Dešavanja u Nišu

• Začetnik teme Začetnik teme ledi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Српски Народни Покрет 1389 у четвртак 15.04.2010 организује трибину представљања покрета са почетком у 19ч.Улица Душанова 35 (код кафане "Стара Србија")

Prilozi

• trib.jpg
    trib.jpg
    31,6 KB · Pregleda: 4
Želite li da čujete nešto interesantno i intrigantno?

Nakon priče o romantici, sasvim logično, TexTura, književni klub SKC-a, nastavlja i nadograđuje priču o ljubavi - erotskom poezijom...!

ČETVRTAK, 15. april, Klub Pravnog fakulteta, 20h. EROSLOV.

Mi pomeramo granice i vraćamo pojmove na svoje mesto - erotično u suptilnu smelost i vertikalu ljubavnog osećaja...

Spremamo vam polukabaretsku atmosferu uz muzički program A+ grupe, a čitav kolaž obogatiće i plesna grupa Zeina (orijentalistika), kao i plesna škola Primavera (latino senzualnost)...

Prijatelj večeri: Top Form (sa poklon-iznenađenjima :))

Specijalni gost: Nebojša Đorđević (www.kul-tim.net)

ČLANOVI TEXTURE.

I vi, dobrodošla publika. :)
Ovo je trebalo da pročitaš, šinteru.

Volim ja i erotiku, ne samo Bosiljčića!

Veče erotske poezije i muzike u SKC

Još jedno veče Književnog kluba SKC-a Textura sa željom da osvoji, zabavi i nauči.

U drugačijoj atmosferi kluba SKC-a, uz sveće, plesove i odabrane muzičke tačke, čuće se reči svetske erotske poezije, kao i stihovi niških autora.

Poezija, koja će biti predstavljena, ide od čulno ljubavne do smele, ali ne prelazi u vulgarnost već zadržava nit senzualnosti i suptilnosti.

Četvrtak, 15. aprilod 20h , klub Studentskog kulturnog centra na Pravnom fakultetu. Ulaz slobodan.

http://www.juznevesti.com/Kultura/Vece-erotske-poezije-i-muzike-u-SKC.sr.html

Ovo je trebalo da pročitaš, šinteru.

Volim ja i erotiku, ne samo Bosiljčića!

Pa evo stavio sam :rtfm::rtfm:.

Onoliko pozitivne energije na jednom mestu, hej! :super:

Retko mi se dešava da budem u prilici da primim toliko takve energije, obično je dajem, pa sam u konačnom sumiranju još i u manjku ili barem dođem u ravnotežu...

:)

Ne znam kako ostali, ja sam prošla sve nivoe i vrsta osećanja, od plača do smeha, sve vrlo intenzivno za kratko vreme...

Plakala sam do tri jutros... od čudesne lepote...

Eto.

A pre kabaretske TexTure, koketnog EroSlova, za sve one koji vole reč i njenu snagu, mogu da sutra (sreda, 21. april) u Klubu Pravnog fakulteta u 19h dođu na promociju knjige Brod i nebo...

Autor zbirke pesama je Zoran Vidojević, inače naučnik po profesiji, što njegovu poeziju čini zanimljivijom u formi i motivima.

Sublimisana misaonost i mudrost je glavna karakteristika njegove pesme, koje imaju naizgled miran ton, a u dubinama su vrišteće i filozofski mnogoznačne.

Molitva

Negde se sada šire ruke koje mole
Uzdignute k nebu od plavetne svile
A moje su reči olovni krov probile
Zbog ljudi i pasa što od straha cvile.

Poslednja izmena:
7. Međunarodni sajam građevinarstva „Mesto dobrih poslova“ Niš

Niš i njegov region predstavljaju veliko građevinsko tržište. Niš je jedan od najvećih gradova u Srbiji i kao takav ima velike poslovne mogućnosti za građevinske kompanije koje svoje poslovanje žele proširiti na druge regione. Naše je mišljenje kako postoje velike mogućnosti građenja novih turističkih objekata na uzvišenjima kraj Niša. Pogled na grad sa tih prostora je zapravo fantastičan. Takođe veliku prednost tih prostora predstavlja čist vazduh te smatramo te delove Niša i za vazdušnu banju. Predstavljanjem na ovom sajmu imate šansu da pokrijete ceo region, tačnije tržište južne i jugoistočne Srbije, svojim proizvodima i uslugama

http://www.vesti.rs/Nis/7-Medjunarodni-sajam-gradjevinarstva-Mesto-dobrih-poslova-Nis.html

Sutra ujutru - moje gostovanje na TV Zona!

Sutra popodne - gostovanje na NTV!

A sutra uveče - književno veče! :)

Evo planiranog programa, a za detaljne informacije i utiske pisaću na temi specijalno otvorenoj za književni klub TexTura:

Još jedno veče Književnog kluba SKC-a Textura sa željom da osvoji, zabavi i nauči. U drugačijoj atmosferi kluba SKC-a uz sveće, senzualne plesove i odabrane muzičke tačke, čuće se reči svetske erotske poezije, kao i stihovi niških autora. Poezija, koja će biti predstavljena, ide od čulno ljubavne do smele, ali ne prelazi u vulgarnost već zadržava nit senzualnosti i suptilnosti.

Blok čitanja pesama i proznih odlomaka iz svetskog i domaćeg erotskog korpusa: Sapfo, Gordana Stošić, Aleksandro Bariko, Rade Šerbedžija, Veljko Petrović, Dimitrije Mitrinović... Bukovski... Pjesma nad pjesmama.

Učestvuju :

Pesnici Književnog kluba Textura:

Biljana Stanojević
Katarina Kiković-Jović
Aleksandra Stojković
Bojana Pavlović
Emilija Nikolić
Ljubica Vlahović
Ivana Đokić
Tatjana Đukić
Nataša Gavrilović
Sandra Stanković
Milica Vučković

Dušan Matejić
Karinos Uterus

Nebojša Đorđević - Književni klub Knjaževac - specijalni gost

Glumci-amateri:

Tamara Spasić
Branko Gostović

Glumac Lutkarskog pozorišta:

Davorin Dinić

Kabare grupa A + :

Marko Rašić
Miloš Avramović
Milan Stamenković
Branislav Filipović
Milan Marković

Pevaju:

Isidora Spasić
Jovana Vujošević

pijanista: Zoran Pop Nedeljković

Plesni klub Primavera - Đekić Miloš i Todorov Danica,

Plesna grupa Zeina (orijentalni ples):

Dijana Spasić
Tamara Đorđević i
Aleksandra Trajković

(Top Form, prijatelj večeri)

I POKLONI! :)

Poslednja izmena:
Sutra ujutru - moje gostovanje na TV Zona!

Sutra popodne - gostovanje na NTV!

A sutra uveče - književno veče! :)

Evo planiranog programa, a za detaljne informacije i utiske pisaću na temi specijalno otvorenoj za književni klub TexTura:

Još jedno veče Književnog kluba SKC-a Textura sa željom da osvoji, zabavi i nauči. U drugačijoj atmosferi kluba SKC-a uz sveće, senzualne plesove i odabrane muzičke tačke, čuće se reči svetske erotske poezije, kao i stihovi niških autora. Poezija, koja će biti predstavljena, ide od čulno ljubavne do smele, ali ne prelazi u vulgarnost već zadržava nit senzualnosti i suptilnosti.

Blok čitanja pesama i proznih odlomaka iz svetskog i domaćeg erotskog korpusa: Sapfo, Gordana Stošić, Aleksandro Bariko, Rade Šerbedžija, Veljko Petrović, Dimitrije Mitrinović... Bukovski... Pjesma nad pjesmama.

Učestvuju :

Pesnici Književnog kluba Textura:

Biljana Stanojević
Katarina Kiković-Jović
Aleksandra Stojković
Bojana Pavlović
Emilija Nikolić
Ljubica Vlahović
Ivana Đokić
Tatjana Đukić
Nataša Gavrilović
Milica Vučković

Dušan Matejić
Đorđe Stojanović
Karinos Uterus

Nebojša Đorđević - Književni klub Knjaževac - specijalni gost

Glumica:

Tamara Spasić

Glumac Lutkarskog pozorišta:

Davorin Dinić

Kabare grupa A + :

Marko Rašić
Miloš Avramović
Milan Stamenković
Branislav Filipović
Milan Marković

Pevaju:

Isidora Spasić
Jovana Vujošević

Plesni klub Primavera - Đekić Miloš i Todorov Danica,

Plesna grupa Zeina (orijentalni ples):
Dijana Spasić
Tamara Đorđević i
Aleksandra Trajković

(Top Form, prijatelj večeri)

I POKLONI! :)

Ja neću prezervativ. Hoću neku zbirku erotskih pesama, preko veze, ako može? :zper:

Otvorena nova izložba Niš art fondacije

U Nišu je u sredu uveče otvorena izložba slika i skulptura “Mladi 2010”, u organizaciji Niške art fondacije.

Postavka sadrži radove 62 autora, izabranih na ovogodišnjem konkursu Niš art fondacije, za najbolje mlade umetnike do 35 godina starosti.

Na 5. po redu konkursu stiglo je do sada najviše, preko 2.000 radova više od 700 mladih umetnika iz cele Srbije.

Autori najboljih radova dobiće i vredne novčane nagrade. Od 10, 5 i 3.000 evra.

http://www.juznevesti.com/Kultura/Otvorena-nova-izlozba-Nis-art-fondacije.sr.html

Back