Dešavanja u Nišu

• Začetnik teme Začetnik teme ledi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Astral Projection dolaze i to u Kruševac.

Žurka će se održati 29. avgusta na parkingu kod fabrike 14. oktobar u Kruševcu. Žurka traje od 18h do 04h. Cena ulaznice je 800 dinara. Za više informacija: 064-32-87-820 ili mailom na astral_krusevac@yahoo.com

Prostor: Parking kod fabrike 14. oktobar u Kruševcu

Kapacitet: 8000 ljudi

Broj parking mesta: 300

Na parkingu površine 12000 kvadratnih metara specijalno za ovaj događaj biće postavljena montažna arena kapaciteta 8000 ljudi. U okviru arene biće postavljena bina impozantnih razmera, najkvalitetniji zvučni sistem (Line Array KV 2 System), 2 video bima ukupne površine 80 kvadratnih metara, kao i laser sa 3D projekcijama. U okviru arene takođe će biti smeštena i VIP zona. Bice obezbeđeno i dovoljno štandova sa hranom i pićem.

Prodajna mesta u Nišu su Happy House & Mamut (bivši IPS).

Za sada sam jedino ovo nasao za Nisomniu...

l_b918f22cebac71b4613cdc3cd243e7d0.jpg

http://www.myspace.com/nisomniafestival

Ae ako kad neko sazna neki LINE UP neka napise please :cool: :D

Nije baš za ovu temu, ali da ne bih otvarala novu...

Sinoć je umro dečko. Nije bitno koji je klub u pitanju, oni nemaju veze sa tim. Bitno je da je dečko imao 17 godina i da je uzrok smrti infarkt, mada kruži priča da je bio drogiran. Izneli su ga drugovi i mislim da hitna pomoć nije još ni stigla, a on je preminuo.

Pobogu! POBOGU! 17 godina! Droga? Gde ide ovaj svet? Gde ide ova zemlja? U šoku sam. Ne mogu da shvatim...

Ne znam detalje, a nijedna niška TV stanica nije to ni spomenula...

Inače, što se tiče onih lepših dešavanja u Nišu...

Koncert Crvene jabuke odložen je zbog kiše za ponedeljak, 01.09. Koncert će se održati na istom mestu (Letnja pozornica niške tvrđave) i u planirano vreme - 21h.

Burekdžijada počinje sutra ispred hotela ˝My Place˝ i trajaće do 01. septembra. Najavljen je i prateći program manifestacije, a pored poznatih niških pekara, jedan od učesnika biće iz Kine sa specijalitetom sličnim našem bureku. :mrgreen:
Vidimo se tamo!

Organizator je održao podugačak govor o tome kako oni nisu bili odgovorni, kako je temperatura u pećima 250 stepeni, kako jedan radnik naplaćuje, a drugi servira i to hvataljkom da bi se izbegao direktan kontakt i kako se niko od učesnika prošle godine nije razboleo.
Samo citiram, a nadam se da je istina...

Ne volim te manifestacije kad se sprema na veliko,bilo sta da je u pitanju.
A burek ne jedem uopste jer znam kakav sve sir stavljaju u njega/vecina/ i dovoljno je da se setim dvojice koji rade u pekarama i da mi se ne jede nista,ne samo burek.

BUREKDZIJADA PROSLE GODINE:

(minus) mali broj proizvodjaca
(minus) i od njih retko je ko radio
(minus) redovi od 50 metra
(minus) cena bureka preko "normalne" cene
(minus) izbila je tuca zadnjeg dana
= ljudi mi jednostavno nisu bili jasni!

(plus) lepe devojke
= ima ih i na bilo kom drugom mestu, jer ovo je Srbija, btw

BUREKDZIJADA OVE GODINE

(minus) DJ na burekdzijadi. mislim da mu nije bilo tamo mesto.

(plus) bolja organizacija npr. bolji raspored onih "prodavnica", vise stolova
(plus) niza cena bureka
(plus) čišće sve... čistili su non stop...

dakle, bolje ali može još bolje...

Već spomenuta...

Mozilla Party! e-tvrdjava - subota, 06. septembar - Tvrđava

Prva zvanična Mozilla rođendanska žurka u Srbiji i 853. u svetu. Proslava 10 godina postojanja i promocija web browsera Firefox3.
(http://mozillaparty.com/en-US/events/view/788)

Sve informacije na:
www.e-tvrdjava.com
http://www.myspace.com/etvrdjava

Petak, 05. septembar - Warm Up parti
Line Up:

DJ Sylvie
DJ Ivanjac Milos / locobeat
DJ Aleksandar Milic / moov! / mindresearch
DJ H! / moov! / e75 rec
DJ Kalson / moov! / e75 rec /das drehmoment /C robot muzik
DJ Shiny D / moov! / www.dnbcentrala.com

P.S. Očekuje se žurka i u četvrtak, 04.09. ;)

Već spomenuta...

Mozilla Party! e-tvrdjava - subota, 06. septembar - Tvrđava

Prva zvanična Mozilla rođendanska žurka u Srbiji i 853. u svetu. Proslava 10 godina postojanja i promocija web browsera Firefox3.
(http://mozillaparty.com/en-US/events/view/788)

Sve informacije na:
www.e-tvrdjava.com
http://www.myspace.com/etvrdjava

Petak, 05. septembar - Warm Up parti
Line Up:

DJ Sylvie
DJ Ivanjac Milos / locobeat
DJ Aleksandar Milic / moov! / mindresearch
DJ H! / moov! / e75 rec
DJ Kalson / moov! / e75 rec /das drehmoment /C robot muzik
DJ Shiny D / moov! / www.dnbcentrala.com

P.S. Očekuje se žurka i u četvrtak, 04.09. ;)

Ovo zvuči jako fino, moraću da svratim! :)

Samo jedno malo obaveštenje, tačnije - izveštaj sa koncerta Crvene Jabuke, koji je sinoć održan...
Iako neki moji drugovi misle kako su slušanje njihovih pesama prerasli pre deset godina, Balašević je u pravu kad kaže da ''nema više benda kao lane'', i što sam rekla drugarici, ono što je vredelo kdo nas bio je taj stari rok... danas od komercijalnijih grupa mogu da pohvalim samo Neverne bebe, mada nisam ja nešto muzički ni potkovana ni kompetentna, vodim se osećajem...

Svirali su bez prestanka dva i po sata, a ono što mi se naročito dopalo bilo je to što ih nismo moljakali da se vrate na bis, jer mi je to najgluplji deo svakog koncerta...

Možda je mogao više da komunicira sa publikom, ali čovek je pevao... ne može svako kao recimo Balašević da zabavlja pričama publiku...

Sama bina mogla je da bude bogatija, ali... dobro je... s obzirom na to ko kod nas uzima organizaciju u ruke i kako i sa koliko sredstava i ideja se to realizuje...

Veče je (možda meni i mom društvu, pa to vidim kao generalni utisak) bilo puno pozitivnih energija i emocija...

Nedostajalo mi je da čujem ''Vozovi prolaze''... ''Tvojim željama vođen''... i naravno, ''Kad kazaljke se poklope''...

Ali bilo mi je divno kad sam čula ''Vjetar se vjezat' ne može''... dugo je nisam čula, iz nepoznatih razloga je nemam među muzikom...

I bilo je zanimljivo što su otpevali i neku tuđu pesmu, iako svojih imaju dovoljno...

Ali NAJLEPŠI... NAJPOSEBNIJI trenutak večeri bio je kada su pevali ''Tebi je do mene stalo''... skoro je svako uzeo nekog da pozove... bilo je sve tako prožeto ljubavlju... neki su poneli upaljače... stara, dobra vremena... :) Sve je tako divno svetlucalo...

Nosiću još dugo tu sliku u sebi.

Back