ledi
Ističe se
- Poruka
- 2.975
Da, u podne su pustili sirene za prestanak opasnosti na jedan minut. Jedanaest godina... a kao da je bilo juce.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, u podne su pustili sirene za prestanak opasnosti na jedan minut. Jedanaest godina... a kao da je bilo juce.
Sećam se Drage Jelene Sergejevne. Gledala sam je osamdesetih, kao student matematike. Profesorka matematike kod koje upadaju učenici, kao da joj čestitaju rođendan, a u stvari da preprave maturske radove koje su loše uradili. Na kraju se ona besi. Fenomenalna predstava. Rado bih je ponovo pogledala. Ima li interesenata?
Mada mislim da 16. sa sestrom i majkom idem na koncert... hm... javiću...
Dva koncerta BlockOut u Nišu
U okviru predstojeće aprilske turneje u regionu, beogradski sastav "Block out" održaće dva koncerta u Nišu.
Svirke će biti održane u klubu Feedback, u četvrtak 29. i u petak 30.aprila, sa početkom u 22h!
Prodaja karata za obe večeri kreće od ponedeljka, 12.aprila u Happy House-u, CD Sound-u, kao i u samom klubu Feedback. Cena ulaznice u pretprodaji je 500 dinara.
Mada mislim da 16. sa sestrom i majkom idem na koncert... hm... javiću...
Samo da se pohvalim. Kupila mi sestra kartu za koncert.Idemo na reprizu?
Kad je repriza?![]()
1000 dinara. Dom Vojske.
Molim.![]()
Ne znam. Vidim, nema u aprilu. Valjda u maju.Obavestiće nas ludišinter, valjda?
![]()