- Poruka
- 11.563
Zbog uticaja plime i oseke na pubertet komaraca....!
Aha onda dobro. Ako plima i oseka tako utecu na tebe, bolje ne rizikovat

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zbog uticaja plime i oseke na pubertet komaraca....!
Aha onda dobro. Ako plima i oseka tako utecu na tebe, bolje ne rizikovat![]()
Al´zatrpaste temu sa kojekakvim smecem, covek nema volju ni rodjenu temu da prati.
O kakvom vi stvaranju novih drzava pisete ?
----------------------------------------------------------------------------
@kapetanmark
sa vama samo distanca, sluzbena uz kez cinican, i odraz na licu mrs u pm...
nista drugo
-------------------------------------------------------------------------------------
Imamo jedan zajednicki problem koga mozemo da pokusamo da resimo i ovakvom komunikacijom.
Zatim u taj savez pozivamo i druge zainteresovane drzave, pa i razne patriotske pokrete iz zemalja koje primaju emigrante.
To je veoma vazno jer gradjani svih drzava cija sluzbena politika prima azilante su veoma ogorceni.
Niko nesme da se javi jer je automatski rasista.
Kada bi iza te patriotske ideje stajao jedan internacionalni pokret ljudi bi se ohrabrili i svoje misljenje bi iznosili naglas.
Bio bi to kraj ovom sranju.
Mislim da bi iz tog malog saveza moglo vrlo brzo da izraste nesto veliko.
Osim toga ako niko drugi nece nama je vazno da je nama lepo.![]()
![]()
Srbi u savez s Turcima? Šta ja znam...Prosto vam bilo...
(Hrvati su po y hromozomima Srbi iz 9.i 10.veka, a "Srbi" iz Srbije po y hromozomima 90 % Turci! Dokazao
Zagrebački Historijski Institut!)
Na kraju balade,ako Srbija uđe u EU za koju godinu-tako će I biti! Ne vidim šta je tu problem-valjda će dotle I
ti dežurni ksenofobi ,što pomreti,što prevaspitati se europejski...![]()
nikad sa njima
Не дај Боже, никада више.
Upravo tako
- - - - - - - - - -
Potpisujem!
Srbi u savez s Turcima? Šta ja znam...Prosto vam bilo...
(Hrvati su po y hromozomima Srbi iz 9.i 10.veka, a "Srbi" iz Srbije po y hromozomima 90 % Turci! Dokazao
Zagrebački Historijski Institut!)
teško da je 90% posle toliko vremena....
Dobro jutro Kolumbo
Књигу у шаке и учи.
Хрвати су имали сто пута више проблема са Мађарима него Срби.
Кад су Хрвати забрањивали ћирилицу у Загребу, у Пешти и Будиму, по Угаркој Срби су отворено имали ћириличне натписе на својим радњама и свим својим установама.
- - - - - - - - - -
Па ти први немаш аргументе.
Трумбић издиктирао услове.
Пашић потписао.
У Женеви 1918.
Субашић и Тито, оба Хрвати, састали се и одредили судбину Срба за сљедећи 60 година.
То само непаметном не море бити јасно.
Али битно је да су тобоже Срби два пута ушли у Загреб, а каква је Србима корист од тога била, НИЈЕ УОПШТЕ БИТНО.
Iebate,citam malo neke srpske medije,narocito b92 i iako ima raznih komentara dominiraju oni korektni i dobrohotni,bar kad je rijec o ovim prepucavanjima Vulin-Milanovic i sl.Jel Krsta okupljaliste disproporcionalno visokog djela cyber-cetarica i sljama srpskog drustva ili se to meni cini?
Ono,ispada svi ovdje glasaju za Sekija i Dveri a u Srbiji ne prelaze prag..
Davno pre..ovde je postojao jedan korisnik koji je bio na razini markojunka, prostate i tako to..dakle ne odvec inteligentni na forumu..igrom slucaja coveka sam upoznao..i kaze on to je sam fol
Mozda kod nekih i nije, ali da znate o kome se radi, ni za njega ne bi rekli da je ista vise od forumskog kenjala..kad ono ljudina kakve nema
Likovi odavde ne mogu cipele cistiti oniima na forumu B92...
Predlazem savez Srba i Hrvata![]()
svi su ovde forumska kenjala...čak i ti...pratila sam te ovih dana i baš si davio...ali ne mogu da kažem da nisi ok....
- - - - - - - - - -
samo se ti nadaj...nisi upoznao ni deo...
Likovi odavde ne mogu cipele cistiti oniima na forumu B92...
Na B92 su listom likovi sa poremećajem identiteta,bilo nacionalnog ili sexualnog.Ne znaju ko ih sve trpa i zašto im to rade.Nisam davio, uzvracao sam na lazi i vredjanja.
Na B92 me nitko zbog moga misljenja nece zvati Ustasom, necu dobiti ban jer nekome smeta moje misljenje, necu biti lazni Srbin, nece vredjati ni mene ni porodicu itd itd..a toga ovde ima u izobilju.
Po meni, tamo pise puno vise boljih ljudi nego ovde. To je moje misljenje kao i moja percepcija boljih ljudi..nekome je mozda bas ovo ok, da ti hebu sve po spisku zbog razlicitog misljenja