- Poruka
- 38.576
Sloga više nikada. Saradnja u privrednom,kulturnom ili sportskom smislu da.
A šta više od toga može biti potrebno?
Šuplje floskule pod imenom "bratstvo i jedinstvo"?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sloga više nikada. Saradnja u privrednom,kulturnom ili sportskom smislu da.
Ali su vecito bili slozni u savezu protiv Sreba.
kao prvo kad covek nema argumente onda pise o glupostima poput drzi se pravopisa kao drugo nista hrvati nisu nikome diktirali nego je glupost srbskih vladara bila takva pa su hteli da pomognu hrvate ali i ostale slavene makedonci i bosnjaci su isto dobili drzave iako ih nikad nisu imali kao trece oni su se resili srba iz krajine kao i 41 sacekaj da dodje do promena u svetu pa ces da se uveris jednom za sva vremana kao cetvrto ako ulazak neke vojske u neciji glavni grad nije pobeda je ne znam sta je po tvom onda sssr nije pobedio nemacku ps vecu glupost od tog dela posta nisam cuo u celom svom zivotu to bi napisao samo neki retard rekao sam momak mani se prolevanja gluposti u uzmi knjigu u ruke i mozdfa nesto i naucis
Ma sta ga nisi probija sakon u glavu da mu to bude zadnje sta je krocija...smece jedno gobavo!!!!
Glavu bi mu timbi cizmon gnjecila.
Ako do sad na Krstarici nije ništa pametno napisao,nema o čemu da se priča.
kao prvo kad covek nema argumente onda pise o glupostima poput drzi se pravopisa kao drugo nista hrvati nisu nikome diktirali nego je glupost srbskih vladara bila takva pa su hteli da pomognu hrvate ali i ostale slavene makedonci i bosnjaci su isto dobili drzave iako ih nikad nisu imali kao trece oni su se resili srba iz krajine kao i 41 sacekaj da dodje do promena u svetu pa ces da se uveris jednom za sva vremana kao cetvrto ako ulazak neke vojske u neciji glavni grad nije pobeda je ne znam sta je po tvom onda sssr nije pobedio nemacku ps vecu glupost od tog dela posta nisam cuo u celom svom zivotu to bi napisao samo neki retard rekao sam momak mani se prolevanja gluposti u uzmi knjigu u ruke i mozdfa nesto i naucis
Књигу у шаке и учи.
Хрвати су имали сто пута више проблема са Мађарима него Срби.
Кад су Хрвати забрањивали ћирилицу у Загребу, у Пешти и Будиму, по Угаркој Срби су отворено имали ћириличне натписе на својим радњама и свим својим установама.
- - - - - - - - - -
Па ти први немаш аргументе.
Трумбић издиктирао услове.
Пашић потписао.
У Женеви 1918.
Субашић и Тито, оба Хрвати, састали се и одредили судбину Срба за сљедећи 60 година.
То само непаметном не море бити јасно.
Али битно је да су тобоже Срби два пута ушли у Загреб, а каква је Србима корист од тога била, НИЈЕ УОПШТЕ БИТНО.
Moze neko ovo prevesti?
momak ti ili se pravis glup ili si stvarno glup hrvati nisu nikakve uslove diktirali zato sto su bili porazena strana ii stvarno nisi bas svoj kao sto sam rekao srbski vladari su hteli osloboditi sve slavene po tvom onda i makedonci i bosnjaci su diktirali uslove sto uopste nema smisla to sto govoris kao drugo mi smo poceli raspravljati o ratu sto znaci vojni uspesi a ne sta je bilo posle rata i kakva je politika bila sto znaci u oba rata hrvati su bili na strani nacista i u oba rata su porazeni oba puta srpska vojska ulazi u zagreb i time se zavrsava rat na nasim prostorima to su cinjenice a sad sta je bili posle rata je sasvim nesto drugo i o tome bi se moglo raspravljati
momak ti ili se pravis glup ili si stvarno glup hrvati nisu nikakve uslove diktirali zato sto su bili porazena strana ii stvarno nisi bas svoj kao sto sam rekao srbski vladari su hteli osloboditi sve slavene po tvom onda i makedonci i bosnjaci su diktirali uslove sto uopste nema smisla to sto govoris kao drugo mi smo poceli raspravljati o ratu sto znaci vojni uspesi a ne sta je bilo posle rata i kakva je politika bila sto znaci u oba rata hrvati su bili na strani nacista i u oba rata su porazeni oba puta srpska vojska ulazi u zagreb i time se zavrsava rat na nasim prostorima to su cinjenice a sad sta je bili posle rata je sasvim nesto drugo i o tome bi se moglo raspravljati
Ja sam voleo zivot u Jugi, nebitno..bio sam mlad, zelen i takav stil zivota mi je pasao, slazem se da je Tito odredio sudbinu Srba, ali i Hrvata, nisu ni oni puno bolje prosli. Ako kazes da si amater istorik, kao i ja, onda ti je poznato koliko je samo pobio Hrvata pod izliikom da su drzavni neprijatelji..koliko je samo ubio uglednika itd..
Tita treba promatrati kao coveka egoista, opsednutog moci, nikako kao Hrvata
Тито се представљао као Хрват. Небитно да ли је то био и тако се понашао, било је довољно Хрвата који су и без њега заступали хрватске националне интересе.
То колко је побио Хрвата је неозбиљно, јер је у Београду више Срба убијано у једној улици, него у цијелом Загребу 1945.
Довљно је видити колко је Срба било на Голом отоку а колко осталих....
Наравно то су Срби радили Србима. Али смијешно је то поредити и пропорционално и свакако.
Timarenje konja ugarskim velikašima nesrećnici nazivaju personalnom unijom.![]()
a neki su drugi krscani timarili turcima konje i davali im zene na probu pa opet ratovali za Turke...Kakve su to nebuloze? Veci ste vi bili konjusari Osmanlijama i robovi a opet ste ratovali za njih uvijek dok se niko nije pojavio sa strane ko je obecao da ce vam biti novi zastitnik, da ne kazem svodnik...
Necemo da se lazemo
Pričaš o svojim pretcima poturčenjak? Pa vidiš da je to ostavilo posledice , niste trebali da podvodite žene i nakazite genetsku sliku. Evo i sada nudite dupe turcima, odvratniji ste od pedera.
Ne, nego o tvojim precima....Budi posten, pogledaj se u ogledalo, jedini ste krscani koji su se lizali s Turcima i vazda za njih ratovali, dok nisu oslabili...Osmanlijama a ne Turcima, ali znas na sta mislim
Retardiranjo ne možeš ti da prebacuješ grehe tvojih predaka na mene, ja ne ličim na vas. To što si tursko kopile i imaš komplekse je tvoj problem. I za turke i za nas ste samo otpad.A turci vas tako i zovu bošnjak-otpad-smeće.
Dolaži![]()
CNS Kreso, koliko vidim, postavljač teme je vjerojatno ipak Srbin.
Pa dokle više?
A, vi pomislili da vam Tuđman priča istinu ?
Lag'o vas....
A, šta drugo očekivati od Hrvata !?
Ima nas još, ima.
Ocito jos nije
Polako...
Oces popiti sa mnom pice u Hrv Vukovaru, pa cu ja doci kod tebe u neki srpski grad? Da sirimo slogu brajo moj, slogu
Zasto?![]()