Дешавања на релацији Србија-Xрватска!

• Začetnik teme Začetnik teme mi-ne
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E to je vec sasvim tacno, ali ovde je rec o tome da im je receno vise puta da ovo sledi. Nece da veruju :)

- - - - - - - - - -

Sada moraju uljudno da asimiluju migrante. Sve u redu onda.

Па онда је све како треба, неће бити сами, имаће подршку ЕУ и материјално и морално, уз то радну снагу скоро џабака... :)

Онда незнаш где живиш.

Шта да појасним, да је ЕПС главни егзекутор за протеривање Срба староседеоца у Војводини, који исељава породице из својих домова?

Где ти живиш леба ти?

Ај завири мало у ЕПС документацију, као и архиву СУД-ства...

Оста ти без руке, повуци своје речи.

Kako je to EPS egzekutor? Kako to iseljava iz domova? Šta, pleni nekretnine za dugove?
Ako si na to mislio, onda je smešno i netačno. Ako i ima pojedinačnih slučajeva, EPS i treba to da radi, jer svako ko napravi račun mora i da ga plati.
Napisao si kao da je to masovna pojava, a i dalje se ne vidii kako.
Znaš li ti kako zvuči formulacija " много Срба у Војводини насилно исељено из својих гајба још одавно? "
E, gluposti.

- - - - - - - - - -

Na svu sreću, ima to svojih jako dobrih strana.

Poslednja izmena od moderatora:
Нервоза због ИСИЛ-а, ако и треба, Руси, Сиријци, Иранци и Хезболах их претварају у млевено месо.

Kad vec govoris o terorizmu, I hezbolah su ti teroristi a podrzavas ih.

- - - - - - - - - -

Na svu sreću, ima to svojih jako dobrih strana.

Kao koja naprimer?

Poslednja izmena od moderatora:
Kad vec govoris o terorizmu, I hezbolah su ti teroristi a podrzavas ih.

Neverovatno kako ste vi *******i mentalno zakrzljali :(

- - - - - - - - - -

Kao koja naprimer?
Нарочито кад то каже подржавалац секача вратова и разоритеља Палмире и остали многомиленијумских споменика.
Бтв надам се да Руси користе напалм као и авијација РС приликом бушења коридора, врло је учинковит гледе исламских фанатика.

Znate kako Nemci gledaju na ovu temu naseljavanja u Dalmaciji?
To je za njih prosto teritorija koja ima dovoljno kreveta, u kojoj ce ih visestruko jefrinije doci izdrzavanje migranata i u kojoj domoroce ne smatraju bas nekim strasno vaznim faktorom da bi se ista pitao, da ne kazem da ih smatraju nizim od sebe (tj. izvrsavaju direktive) :D
Ko ne veruje u ovu realnost, u velikoj je zabludi :)

Иди код Вишње да те подуЧи. :lol:

Она је једна од многобројних жена које су са таквим ставом дошле на власт, и одмах увозе обрезане. Дај женама власт, и добијеш - обрезане!

Slazem se sa tobom da zene vise vole obrezane, mada ti ne muci sebe zbog toga.

Ne pazi, samo si retardiran pa jos ne znas ko je ko na ovom forumu.

Ne pomaze ti ni visegodisnje forumsko iskustvo jer si se intelektualnih osobina nakupio od tebi slicnih forumskih jarana.
Можеш коалицију Русије, Сирије, Ирана, Хезболаха и вероватно Кине да посматраш као бронхи... лакше се дише.
ИСИС лојавци ће бити спржени напалмом, напалм је мирис победе, нажалост Палмира и споменици у северном Ираку, дестине хиљада мирољубивих Језида и других жртава се не могу надокнадити.

Slazem se sa tobom da zene vise vole obrezane, mada ti ne muci sebe zbog toga.
:hahaha:

Ја се не оптеречујем тиме, знам зашто сам то рекао, и на кога се односи. Паритет сатанистичким деловању појединих непријатељских елемената. :lol:

Залосно је то да се тако јавно огласе и фукаре, не односи се на тебе. :lol:

Брисел, шетња подршке избеглицама

Brisel-prottest.jpg

Више од 15.000 људи прошло је кроз центар Брисела у шетњи одржаној у знак подршке избеглицама, коју су организовали активисти за људска права.
Шетњу су заједнички организовали Лекари света, Амнести Интернашнал и група белгијских организација за људска права, у знак протеста против одбијања и дискриминације избеглица са Блиског Истока и из Африке.

Иако су организатори очекивали око 20.000 људи, полиција је саопштила да се између 10.000 и 15.000 одазвало позиву за шетњу, која је прошла без инцидената, преноси Танјуг.

Hrvatska je jedina zemlja u svetu koja se plaši izbeglica...

Ја се не оптеречујем тиме, знам зашто сам то рекао, и на кога се односи. Паритет сатанистичким деловању појединих непријатељских елемената. :lol:

Ти си погубљен ко прасе у коприви, неписмен и још си се слизао с љубитељем исламских фанатика.
Мора да је и тебе ЕПС иселио.:rotf:

Srbiju da zele u EU vi bi davno tamo bili tako da ce pre biti da oni vama porucuju to sto ti kazes meni.
То што ти мислиш да Срби желе у ЕУ тачно је колико и твоја надања да ИСИЛ неће бити претворен у млевено месо термички обрађен напалмом.

:lol: I, šta bi sa EPS-om i prinudnim iseljavanjem starosedelaca iz Vojvodine? :lol: Obrisa ti lepo sve svoje postove i misliš da si zameo trag, a odgovora nema. :lol:
Ne piši gluposti, pa još paušalne i neistinite, :lol: ima ovde pametnog sveta.

- - - - - - - - - -

Ти си погубљен ко прасе у коприви, неписмен и још си се слизао с љубитељем исламских фанатика.
Мора да је и тебе ЕПС иселио.:rotf:

Njemu je prirodni mrak u glavi, zato krivi EPS

Poslednja izmena:
:lol: I, šta bi sa EPS-om i prinudnim iseljavanjem starosedelaca iz Vojvodine? :lol: Obrisa ti lepo sve svoje postove i misliš da si zameo trag, a odgovora nema. :lol:
Ne piši gluposti, pa još paušalne i neistinite, :lol: ima ovde pametnog sveta.

- - - - - - - - - -

Njemu je prirodni mrak u glavi.

Неправи се сувише паметна, ти и твоја фукара овде сте да провоцирате, а онда се жалили модератору који је и обрисао мој пост.

Препуштам вама фукарама сав овај простор, а и свим мојим познаницима ћу објавити да оставе бригу Србије на вама.

Била ми је част, фукаре. :kpozdrav: :lol:

Сад чеш да упознаш шта је мрак. :lol:

Poslednja izmena:

Back