Dešavanja u Nišu

• Začetnik teme Začetnik teme ledi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
U diskoteci studio petkom gostovanja tj. narodnjaci dok su subote rezervisane za DJ-eve odnosno stranu muziku. Dzej gostuje 24 oktobra a Marko Nastic 01 novembra od jacih gostovanja. Jel ima neko informacije o novoj diskoteci jel se otvorila ili sta?

Bila sam juce na pretpremijeri predstave "Ne ocajavajte nikad". Mene licno nije odusevilo kako su je odigrali, ali mislim da je treba odgledati...Trudili su se...

Hej, curo... Ti i ja uvek se nađemo iste večeri u pozorištu i slične utiske ponesemo iz njega... :)

Ni meni se gluma nije dopala, bili su mi simpatični oni muzički delovi, scena je bila veselih boja (mislim na one tufne, baš nekako... tufnasto :)) i pozitivno je uticala na oči... Kostimi su mi bili zanimljivi, posebno kad se pojavila tetka :)...

Osim sobarice koja mi je glumom bila slatkasta, ostali su bili kao neki prinaučeni glumci...

Iako je predstava (možda na prvi pogled) plitka, poruka koju šalje je dobra... to mi se svidelo..

''Ne očajavajte nikad''... :)

Narodno pozorište

˝Dejstvo gama zraka na sablasne nevene˝, večeras u 20h. Ulaz 400 dinara.

Ponedeljak, 20.10. u 20h - B. Nušić, ˝Ne očajavajte nikad˝ u režiji Miloša Jagodića.

Utorak, 21.10. u 20h - I. Jovanović, D. Petković, M. Todorović, ˝Odabrani i uništeni˝ u režiji Kokana Mladenovića.

Četvrtak, 23.10. u 20h - ˝Sirano XXI˝, adaptacija i režija Majkl Divajn.

(Telefon blagajne Narodnog pozorišta 018/245-472, radno vreme 10-12h i 18-20h)

Klub SKC-a

Salsa Party,večeras u 21h. Ulaz 100 dinara.

Subota, 01.11. Tanja Jovićević & Rich Bitch

Subota, 08.11. Ajs Nigrutin

Subota, 22.11. Block Out

Takođe, za večeras toplo preporučujem Sunset i So&So bend. Dule i kompanija su napravili odličnu atmosferu prošlog petka. Početak u 22h, ulaz je, naravno, slobodan, pa se vidimo tamo. :)

NKC & BDP vas pozivaju u Narodno pozorište u sredu, 22.10. u 20h na predstavu ˝Mleko˝ u kojoj uloge tumače Vesna Čipčić, Pavle Pekić, Petar Benčina i Danijela Štajnfeld.
Savremeni grčki komad ˝Mleko˝ Vasilisa Kacikonurisa govori o porodici emigranata iz Gruzije u Grčku. Grčka za njih predstavlja nadu, mogućnost novog života. To je priča o ljudskoj tranziciji, o poljuljanom identitetu emigranata i njihovom pokušaju da se uključe u drugi i drugačiji način života.
Karte možete kupiti u NKC-u i Happy House-u.

Hvala na infou ledi
JC_veryhappy.gif

E ljudi ne zelim da se prepucavam ovde, bio sam u Studiu 20ak puta do sada i samo mi je prvih par puta bilo onako neprijatno, a sad mi je sasvim sve jedno, ekipa nas od 20ak ljudi je uvek u prvim redovima, odnosno ispred dj pulta i savrseno nas ne interusje sta se desava u drugim delovima kluba, okrenuti smo prema dj pultu i to je to, prepustimo se uzivanjima u muzici i djuskanju i dolazimo redovno na sve zurke koje se tamo desavaju. I ja bih voleo da rade i nocni i neki drugi lokali koji su nekad radili, ali posto ne rade, prilagodjavamo se novonastaloj situaciji. Sto se tice toga da li se prethodnog dana tamo svirallo neko kolo ili neki ultra mega giga grand hit savrseno me ne zanima!

I tako. Bacite pogled kako je bilo sad na Marka Vukovica (ja se proveo fenomenalno)

Klip

Vidimo se ovde

Pozdrav svima

Back