Софија
Legenda
- Poruka
- 54.823
Ne izbeglice na otoke, tamo vladaju genetske bolesti. Samo u zapadnu Ercegovnu.
Да, то је још једна од идеалних локација за учење суживоту с другима који нису усташе.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Кој ти к...ц?
Још незнаш да нисам страначки болдован? Ето колико познајеш много што шта...![]()
Apsolutno, ali kakvi konvertiti?
Letrika u skladu sa svojim antifašizmom kaže da nacionalnost određuje ime i prezime.
Vidim mnogi Hrvati panice po Indexu. Za sada je brojka izbeglica 75 hiljada???
Nije mi jasno zašto ih gomilaju.
Što ih ne proslede dalje, kao što ih Srbija prosleđuje u hrvatsku.
Dobro ti kaže, gde si ti čuo za Srbina koji ima ime Porga Hrvatinić? A ja znam da ima Hrvata koji se zove Daniel Srb. To bi se možda i desilo da su Hrvati od najezde Italijana bežali u Srbiju. Ali nisu, i zato ima Hrvata koji se zovu Đovani Sponza. Isto tako nisu bežali ni od Austrijanaca i zato ima Hrvata koji se zovu Franjo Teutschmann, za Bezjake se zna ko su i kako su nastali i zato ima Hrvata koji se zovu Fran Kurelec. Kako se onda mogu zvati i prezivati Hrvati koji su došli iz Niša ili Prokuplja 1690. godine?

To je zato što je Nemačka zatvorila mađarsku granicu i šalje izbeglice prema apendixu, odnosno slepom crevu Eurupe.
Misliš da će na kraju da odstrane apendix, izvesno je da će da dođe do zapalenja.
Dobro ti kaže, gde si ti čuo za Srbina koji ima ime Porga Hrvatinić? A ja znam da ima Hrvata koji se zove Daniel Srb. To bi se možda i desilo da su Hrvati od najezde Italijana bežali u Srbiju. Ali nisu, i zato ima Hrvata koji se zovu Đovani Sponza. Isto tako nisu bežali ni od Austrijanaca i zato ima Hrvata koji se zovu Franjo Teutschmann, za Bezjake se zna ko su i kako su nastali i zato ima Hrvata koji se zovu Fran Kurelec. Kako se onda mogu zvati i prezivati Hrvati koji su došli iz Niša ili Prokuplja 1690. godine?
Mozes se kladiti u zivot da u Nemackoj niko nije ozbiljno razmotrio mogucnost da se tu nesto zapali. Prosto, zabole ih stojko.
Gotima se smesi nezgodna uloga u planovima Merkelove, vrlo nezgodna![]()

Neka se zovu kako god hoće. Samo neka su sad Hrvati i neka se tako ponašaju. Ako mise da su Srbi i nakon više od 400 godina života u Hrvatskoj neka slobodno idu u Srbiju. Što će u Hrvatskoj jer je očito da je nisu prihvatili kao svoju državu i nisu se stopili s njom...
- - - - - - - - - -
Vučić opet ludara...
http://www.vijesti.rtl.hr/novosti/s...-se-svojom-zemljom-i-ostavite-srbiju-na-miru/
Има тамо места по хотелима у Далмацији, да презиме, после ће се добро оженити Далматинкама, и решен проблем. Биће рибе, вина, ајме мени...
То о чему пишеш је постала Хрватска тек у двадесетом веку. До тада је то био део неке веће империје - Мађари, АУ, Краљевина СХС, итд итд
Што се тиче Вучића, збиља - који к***ц сад хоћете?
Nemaju pojama, a prave se pametni. Nema veće smijurije...Dalmatinke su ionako radodajne, a ovi njiovi mulci više vole da natežu konopa nego žene.А не треба им ни сан протекшн.
Идеално.
Opet Srbi o hrvatskoj povijesti...![]()
Nemaju pojama, a prave se pametni. Nema veće smijurije...
Ono što želimo od prvog dana. Šaljite jedan dio i u Mađarsku, ne samo u Hrvatsku...

Znam i ja, ali poenta je u tome što on zna kako mu se praded prezivao. Šta imaš protiv srpskog prezimena Vulin? Daj dokaz da nije srpsko. A ja znam i mesto odakle potiče.Znam za Srbina imenom Emir
A znam i za Srbina prezimenom Vulin
Problem u Danilu Srbu je taj što je neko ispekao pravoslavnog popa na ražnju pa ovaj jadan nije mogao da mu objasni.Ali promašio si poantu: Letrika tvrdi da ti ime određuje nacionalnost: prema tome, Danile Srb moće biti isključivo Srbin, a ne Hrvat - kao što je.
Hoće mu to neko reći?![]()
Sad šaramo malo.. šaljemo jedan deo na Dubrovnik a drugi na Tovarnik. Pa onda kukajte Franji što vam ostavi crevo sa 1000 kilometara granice. Kad zatvorite rupe slede izbeglice na mostu kod Broda, pa onda razna plovila....Ono što želimo od prvog dana. Šaljite jedan dio i u Mađarsku, ne samo u Hrvatsku...
Opet Srbi o hrvatskoj povijesti...![]()
Nemaju pojama, a prave se pametni. Nema veće smijurije...
Ono što želimo od prvog dana. Šaljite jedan dio i u Mađarsku, ne samo u Hrvatsku...
Džepna izdanja tisućljetnih povijesti nisu zanimljiva.Ti SrBi "patriote" ovde ne znaju ni svoju istoriju, kamoli neciju tudju![]()
Džepna izdanja tisućljetnih povijesti nisu zanimljiva.

Pa OK. U hrvatskoj povijesti nema ubojstava očeva, kraljeva i sličnih stvari kao u srpskoj istoriji. Nema okupacija od 400 godina pa da se tek onda diže prvi ustanak. Nema "junačkog" bježanja 400km na zapad da bi se "junački" branilo drugi narod i sličnih stvari... Nešto se taj broj 400 kod vas često spominje...![]()