ne spamujte temu, da vas ne podavim.![]()