srbamanNIS
Zainteresovan član
- Poruka
- 316
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šinteru, ne pravi se lud, već čitaj malo i tuđe postove. Vrati se 6-7 postova naviše!
Šalim se. Nije na odmet da nas podsetiš.![]()
Ovo je trebalo da pročitaš, šinteru.Želite li da čujete nešto interesantno i intrigantno?
Nakon priče o romantici, sasvim logično, TexTura, književni klub SKC-a, nastavlja i nadograđuje priču o ljubavi - erotskom poezijom...!
ČETVRTAK, 15. april, Klub Pravnog fakulteta, 20h. EROSLOV.
Mi pomeramo granice i vraćamo pojmove na svoje mesto - erotično u suptilnu smelost i vertikalu ljubavnog osećaja...
Spremamo vam polukabaretsku atmosferu uz muzički program A+ grupe, a čitav kolaž obogatiće i plesna grupa Zeina (orijentalistika), kao i plesna škola Primavera (latino senzualnost)...
Prijatelj večeri: Top Form (sa poklon-iznenađenjima)
Specijalni gost: Nebojša Đorđević (www.kul-tim.net)
ČLANOVI TEXTURE.
I vi, dobrodošla publika.![]()
Ovo je trebalo da pročitaš, šinteru.
Volim ja i erotiku, ne samo Bosiljčića!
Voli je i narednog četvrtka, za kada se pomera književno veče, jer je sutra proglašen dan žalosti.
![]()
Veče erotske poezije i muzike u SKC
Još jedno veče Književnog kluba SKC-a Textura sa željom da osvoji, zabavi i nauči.
U drugačijoj atmosferi kluba SKC-a, uz sveće, plesove i odabrane muzičke tačke, čuće se reči svetske erotske poezije, kao i stihovi niških autora.
Poezija, koja će biti predstavljena, ide od čulno ljubavne do smele, ali ne prelazi u vulgarnost već zadržava nit senzualnosti i suptilnosti.
Četvrtak, 15. aprilod 20h , klub Studentskog kulturnog centra na Pravnom fakultetu. Ulaz slobodan.
http://www.juznevesti.com/Kultura/Vece-erotske-poezije-i-muzike-u-SKC.sr.html
Ovo je trebalo da pročitaš, šinteru.
Volim ja i erotiku, ne samo Bosiljčića!
Pa evo stavio sam.
Što se praviš lud, pa vidim da si stavio, ali je Sokolica stavila pre tebe.![]()
Sta da podsetim?Bosiljcic je 16-tog u 20H u dom vojske ,jel to?![]()
Što mi drago što sam bila...
...a što sam se provela!![]()
Meni i dalje bubnji glava i srce... od energije...!
Onoliko pozitivne energije na jednom mestu, hej!![]()
Sutra ujutru - moje gostovanje na TV Zona!
Sutra popodne - gostovanje na NTV!
A sutra uveče - književno veče!
Evo planiranog programa, a za detaljne informacije i utiske pisaću na temi specijalno otvorenoj za književni klub TexTura:
Još jedno veče Književnog kluba SKC-a Textura sa željom da osvoji, zabavi i nauči. U drugačijoj atmosferi kluba SKC-a uz sveće, senzualne plesove i odabrane muzičke tačke, čuće se reči svetske erotske poezije, kao i stihovi niških autora. Poezija, koja će biti predstavljena, ide od čulno ljubavne do smele, ali ne prelazi u vulgarnost već zadržava nit senzualnosti i suptilnosti.
Blok čitanja pesama i proznih odlomaka iz svetskog i domaćeg erotskog korpusa: Sapfo, Gordana Stošić, Aleksandro Bariko, Rade Šerbedžija, Veljko Petrović, Dimitrije Mitrinović... Bukovski... Pjesma nad pjesmama.
Učestvuju :
Pesnici Književnog kluba Textura:
Biljana Stanojević
Katarina Kiković-Jović
Aleksandra Stojković
Bojana Pavlović
Emilija Nikolić
Ljubica Vlahović
Ivana Đokić
Tatjana Đukić
Nataša Gavrilović
Milica Vučković
Dušan Matejić
Đorđe Stojanović
Karinos Uterus
Nebojša Đorđević - Književni klub Knjaževac - specijalni gost
Glumica:
Tamara Spasić
Glumac Lutkarskog pozorišta:
Davorin Dinić
Kabare grupa A + :
Marko Rašić
Miloš Avramović
Milan Stamenković
Branislav Filipović
Milan Marković
Pevaju:
Isidora Spasić
Jovana Vujošević
Plesni klub Primavera - Đekić Miloš i Todorov Danica,
Plesna grupa Zeina (orijentalni ples):
Dijana Spasić
Tamara Đorđević i
Aleksandra Trajković
(Top Form, prijatelj večeri)
I POKLONI!![]()
Dešavanje koje je već najavljeno, a na koje podsećam...
http://www.niscafe.com/index.php/ni...turna-desavanja/389-vece-erotske-poezije.html
Ima nas i tu u vestima, kao i na ELEF web magazinu (pogledajte temu o TexTuri)![]()