Dešavanja u Nišu

• Začetnik teme Začetnik teme ledi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Izašla bih, ali ne izlazim sa onima koji ''ne mogu'' (''ne možeš'') pišu spojeno... sorry... :(

Ovo nije komentar o nepravilnom pisanju! Osim toga ako izvlacis zakljucke o coveku zbog toga sto ga gramatika ne zanima previse ili ne zna da kuca na kompjuteru onda...
291.gif

Ali da ne spamujemo, vratimo se na temu. Veceras Ivana Negativ u novom klubu Spark. Moram da prokomentarisem program kluba Spark koji ima po meni vrlo cudan ukus sto se tice dovodjenja izvodjaca.
U redu, kapiram da dosta ljudi vole Ivanu Negativ mada ja nisam njen fan i ne volim bas tu vrstu muzike ali mi nije jasno dovodjenje Jelene Tomasevic za Srpsku novu godinu, Aleksa Jelic za docek nove godine?? Sta ce zena da peva kad ima samo jednu pesmu Oro za koju treba prevod jer se ne razume nista, a za koju znamo jer je igrom slucaja zavrsila (ko zna kako) na Evroviziji. Cuo sam da je taj klub zamisljen da bude mesto u kome ce se skupljati samo "elita" i da ce cene biti astronomske e sada koliko je to tacno ne znam. Zanima me samo kakva to Niska elita slusa Karolinu Gocevu, Hari Mata Harija, Jelenu Tomasevic, Ivanu Negativ, Aleksu Jelica? Ziv nisam da saznam ko su ti ljudi. Po meni, ovaj klub ce se zatvoriti pre nego sto se otvorio ako nastavi sa ovim trendom jer ovaj grad jednostavno nema mnogo ljudi koji bi dolazili na ovakva desavanja.

Poslednja izmena:
Ovo nije komentar o nepravilnom pisanju! Osim toga ako izvlacis zakljucke o coveku zbog toga sto ga gramatika ne zanima previse ili ne zna da kuca na kompjuteru onda...
291.gif

Ja ću ipak morati da spamujem ponovo.

Ovako: ne procenjujem ljude kroz pismenost... daleko bilo... onda bih razgovarala sa trima osobama u životu... ali se trudim da ispravim svakog ko pravi kardinalne greške, ne očekujem da svako zna sve jezičke sitnice, i nije potrebno da se svako opterećuje i bavi time u svom životu, ali ako neko prođe kroz osnovnu školu, onda neko bazično znanje bi trebalo da poseduje...

Takvim greškama, kvari se i jezik, polako ali sigurno...
Sramota je da ne znamo svoj jezik (opet naglašavam: ne sva, već samo osnovna pravila!), da koristimo strane reči da bismo se izrazili, a i izražavanje se, koliko sam uspela da primetim, i to najviše na Fejsbuku i komentarima na sliakma, vrti oko sledećih reči: ''Wow'', ''Loodilo'', ''Extra'', ''Vrh'',... pa i ''Nice'', ''Beuatiful'' (Srbi jedni drugima tako komentarišu...)

Izvinjavam se zbog opširnog offtopic-a.

Znaš kako, taj što je otvorio klub sigurno nije pao s marsa, i sigurno zna šta radi. Nije lud da tolike pare uloži, a da mu niko ne dolazi u klub, tako da nema šta da se sekiramo... ;)

Siguran sam da za sve vrste muzike u Nisu postoji publika ali mislim da onaj koji odlucuje o izvodjacima koje ce pozvati je totalno otisao u aut. Nisam siguran koliko ljudi zele da u diskoteci u Nisu slusaju Jelenu Tomasevic uz skupo pice.

Što jes`, jes`. Verovatno ljudi znaju šta rade. A ako ne znaju, uvek postoji mogućnost prestrojavanja u hodu. Kao u slučaju "Studio". Oni su krenuli sa idejom samo i isključivo tzv.urbana muzika (funk, house,techno) pa kad su videli da od toga nema `leba promenili su programsku šemu.

Pa da ja se vodim tom logikom, kad videli da nema 'leba ubacili su muziku koja privlaci najvecu masu i naravno najvise novca. Inace informacija je da je sinoc u Spark bilo prepuno i da su cene slicne kao u Studiu i da je enterijer slican a da je ozvucenje neverovatno dobro.

Poštovani prijatelji,

veliko zadovoljstvo mi je da vas obavestim da će Aleksa Jelić u novogodišnjoj noći (31.12.2008.god) nastupati u novootvorenom Music Clubu "SPARK" u Nišu. Dobar provod je zagarantovan uz plesnu grupu i Live Band koji ce pratiti Aleksu. Live Show ce obuhvatiti 23 pesme koje su podeljene u 4 bloka (Rock, Old, Slow i Disco Blok).

Music Club "SPARK" se prostire na dva nivo i poseduje najsavremenije ozvučenje i osvetljenje. Klub je opremljen najsavremenijim sistemom za grejanje i ventilaciju.Nalazi se u ulici Strahinjića Bana.

Rezervišite svoje mesto na vreme!!!

064/861-40-12

Aleksandar Vukovic (Menager Spark Club-a)

official Web Page (club Spark)
www.sparknis.co.rs

A jel se placa rezervacija? I kako stoje stvari sa ostalim vecerima (interesuje me pre svega za zurke koje ce biti tamo), da li je obavezna i tako to? Hvala! Dolazim vec 27-12 UMEK :D

Pozdrav i svaka cast za ovakav klub, nadam se da ce postati najbolje mesto za izlazak u Nisu!

Pozdrav :)

E, al' piše se ˝beautiful˝, pa sad ne znam je l' u pitanju greška u kucanju ili... :think:
Naravski, šalim se, i više mi ne spamujte temu, da vas ne podavim. z:p

Ih, da je to jedina greška koju u kucanju napravim.. :)
Umem i da budem halapljiva, pa progutam po dva-tri slova u jednoj reči.
Ali postoji razlika između permutovanja slova i onoga što se zove nedovoljna pravopisna informisanost...

Dogodi se i meni u govoru da pogrešim, normalna stvar... i to ne malo, nego katastrofično...
Ali znam kad ljudi pogreše u pisanju, a kada ne znaju da je pravilno da se piše: ''ne_znam'', ''ja biH'', itd...

A odakle ti znaš sva ova dešavanja u gradu...?
Ja sam smatrala da sam ja informisana, ali izgleda da sam ''ispala'', ne mogu da stignem svud kroz čaršiju da prođem... ;)

Stalno sam u gradu, što zbog obaveza, što zbog činjenice da volim da skitam, pa se muvam i tu i tamo, svašta me zanima, a družim se sa ljudima od 20-70 godina, pa lako načujem šta se dešava po gradu. z:)

Massimo Savić

Velika sala Kluba Vojske, subota, 27. decembar 2008.
Prodaja karata: Happy House, Energy music shop, CD Sound i na blagajni Doma Vojske.
Cena: 700 dinara (balkon), 800 dinara (parter) i 1000 dinara (VIP).

Back