Дешавања на релацији Србија-Xрватска!

• Začetnik teme Začetnik teme mi-ne
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne mogu konkretniji biti, ....ko je Rvatima Vukovar još 90. preda'???
Ako ti ne znaš, šta se 90. u Rvackoj dešavalo, ......NAUČI!!!

Svjedok sam sam tih dogadjaja ali nesto se ne sjecam nekakve predaje 1990
1990 su odrzani prvi izbori ....ustase su dosle na vlast i krenule sa onbovom ndh
i onda su ustase napale kasarne tada jedine legalne vojne formacije JNA medju njima i kasarnu u Vukovaru i JNA je krenula u deblokadu
cini mi se da je takav sljed dogadjaja bio
ako sam nesto propustio...kazi

Легенда_001 ne zelim da pricam sa tobom dok se ne probudis iz hipnoze..ja i ti smo iz razlicitih dimenzija....tu si iz ove koje je nametnuo novi svjetski poredak kreiran posle 1990 i njegovi srbijanski glasnici b92,pink,jrvropski rts ,blic i slicni...

maxresdefault.jpg

Легенда_001 ne zelim da pricam sa tobom dok se ne probudis iz hipnoze..ja i ti smo iz razlicitih dimenzija....tu si iz ove koje je nametnuo novi svjetski poredak kreiran posle 1990 i njegovi srbijanski glasnici b92,pink,jrvropski rts ,blic i slicni...

maxresdefault.jpg

Ја тебе издајниче опомињем да се мало преиспиташ, и да твоја дела не приписујеш мени...

И да не нападаш више Србе.

Задња опомена.

Pre rata je bila SFR Jugoslavija i nije postojala nikakva hrvatska ustaska drzava a unutar nje avnojevske granice i republike od kojih je jedna bila i sr hrvatska u kojoj je srpski narod bio konstitutivni narod koji je imao pravo na samoopredeljenje
Zapad je rasparco Srpski etnicki prostor tako sto je prihvatio avnojevske administrativne granice kao granice novih drzava

- - - - - - - - - -

takozvana mirna reintegraicija istocnog dijela republike srpske krajine odnosno istocne slavonije baranje i zapadnog srema je dio dejtonskog mirovnog ugovora

Ti nemaš blage veze o čemu pišeš.
SFRJ je nastala ujedinjenjem 6 demokratskih, federalnih država 1945. godine.
To što su bile države znači da su imale definisane i međusobno prihvaćene granice.
Svaki naknadni pokušaj povrede granica (što su Srbi hteli da urade) prestavlja čin agresije na dotičnu državu.
U Ustavu SFRJ, član 3. stoji definicija "socijalistička republika je država" i to ne može niko da promeni.

Svjedok sam sam tih dogadjaja ali nesto se ne sjecam nekakve predaje 1990
1990 su odrzani prvi izbori ....ustase su dosle na vlast i krenule sa onbovom ndh
i onda su ustase napale kasarne tada jedine legalne vojne formacije JNA medju njima i kasarnu u Vukovaru i JNA je krenula u deblokadu
cini mi se da je takav sljed dogadjaja bio
ako sam nesto propustio...kazi

Prvo, .....nikakve ustaše u Rvackoj na vlast nisu 90. došle.
Na vlast su došli Rvati, ustaške ideološke orjentacije, .....možda to hoćeš reći,.....samo da se razumijemo!
Propustio si,.....naravno u sljedu događanja, hronologije, ključnu si stvar propustio, e sad slučajno il' namjerno ne znam!!!
Podsjetiću te, i na toj bi tački da debatu nastavimo, .....da se gluvonjemi ne igramo!
Reče da su Rvati napali kasarnu JNA, jedinu legitimnu oružanu formaciju tadašnje države,
pa kako, čime, od kud im oružije, .....kako se država sa svojim mehanizmima zaštite prema tome ponjela??????
Zar to na predaju nije ličilo?

To što su bile države znači da su imale definisane i međusobno prihvaćene granice.
Svaki naknadni pokušaj povrede granica (što su Srbi hteli da urade) prestavlja čin agresije na dotičnu državu.
U Ustavu SFRJ, član 3. stoji definicija "socijalistička republika je država" i to ne može niko da promeni.

Svakako, sve je sem boldovanog tačno!
Laž, da su to Srbi radili osmišljena je ciljem prikrivanja ČISTOG RVACKOG NACIZMA!!!!

Ajd mi reci kako je JNA mogla da izvrsi agresiju na sopstvenu drzavu,jel kontas sta pises
NISTA NIJE TACNO

To su bile unutrasnje administrativne granice i srpski narod kao konstutativan narod unutar federalnih jedinica SR H i SR BIH je imao pravo da se sam opredili o svojoj buducnosti i buducnosti teritorija na kojim je bio vecina kad se raspadala SFRJ
Ali znamo kako su se stvari odvijale, zapad je bio na vrhuncu moci posle raspada SSSR i njegov sud po po noj staroj narodnoj kadija te sudi kadija te tuzi Banditerova komisija je presudio da su avnojevske granice granice novih drzava sto je van pameti

Svakako, sve je sem boldovanog tačno!
Laž, da su to Srbi radili osmišljena je ciljem prikrivanja ČISTOG RVACKOG NACIZMA!!!!

Citat Original postavio $zloduh Pogledaj poruku

Нетачно!

Погрешно тумачење Устава СФРЈ.

Република није држава. Репувлика је саставни део државе, у бившој СФРЈ.

Нетачно!

Погрешно тумачење Устава СФРЈ.

Република није држава. Репувлика је саставни део државе, у бившој СФРЈ.

Ljepo ti je napisa ....FEDERALNA DRŽAVA....ne gubi se!

- - - - - - - - - -

Ajd mi reci kako je JNA mogla da izvrsi agresiju na sopstvenu drzavu,jel kontas sta pises
NISTA NIJE TACNO

To su bile unutrasnje administrativne granice i srpski narod kao konstutativan narod unutar federalnih jedinica SR H i SR BIH je imao pravo da se sam opredili o svojoj buducnosti i buducnosti teritorija na kojim je bio vecina kad se raspadala SFRJ
Ali znamo kako su se stvari odvijale, zapad je bio na vrhuncu moci posle raspada SSSR i njegov sud po po noj staroj narodnoj kadija te sudi kadija te tuzi Banditerova komisija je presudio da su avnojevske granice granice novih drzava sto je van pameti

O čemu pišeš, .....na što odgovor daješ, prati debatu ne gubi se????

NISTA NIJE TACNO

Ustav pominje pravo naroda na samoopredeljenje. O teritorijima nema govora. To si ti dodao.
A krajišnici su hteli da otmu teritorij države SR Hrvatske.
Oni su se mogli samoopredeliti, ali bez teritorija.

Šta se dobilo tim "oslobađanjem"....
Obnovljena infrastruktura, pa predat Hrvatima.
Na tacni.
Danas se Srbi koji tu žive osećaju k'o da su u getu.
Ne daju im oznake da postave na svom jeziku....

Kako, bre, onda - oslobođen ?

Bez brige budi, osloboćeni su Rvati debeli para kojim su se srpski VELEIZDAJNICI nafatirali!!!!

- - - - - - - - - -

Ustav pominje pravo naroda na samoopredeljenje. O teritorijima nema govora. To si ti dodao.
A krajišnici su hteli da otmu teritorij države SR Hrvatske.
Oni su se mogli samoopredeliti, ali bez teritorija.

opet ti boldovanom mantrom o Krajiškom otimanju, .....rvacki nacizam pereš!!!!
Krajišnici nisu ustanak radi teritorija, ......već radi ustavni' diskriminacija digli!!!

Ukoliko misliš samnom o tom debatovati,
moraćeš se hronološki na opšte poznata fakta pozivati, ......a ne mantrati!!!!

Bez brige budi, osloboćeni su Rvati debeli para kojim su se srpski VELEIZDAJNICI nafatirali!!!!

Kako se priča, u reonu Vukovara samo su se nafatirali Arkan i ekipa !

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Šta je, bre, ovo ?
Jel' to opet blesimetar pošandrc'o ?
Umnožava postove bez naloga, kako mu kur'cu ćef !

Na danasnji dan prije 24 godine srpski borci i heroji su nakon tromjesecnih junackih borbi oslobodili Srpski grad Vukovar od ustaskih povampirenih hordi.

Nazlost Srpski grad Vukovar je bez borbe, uz pomoc rezima Slobe Milosevica u Beogradu a tokom pregovora 1995 u Dejtonu bez borbe i ispaljenog metka za zelenim stolom pored Srpskog Sarajeva,Brckog i ostalih vjekovnih srpskih terotorija predat ustaskoj hrvatskoj drzavi marionetsko satelitskoj tvorevini nato pakta

Respekt i Slava Svim Srpskim Borcima

za utjehu bar niste izgubili srpski grad prištinu

Predat je tokom pregovora u Dejtonu 1995
i dogovorena je takozvana mirna reintegracija Istocne Salavonije ,Baranje i zapadnog Srema

Пре усташких напада на касарне је ЈНА барем два пута спасила усташе од мештана и добровољаца.

Poslednja izmena:
Nit je srpski nit je oslobođen, nit je ikada biti srpski.

Još jedan u nizu srpskih poraza 90-ih.

Još extremniji ubjeđenja biše ti i dido prije no što u Bleiburgu završi!!!!
Možda nije loše da se podsjetiš, .....može ti valjati!!!

- - - - - - - - - -

Пре усташких напада на касарне је ЈНА барем два пута спасила усташе од мештана и добровољца.

Čekaj, 'oćeš reći JNA u početku šurovala s Rvatima, nije li i' ono i u Borovu Selu spasila????

Na danasnji dan prije 24 godine srpski borci i heroji su nakon tromjesecnih junackih borbi oslobodili Srpski grad Vukovar od ustaskih povampirenih hordi.

Nazlost Srpski grad Vukovar je bez borbe, uz pomoc rezima Slobe Milosevica u Beogradu a tokom pregovora 1995 u Dejtonu bez borbe i ispaljenog metka za zelenim stolom pored Srpskog Sarajeva,Brckog i ostalih vjekovnih srpskih terotorija predat ustaskoj hrvatskoj drzavi marionetsko satelitskoj tvorevini nato pakta

Respekt i Slava Svim Srpskim Borcima

Slava oslobodiocima :kpozdrav:

PS - pa nisu bas morali totalno da ga razlupaju :whistling: , mislim, nije to hrvatski grad pa da se zezaju kako hoce. Vukovar nikad do 1995. nije bio hrvatski grad, čak ni u vreme Austrougarske.

Ante Pavelic je drzo veliku paradu snaga NDH na kojoj se okupio cijeli Zagreb 10.4 1945 i svi su klicali NDH..koga zanima ima na youtubu a vec 8.5.1945 zagreb je bio napusten i stanovnistvo na se naslo kako hrvati kazu na kriznom putu

nista nije apsolutno sve je relativno

U nji'ovu slučaju apsolutna je jedino konvertitska bolest!!!!

Poslednja izmena:

Back