Samo Ti tako!
A od Konavla do Grcke je manje od 300km , pa su i Grci u dometu "poklonu iz use"...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo Ti tako!
A od Konavla do Grcke je manje od 300km , pa su i Grci u dometu "poklonu iz use"...
jok bre..
http://pmkipaosijek.jimdo.com/
nemaš pojma..bivši policajci u moto klubovima ..uvijek su dobro došli ..samo iz jednog razloga .."pokrivaju članove u kubu"..
kad odlazis u mirovinu iz policije možeš birati..ostaviti si utoku ili značku...ti probaj pogoditi kaj sam si ostavio....
ovi bajkeri koje ti poznaješ su vjerovatno neki propaliteti jer sprega zakona ..iliti biveg člana predstavnika zakona i članova kluba....uvijek dobro dođe...vjerovatno nisi čuo za onu bikesrku staru poslovicu.."dogovrna ekonomija"..
p.s.
nikad ti ne možeš biti biker..nisi pošten..
probaj se učlaniti u neki "Feder klub"..
Ja i nisam bajker...ne volim motore...voleo sam bajk susrete...muzika, cuga, ribe...
To tvoje su neki šminker bajkeri, ko što sam i pretpostavljao...qurče se kad imaju leđa (hrvatska posla)...ovi moji su kulturan svet, ništa qurčenje, ništa kriminal...samo slučajevi od nekoliko meseci zbog tuča...pa po više puta...![]()
Iwo [email:Jim@;31336929]Ante..tis[/email] propao slučaj kaj se tiče moto-scene..cugu-ribe-glazbu ..možeš pronaći na svakom asfaltu...
auto-moto scena je vrlo skup sport..ne moze si svatko priuštiti..zato takvi kao ti doalze da pare oči..a kajmak poberemo MI.....
Ribicu na moto susretu nisi nikad, niti ćeš ikad navatati..![]()
dobro ujutro Baki..er:malo morgen..
@Bakonja evo nešto samo za tebe..
http://www.sib.hr/sibplus/skidamo-p...nu-tajne-osjeckih-bordela-iz-19-stoljeca.html
Šta vas dvojica pijete, dajte i meni toga ...![]()
Tebe nisu puštali da padaš na glavu samo dok si bio mali nego to rade i dan danas.Sretnete? Ti se ne sretnes nigde sa nikim, ti si samo net jajara
BBB su barem imali muda doci i posibati se protiv brojnijeg protivnika, nesto se ne secam da su Delije i Gate7 dosli da se tuku u Zagreb...
Bas se po ovome tvom svrsavanju na nista, vidi kolika si dileja![]()
Ako se bas insistira i " morgen" , al` mozda ovaj put da nas sve , napokon , sa ovog nesrecnog Blakan ta "dobrobit zaobidje" ...
Ako Bog daa...!
- - - - - - - - - -
Iwo ,molicu fino , man`te Se toga ...
Imam stroge roditelje , nisam nikada i raste mi nous u takvim momentima ...
![]()
A u Srbiji age i begovi nisu koristili pravo prve bračne noći? Šta misliš zašto su Srbi danas uglavnom crnomanjasti (naročito oni južno od Dunava i Save) ?![]()
Od Lazareve zene i kcerke pa do polovine 19. vijeka, ste Turcima davali zene, u dogovoru, znaci bez sile...
Opet urbana legenda, da ne kažem izmišljotina...
Lazareva kći...da...politička stvar u feudalizmu, kako kod Turaka, tako u čitavoj Evropi, i pre Turaka.
Činjenica je da feudalno pravo prve bračne noći u zemljama koje su Turci držali zvanično nije postojalo...
Što ne znači da nemamo turske krvi. Bilo bi čudno posle pola milenijuma da je nemamo.
Ali ništa više nego ostali na Balkanu.
Tebe nisu puštali da padaš na glavu samo dok si bio mali nego to rade i dan danas.
SILOVAO DEVOJČICE I TO SNIMAO Pola veka zatvora učitelju-pedofilu hrvatskog porekla
Jutarnji.hr | 07. 11. 2015. - 09:31h | Komentara: 45
Na 50 godina zatvora osuđen je Michael R. Vučić (43), američki učitelj hrvatskoh porekla, zbog seksualnog zlostavljanja dve učenice koje je snimao tokom tog čina.
Kazna je izrečena u četvrtak u prepunoj sudnici Lake Countyja. Iako je na prvom saslušanju sudiji Danielu Shanesu rekao da nije kriv tvrdeći da su učenice na sve pristale, suočivši se s dokumentacijom eksplicitnog sadržaja, priznanjima svojih kolega i potresnim svedočenjima svojih žrtava Vučić se pokajao.
Nada se Božjem oproštaju
- Svi koji me poznaju znaju da ne mogu namerno da povredim drugo ljudsko biće. Kajem se za svoje postupke i zauvek će mi biti žao zbog tih devojaka i njihovih
Pročitajte još
SKANDAL Američki profesor hrvatskog porekla snimao seks sa devojčicama od 12 godina
SEKSUALNI PREDATOR Bosna izručila Americi nastavnika optuženog za seksualni napad na učenicu
porodica. Nadam se da će mi Bog oprostiti, ali i svi oni koje je pogodio ovaj slučaj - rekao je sa suzama u očima Michael Vučić sudiji dok su ga, s pancirnim prslukom na grudima, čuvali policajci.
Ne bi li ipak ublažio priznatu krivicu, dodao je da je seks bio uz pristanak
Čuvši njegove reči sudija Daniel Shanes oštro je reagirao: "Rekli ste da je to bio seks uz pristanak. Zakon ima smešne nazive za takvu vrstu zločina, ali za to što ste vi učinili postoji savršeno dobra reč na engleskom jeziku: silovanje! I kod tih zločina pristanka nema. Dosuđenih 50 godina nije mala kazna. I zaslužili ste svaki dan zatvora."
"Ti uopšte nisi čovek"
**,taj što je silovao devojčice preziva se Vučić i potiče iz Hercegovine.Je l sad jasno?
Zato što neki način ima veze i sa Srbijom i Hrvatskom.A razlog zasto je ovo na ovoj temi je?![]()
Zato što neki način ima veze i sa Srbijom i Hrvatskom.
čitam sam neki dan Vulina..vašeg..(ono kad je Angela bila zabrinuta da bi ponovo na Balkanu zog migranata moglo doći do sukoba..)--kaže vaš Vulin..ma siti smo mi rata..ništa od toga..e Vuline..Vuline..ko te ne zna skupo bi te platio..a Srbija se naoružava..e Vuline..Vuline..![]()