F. Chief
Elita
- Poruka
- 23.685
Šta? Dao bi Nikoliću da te ljubi i prepipa?
Čif, razočarao si me kao privatnik, forumaš i komunista.![]()
Pa šta fali vojvodi, naočit čovek...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta? Dao bi Nikoliću da te ljubi i prepipa?
Čif, razočarao si me kao privatnik, forumaš i komunista.![]()
Glavni, tja !
Pih ! Tis bre blentav !
Lupetaš napamet i generalizuješ. Navodiš marginalne i bolesne primere Srba koji su u nekom nenormalnom procesu i malom procentu. Ali oni se podstiču od Imperije ili njihobih konjušara, ja ti onda lepo kažem da je vaš prljavi zadatak bio i još uvek jeste / vidi jučerašnji sastanak u ZG / da što više Srba lomite i kretenizujete. Oni što poblentave ili odlepe od nedoklanosti postaju Hrvati. Pravite otpad i integrišete taj otpad u hrvatsku naciju.
Lični primer i kontraargument tvog podmetanja, situacija je kod mene sledeća: 2 strica na ruskom frontu treći je prešao Albaniju i poginuo na Solunskom frontu i moj otac je bio na Italijanskom frontu (u Alpskom ratu) !
Nisu AU bili toliko ludi da šalju Srbe na Srbe - da im pretrče kao moj stric - jok !
Uglavnom su ih slali na druge frontove, naročito što su moji bili veleposednici i izdvajali sopstvena sredstva organizovali pomoć familijasa područja AU za ratove Srba protiv Turaka.
Ajde, bre Picko - mnogo si naivan !
~~~
Isto kao kada je Hitler tražio od Bugarskog Cara da ratuje protiv SSSR-a na istočnom frontu, a ovj odgovori Hitleru ".. hoćeš da izgubiš 200,000 bugarskih vojnika i da Rusi dobiju još 200,000"
![]()
necu da te zamaram ali nisu
proljece 42-proljece 43 Hrvati cine 32-34%
u Hrvatskoj.
Koliko procenata od "Jugoslovena" čine "pitomci" logora u Nemačkoj i Hrvatskoj.
A to nije doprinos. Mnemoj ???
Koliko u iljadama (tisućama) m ?
Ili misliš da su nekako trebali pobeći i priključiti se Dalmatinskim odredima otpora ?
Jel znaš koliko nas je bilo po svim logorima i prinudnom radu ???![]()
Mozda TN nije ni svestan koliko je bio hrabar :
"KOLINDA JAČA OD PUTINA I ČAK NORISA: Hrvatska predsednica dobija crni pojas 9. dan u tekvondou!..."
Sa:
http://www.telegraf.rs/vesti/187858...edsednica-dobija-crni-pojas-9-dan-u-tekvondou
A mozda tu ima jos nesto neizreceno ...?![]()
Jebla te Wikipedija i ''srpski knjizevnici '' koje volis da koristis po svom interesu.Austrougarske vojne jedinice sacinjene i od Srba
(Naziv regimente - Podrucje regrutiranja / Korpus - Nacionalni sastav regimente)
Konjica:
(husari)
Landwehrhusarenregiment Nr.4 - Szabadkaer - Magyar 76%, Croatian, Serbian, Serbo-Croat 20%, various 4%
Landwehrhusarenregiment Nr.10 - Varazdin - Croatian, Serbian, Serbo-Croat 82%, various 18%
Reitende Dalmatiner Landesschützendivision - Ragusa - Croatian, Serbian, Serbo-Croat 82%, various 18%
(ulani)
Ulanenregiment Nikolaus II. Kaiser von Rußland Nr.5 - XIII - 97% Croatian, Serbian, Serbo-Croat, 3% various
Ulanenregiment Ritter von Brudermann Nr.12 - XIII - 81% Croatian, Serbian, Serbo-Croat, 19% various
Artiljerija (topništvo):
(poljsko topnistvo)
Feldkanonenregiment Nr.37 - XIII - Croatian, Serbian, Serbo-Croat 88%, various 12%
Feldkanonenregiment Nr.38 - XIII - Croatian, Serbian, Serbo-Croat 63%, German 24%, various 13%
Feldkanonenregiment Nr.39 - XIII - Croatian, Serbian, Serbo-Croat 66%, various 34%
(poljske haubice)
Feldhaubitzregiment Erzherzog Leopold Salvator Nr.13 - XIII - Croatian, Serbian, Serbo-Croat 72%, various 28%
(teske haubice)
Schwere Haubitzdivision Nr.13 - XIII - Croatian, Serbian, Serbo-Croat 82%, various 18%
(brdsko topnistvo)
Gebirgsartillerieregiment Nr.13 - XIII - Croatian, Serbian, Serbo-Croat 82%, various 18%
Selbständige Gebirgskanonendivision - XVI - Croatian, Serbian, Serbo-Croat 92%, various 8%
Pješaštvo:
Infanterieregiment Carl I. König von Rumänien Nr.6 - Ujvidek - 41% German, 27% Croatian, Serbian, Serbo-Croat, 32% various
Infanterieregiment Freiherr von Giesl Nr.16 - Belovar - 97% Croatian, Serbian, Serbo-Croat, 3% various
Infanterieregiment Graf von Lacy Nr.22 - Sinj - 82% Croatian, Serbian, Serbo-Croat, 18% various
Infanterieregiment Freiherr von Loudon Nr.29 - Nagy Becskerek - 44% Croatian, Serbian, Serbo-Croat, 56% various
Infanterieregiment Dankl Nr.53 - Agram - 97% Croatian, Serbian, Serbo-Croat, 3% various
Peterwardeiner Infanterieregiment Edler von Appel Nr.70 - Peterwardein - 79% Croatian, Serbian, Serbo-Croat, 21% various
Infanterieregiment Gerba Nr.78 - Esseg - 84% Croatian, Serbian, Serbo-Croat, 16% various
Infanterieregiment Graf Jellačić Nr.79 - Otočac - 96% Croatian, Serbian, Serbo-Croat, 3% various
Infanterieregiment Ferdinand Kronprinz von Rumänien Nr.96 - Carlstadt - 97% Croatian, Serbian, Serbo-Croat, 3% various
Infanterieregiment von Waldstätten Nr.97 - Triest - 45% Slovene, 27% Croatian, Serbian, Serbo-Croat, 20% Italian, 8% various
Bosnisch-hercegovinisches Infanterieregiment Nr.1 - Sarajevo - 94% Croatian, Serbian, Serbo-Croat, 6% various
Bosnisch-hercegovinisches Infanterieregiment Nr.2 - Banjaluka - 93% Croatian, Serbian, Serbo-Croat, 7% various
Bosnisch-hercegovinisches Infanterieregiment Nr.3 - Tuzla - 94% Croatian, Serbian, Serbo-Croat, 6% various
Bosnisch-hercegovinisches Infanterieregiment Nr.4 - Mostar - 95% Croatian, Serbian, Serbo-Croat, 5% various
(strijelci)
Feldjägerbataillon Nr.31 - XIII - 95% Croatian, Serbian, Serbo-Croat, 5% various
Bosnisch-hercegovinisches Feldjägerbataillon - XV, XVI - 96% Croatian, Serbian, Serbo-Croat, 4% various
Inženjerija:
Sappeurbataillon Nr.13 - XIII - Croatian, Serbian, Serbo-Croat 86%, various 14%
Pionierbataillon Nr.15 - XV, XVI - Croatian, Serbian, Serbo-Croat 92%, various 8%
Navedeni postotak Srba unutar pojedine jedinice, neke jedinice u kojima stoji Croat, Serb and Serbo-Croat su ipak sigurno bile vecinski sastavljene od Srba poput
Novosadske Infanterieregiment Carl I. König von Rumänien Nr.6,
Zrenjaninske Infanterieregiment Freiherr von Loudon Nr.29,
Petrovaradinske Infanterieregiment Edler von Appel Nr.70,
Banjalučke Bosnisch-hercegovinisches Infanterieregiment Nr.2,
Subotičke Landwehrhusarenregiment Nr.4,
dok je znatan broj Srba sigurno bio i u
Karlovačkoj Infanterieregiment Ferdinand Kronprinz von Rumänien Nr.96,
Infanterieregiment Graf Jellačić Nr.79 iz Otocca u Lici,
zatim Bjelovarskoj Infanterieregiment Freiherr von Giesl Nr.16,
Sarajevskoj Bosnisch-hercegovinisches Infanterieregiment Nr.1,
Mostarskoj Bosnisch-hercegovinisches Infanterieregiment Nr.4,
a primjetan broj se zasigurno nasao i u
Tuzlanskoj Bosnisch-hercegovinisches Infanterieregiment Nr.3,
Osjeckoj Infanterieregiment Gerba Nr.78,
Dubrovačkoj Reitende Dalmatiner Landesschützendivision
i u Zagrebačkoj Infanterieregiment Dankl Nr.53.
https://de.wikipedia.org/wiki/Garnisonen_der_Landstreitkr%C3%A4fte_%C3%96sterreich-Ungarns
https://de.wikipedia.org/wiki/Liste_der_k.u.k._Kampfunterstützungstruppen
Ustase veoma vole da pisu na wikipediji - pa se na istu pozivaju.
Jebla te Wikipedija i ''srpski knjizevnici '' koje volis da koristis po svom interesu.
Napisao sam ti pre 2 dana,ajde da se spakujes na 2-3 dana koliko i ostajem u Austriji ,a idem
1-5 .12...I ,da se na licu mesta uveris sta kazu IZVORNI AUSTRIJSKI ISTORICARI I NJIHOVA DOKUMENTA.
I,da prestanes prdeti sa nekim wikismaracima ,kao sto si sam i da se uveris u neke stvari.
Tako cete za cirka 50 god.poceti pisati kako su Srbi i u WW2 NAJVISE ubijali Srbe po logorima
i selima,bacali u jame itd...
Reci mi gde zivis i gde zelis da te pokupim...Ionako idem do Zg da nesto obavim.
Posalji mi broj na PP.....Kad tako imam idealne mogucnosti za dokazati nesto ,a poklapa mi se
sa odlaskom na put,OBOZAVAM dokazati bez puno price smaracima ,kao sto si ti
Pa,jbte ,dosta je vise!
Znas...Ni crvati postradali u WW2 i zadnjem ratu,jesi li znao da su stradali od ruke zemljaka!?
Ustaše iz Austrije i Mađarske su bezobrazni kada stavljaju podatke koje tebi nisu po volji.
Tim više što su istiniti i lako ih je provjeriti.
Srbi iz AU monarhije nisu samo statirali u kukuruzu, popunjali su mnoge vojne jedinice i to u velikom broju.
- - - - - - - - - -
Malo to prouči pa se javi...
http://www.srpsko-nasledje.rs/sr-l/1998/10/article-4.html
Ustaše iz Austrije i Mađarske su bezobrazni kada stavljaju podatke koje tebi nisu po volji.
Srbi iz AU monarhije nisu samo statirali u kukuruzu, popunjali su mnoge vojne jedinice i to u velikom broju.
- - - - - - - - - -
[url]http://www.austro-hungarian-army.co.uk/nationality4.htm
[/URL]
To i ja kazem,i podcrtano se najvise odnosi na tebe ,a pazi tvoje reci
- - - - - - - - - -
Znaci ,da je cinjenica da ste ustvari svi VI Srbi ,a nekaj mal' tam v Zgorju su cinili kakti 'rvati''
A,vremenom ste postali svi crvati iz potrebe!?
![]()
Slabo stojiš sa činjenicama.
...Sta sad ,sad bus mi dal tem neke podatke sa wikismarac pedije o tome kako ste
jos od postanka sveta ustvari svi vi rvati,ali sa velikom brojem Srba u crvatskoj koji su na surov nacin
nestali iz sLijepe tvoje ...Ipak nekako ste odrzali vasu cistotu crvatstva!!??
Ne,ipak mi daj podatke od nekog srpskog knjizevnika,na koga se rado pozivas kad zatreba
A,sto se ne pozoves na srpskog knjizevnika kad veli da je Dubrovnik bio srpski!?
Ne bi da budes qrva ,ali ipak to radis sa kolena,e pa nemre tak'!
Imao si ti i glupljih postova, potrudi se malo.
Evo ti još malo linkova.
http://www.weltkriege.at/index.htm
Moguce je da sam imao glupe postove ,ali cuj..Kad sa crvatom pises moras lupetati jer
ovaj toliko lupeta da mu iz usiju sisti.
I,nisi mi odgovorio kako je moguce da uz toliko broj Srba bude toliko malo rvata u crvatskoj?
I,onda bumo isli v Avstriu ?
Glavno je da si našao đedovu K.u.K. regimentu.
Švabo sve uredno vodi, ko pravi Švabo.
Koje je tvoje pitanje??
C...Naso' sam slike mrtvih crvata na teritoriji Srbije
Kao sto rece ..Svabo uredno vodi dokumentaciju i slike.
Mogu ja tebe da pitam zilion x ,ali tvoj odgovor ce biti kao cackalica posle upotrebe.
Nego,reci mi jesi siguran da ti caca ili dedo nije ostavio negde sliku IKONE !?
Jesam, u to sam siguran...
- - - - - - - - - -
http://www.austro-hungarian-army.co.uk/nationality4.htm
Pogledajte prilog 365210
Srbi,Hrvati i Madjari,ne svadjajte se medjusebno,jer mi svi zajedno moramo da branimo Balkan,Evropu i hriscanstvo od islamske invazije!Ova "izbeglicka" talasa je pretnja za svi hriscani u Evrope,bez obzirom od koja nacionalnost smo!Mora da pamtimo kako smo pali pod tursko ropstvo-toga smo bili razjedinjeni kao sada!