Dešavanja u Nišu

• Začetnik teme Začetnik teme ledi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Umetnost davanja, Grad Niš i Ministarstvo kulture Republike Srbije vas pozivaju na predstavu ˝Ćeif˝ Beogradskog dramskog pozorišta, u četvrtak, 27. novembra u 20h u sali Narodnog pozorišta.

Dramski tekst: Mirza Fehimović

Režija: Egon Savin

Uloge: Ljubomir Bandović, Dušanka Stojanović, Slobodan Ćustić, Radmila Tomović, Jovana Cvetković, Lako Nikolić, Nebojša Ljubišić, Ana Sakić, Sandra Bugarski

Celokupan prihod sa ove predstave je namenjen za pomoć niškim parovima u lečenju steriliteta.

O predstavi:

Drama ˝Ćeif˝, sarajevskog autora Mirze Fehimovića je pobednik na konkursu za savremeni domaći dramski tekst na bosanskom i srpskom jeziku, koji su objavili Festival MESS i Beogradsko dramsko pozorište.

Predstava ˝Ćeif˝ je dobitnik tri glavne nagrade na Sterijinom pozorju 2008. godine (najbolja predstava, najbolja režija, najbolja ženska uloga), proglašena je najboljom predstavom u svim kategorijama na Joakim Interfestu u Kragujevcu, a dobila je nagrade kao najbolja predstava i na pozorišnim festivalima u Zenici i Mladenovcu.

Ljudi,Nish je odavno najtrulije mesto za izlazak. Jedino sto mogu izdvojiti je "From dusk till dawn" ali i on je ispao iz forme. Nije kao sto je nekada bilo.

To su otrcane priče, te: ''U Nišu nema gde da se izađe''... ''Svud je bolje nego u Nišu''... i slično...

Ja sam sigurna da je 10% problem u opštoj atmosferi grada (ili naše države), a ovih 90%, dragi moji, to je samo ono što je u našim glavama. Kada je čovek nezadovoljan sobom, onda će i Ibici brzo da nađe manu.

U poslednjih godinu dana ne pamtim da mi je nekad bilo dosadno. Naučila sam da sebe pripremim uvek na lepo raspoloženje i lep provod...
Meni je jedino krivo što ima ljudi koji, tako, imaju taj negativan pogled na svet u kome su, pa te negativnosti dalje produkuju nove negaitvnosti... i tako imamo pojedinačnu i kolektivnu neispunjenost (prazninu)...

Mladost i zdravlje su dovoljni razlozi da se čovek svuda lepo provede...

evo ko će gde nastupati po trgovima gradova našeg regiona za Doček nove 2009.godine
čitajte ovde, a i imate anketu :):ok:

PS ako imate kakva saznanja ko će sve nastupati u vašem gradu, lepo vas molim da mi javite pa da ažuriramo moju temu sa svim informacijama tako da lakše odlučimo gde ćemo :idea:

Da, bilo bi dobro da se javi da li se nešto organizuje u Nišu, ja bih volela da slavim na trgu Novu godinu
a što se tiče mesta za izlazak, mene je oduševio Hedonist, bila sam prošlog vikenda tamo! Inače, čula sam da je "Reka" dobra, mada ne znam kakvu muziku puštaju tamo...

Klub Spark se otvara 16.12. u 21h nastupom Studija Alektik, ali to je zamišljeno kao VIP veče, pa pretpostavljam da su potrebne neke propusnice ili šta već.

Karolina Gočeva nastupa 17.12. (to je, dakle, zvanično otvaranje), 18.12. Negativ, a 25.12. Neverne bebe (videh i plakate na vratima ˝Vilinog grada˝ danas).

Za Novu godinu dolazi Aleksa Jelić, a za srpsku Novu Jelena Tomašević.

Klub će biti koncipiran tako da će organizovati razne tematske večeri, pa čak i modne revije i izložbe. Citiram, žele da ožive clubbing ovog grada.
Fino zvuči, al' videćemo...:)

Neverne Bebe ce odrzati koncert u Nisu, 25.12.2008. god. u muzickom klubu Spark.

Karta ce kostati 400 din u slobodnoj prodaji. Medjutim, svi oni koji zele da rezervisu svoje karte imace simbolican popust tj. platice kartu po ceni od 350 din.
Svoje karte mozete rezervisati na sledeci nacin:

Na e-mail jovana@neverne-bebe.com poslati sledece podatke:

1. Ime i Prezime
2. Broj licne karte
(za svaku kartu posebno! Npr. Ne moze Jovana + 3 karte i samo moji podaci, vec za svaku od tih karata podaci osobe koja ce je koristiti.)

Verodostojnost ovih podataka mozete proveriti ovde:

http://www.neverne-bebe.com/forum/viewtopic.php?t=1205

Poslednja izmena:
A kad je predstava neka ''Ne igraj na Engleze''?

Izvini, nisam videla pitanje.
Ako već nisi saznala, predstava je večeras u Domu Vojske u 20h, ulaz je 400 dinara.

Uzgred, u pitanju je komedija o životu trojice muškaraca u ranim tridesetim godinama koji na teletekstu po ceo dan prate rezultate fudbalskih utakmica. Reditelj je Staša Koprivica, a igraju Daniel Sič, Ivan Tomić i Marko Živić.

Četvrtak, 11.12.
...............................
Sunset, 22h
Bend Haos
Ulaz slobodan

Scena, 22h
Dj Joy
Ulaz slobodan

Simphony Club
Jegermeister promocija
Masters @ work
DJ One, Alex Joyche, ZareZ, Flo, Funky Junkie, Alexandar Miloshevich

Petak, 12.12.
Feedback, 22h
Moov! Green – Drum&Bass
Ulaz do 00h 100 din; od 00h 150 din

Sunset, 22h
So&So
Ulaz slobodan

Klub SKC-a, 21h
Salsa Party – Dirty dancing team
Ulaz 100 din

Scena, 22h
Dj Silvy
Ulaz slobodan

Saloon (Tvrđava), 22.30h
Bend Purple Haze
Ulaz slobodan

Simphony Club
Campari promocija
DJ One

Klub KSI
Ballantine's Impress Party

Subota, 13.12.
Klub SKC-a, 21.30h
Styptic

Feedback, 22h
Electronauts (Abdul Tom i Mekonin)
Ulaz do 00h 100 din; od 00h 150 din

Scena, 22h
Dj Silvie
Ulaz slobodan

Saloon (Tvrđava), 22.30h
So&So bend
Ulaz slobodan

Sunset, 22h
S.O.S. Band
Ulaz slobodan

To su otrcane priče, te: ''U Nišu nema gde da se izađe''... ''Svud je bolje nego u Nišu''... i slično...

Ja sam sigurna da je 10% problem u opštoj atmosferi grada (ili naše države), a ovih 90%, dragi moji, to je samo ono što je u našim glavama. Kada je čovek nezadovoljan sobom, onda će i Ibici brzo da nađe manu.

U poslednjih godinu dana ne pamtim da mi je nekad bilo dosadno. Naučila sam da sebe pripremim uvek na lepo raspoloženje i lep provod...
Meni je jedino krivo što ima ljudi koji, tako, imaju taj negativan pogled na svet u kome su, pa te negativnosti dalje produkuju nove negaitvnosti... i tako imamo pojedinačnu i kolektivnu neispunjenost (prazninu)...

Mladost i zdravlje su dovoljni razlozi da se čovek svuda lepo provede...

Tako je! Kad oćeš da izađemo? :super:
ako nemožeš, razumeću već :dash:

Velika Retro žurka
DJ Drakče – hitovi 80-tih i 90-tih.
Scena, četvrtak 18.12. 2008. u 22h
Ulaz je slobodan.

kckojm.jpg

Nаrоdnо pоzоrištе

Petak, 26.12. 2008. u 20h
˝Brod za lutke˝ (Srpsko narodno pozorište – Novi Sad)

Brod za lutke

Back