Дешавања на релацији Србија-Xрватска!

• Začetnik teme Začetnik teme mi-ne
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
:lol: I, šta bi sa EPS-om i prinudnim iseljavanjem starosedelaca iz Vojvodine? :lol: Obrisa ti lepo sve svoje postove i misliš da si zameo trag, a odgovora nema. :lol:
Ne piši gluposti, pa još paušalne i neistinite, :lol: ima ovde pametnog sveta.

- - - - - - - - - -

Njemu je prirodni mrak u glavi, zato krivi EPS
Да, током бивствовања по форуму развио је приличну способност шукетања, па то покушава да компензује мешањем Ч и Ћ, што иначе на почетку форумског стажа није радио... ментална регресија.

Неправи се сувише паметна, ти и твоја фукара овде сте да провоцирате, а онда се жалили модератору који је и обрисао мој пост.

Препуштам вама фукарама сав овај простор, а и свим мојим познаницима ћу објавити да оставе бригу Србије на вама.

Била ми је част, фукаре. :kpozdrav: :lol:

:lol: Ako si platio, sad će EPS da te prosvetli, ne brigaj! :lol:

Да, током бивствовања по форуму развио је приличну способност шукетања, па то покушава да компензује мешањем Ч и Ћ, што иначе на почетку форумског стажа није радио... ментална регресија.

Sudbina Dalmacije izaziva izlive emocija, uglavnom nervoze :)

Пази на трегере од гача, пропуштају електрицитет. :lol:
:rotf:
Само неко ко је на прс' у боољу с џихадистима повезује гаће и електрицитет.
Побрисао си постове у којима си себе направо будалом, за то оптужио модерацију и као отишао с теме, али изгледа да не можеш без своје браће ИСИЛ-оваца!

Lepo sam govorio Kresama, na vreme govorio...

Kome si sta govorio? Da ce preko Dalmacije? A jesi Serlok...ja barem nisam nikad reko da nije moguce, ali ono u sta ja verujem je da nema sanse da se tamo zadrzavaju, dakle ne lagi, ti tvrdis da ce oni tamo ostati a to je pak malo verovatno.

A inace, samo cu reci jednu stvar i neka mi Dalmosi ne zamere, Bog sve vidi i celog zivota nam daje primere...cuo sam od mnogih Hrvata kakvi su bili prema svojim vlastitim izbeglicama, jedan cak kaze gori od Cetnika, od njih bar znas sta ocekivati..verujem da je ovo svojevrsna kazna, jer ono sta sam ja cuo od Vukovarcana izbeglica je strasno

A sto je jos gore, doalace i sami sebi, samo nesto kasnije.

Реално, за кључне ствари у Немачкој се ни не питају Немци.
Њима је дата моћ да нас мале затежу.
А неко моћнији затеже њих.

Али без обзира, сама помисао на то да ће им уселити муслије на празне и мање празне територије веома забавља.:D

Kome si sta govorio? Da ce preko Dalmacije? A jesi Serlok...ja barem nisam nikad reko da nije moguce, ali ono u sta ja verujem je da nema sanse da se tamo zadrzavaju, dakle ne lagi, ti tvrdis da ce oni tamo ostati a to je pak malo verovatno.
A inace, samo cu reci jednu stvar i neka mi Dalmosi ne zamere, Bog sve vidi i celog zivota nam daje primere...cuo sam od mnogih Hrvata kakvi su bili prema svojim vlastitim izbeglicama, jedan cak kaze gori od Cetnika, od njih bar znas sta ocekivati..verujem da je ovo svojevrsna kazna, jer ono sta sam ja cuo od Vukovarcana izbeglica je strasno

Govorio onima sa prosecnim i nadprosecnim iq-om, necu valjda tebi govoriti? :D Tebe samo konstantno natezem :mrgreen:

Elem, opet vam govorim da mozete naci u javno dostupnim izvorima da je stalno nastanjivanje u Dalmaciji odavno u igri. Nemusto je Milanovic u pocetku demantovao, ali sad i ne pokusava. Curi na sve strane... :)

Crni Marko ?
Evo ga još jedan.
Udrobljeni Srbin.

Jer, Crni Marko mora biti neki krivak Crnom Đorđu ....!

Originalnost? I dalje nista :lol:

- - - - - - - - - -

Govorio onima sa prosecnim i nadprosecnim iq-om, necu valjda tebi govoriti? :D Tebe samo konstantno natezem :mrgreen:

Elem, opet vam govorim da mozete naci u javno dostupnim izvorima da je stalno nastanjivanje u Dalmaciji odavno u igri. Nemusto je Milanovic u pocetku demantovao, ali sad i ne pokusava. Curi na sve strane... :)

I sta su ti ti rekli a sta ja? :) Mozes naci moje postove gde pisem da je moguce da ce ici kroz Dalmaciju ali da nema sanse da ce ostati tamo zauvek.

A ko je koga natezo..pa ne znam ja ko je lagao o ubojstvu i jos hrpu gluposti :D

Back