Дешавања на релацији Србија-Xрватска!

• Začetnik teme Začetnik teme mi-ne
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
kako vam ne dosadi stalno tvrditi da smo porijeklom srbi?

Ko tvrdi?

Ja ti dobar stojim da vi nikakve veze sa nama nemate.

Na sreću.

- - - - - - - - - -

Poučeni smo iskustvom sa vama... :per: Neka se nađe, nikad se ne zna što "komšijama" može opet pasti na pamet... :per:

Ma daaaaj...pa to bilo pre 20 godina. Mi nismo isti ti Srbi...:per:

Odrekli smo se Miloševića.

Mislim, koliko dugo treba da se pamte takve stvari? Koliko dugo treba duvati u jogurt?

A zašto se vi bojite Hrvata i Hrvatske?

od Vatikanskog koncila 1900, preko 1914. 1934, 1939, 1941, 1971, 1991 i na kraju 2002 (SOA - specijalan rat - hibridno/ekonomski - protiv Srba i Srbije).... , podlost, pokvarenost, subverzivnost, izdaja, genocid, čišćenja, etnocid .. Zlo i naopako za Srbe i Srbiju...

Prokletstvo visi ... nije naplaćeno !

Vredno beležimo i popisujemo današnja dešavanja po Srbiji od tog istog Vektora zla ...

Poslednja izmena:
i talijani nastali od vas?
:mrgreen:

U Italijanskom plemstvu je sadržano mnogo EU plemstva i dinastija, pa i Srbskog, naročito od srednjeg veka. Krem evrope od 1100-1500.g. :whistling: (Srbija i njena elita se i tu računala)

Žao mi je ! :manikir:

Kod Vas je bio obrnut proces, hr.žene su se pre prve bračne noći podavale neobrazovanim feudalnim buzdovančinama ... :rotf:

Od tolkog silovanjam, nije ni čudo kakvi su krkani od vas ispali - malo ste zakrvavljeni i iskompleksirani kopilani !

~~~
Uvek ste bili nepoželjno stanovništvo i ko Vas je prvi prihvatio kao narod ?? m?
I kako ste se Vi odužili tom ko Vas je prihvatio ravnopravno i šta smo Vam sve doneli u poklon? m?m?...:kafa:

Poslednja izmena:
U Italijanskom plemstvu je sadržano mnogo EU plemstva i dinastija, pa i Srbskog, naročito od srednjeg veka. Krem evrope od 1100-1500.g. :whistling: (Srbija i njena elita se i tu računala)

Kod Vas je bio obrnut proces, hr.žene su se pre prve bračne noći podavale neobrazovanim feudalnim buzdovančinama ... :rotf:

Od tolkog silovanjam, nije ni čudo kakvi su krkani od vas ispali - malo ste zakrvavljeni i iskompleksirani kopilani !

~~~
Uvek ste bili nepoželjno stanovništvo i ko Vas je prvi prihvatio kao narod ?? m?
I kako ste se Vi odužili tom ko Vas je prihvatio ravnopravno i šta smo Vam sve doneli u poklon? m?m?...:kafa:

A u Srbiji age i begovi nisu koristili pravo prve bračne noći? Šta misliš zašto su Srbi danas uglavnom crnomanjasti (naročito oni južno od Dunava i Save) ? :per:

~~~

ko o cemu, k.rva o postenju...

A u Srbiji age i begovi nisu koristili pravo prve bračne noći? Šta misliš zašto su Srbi danas uglavnom crnomanjasti (naročito oni južno od Dunava i Save) ? :per:

Urbana legenda. Kada su janičari uveli pravo prve bračne noći (krajem 18. veka) ustanak je uskoro izbio...

Ovo za Srbe...nisu ništa crnjomanastiji od Hrvata...:per:

Doduše, Talijani su crnjomanasti, a i Mađari, čini mi se...inače, ovi drugi su Turcima bliska rodbina...:zcepanje:

Urbana legenda. Kada su janičari uveli pravo prve bračne noći (krajem 18. veka) ustanak je uskoro izbio...

Ovo za Srbe...nisu ništa crnjomanastiji od Hrvata...:per:

Doduše, Talijani su crnjomanasti, a i Mađari, čini mi se...inače, ovi drugi su Turcima bliska rodbina...:zcepanje:

Od Lazareve zene i kcerke pa do polovine 19. vijeka, ste Turcima davali zene, u dogovoru, znaci bez sile...

Činjenica je da su takvi bili i pre Turaka.Baci oko na prikaze nekih viđenijih Srba na freskama.Počevši od Nemanjića,preko Cara Lazara pa do Marka Mrnjavčevića (Kraljevića)...Čak je i Sveti Sava bio malo tamniji.Ne znam odakle vam ideja da južni sloveni moraju da izgledaju poput Rusa,Poljaka i sličnih severnjaka.

Od Lazareve zene i kcerke pa do polovine 19. vijeka, ste Turcima davali zene, u dogovoru, znaci bez sile...

Opet urbana legenda, da ne kažem izmišljotina...:per:

Lazareva kći...da...politička stvar u feudalizmu, kako kod Turaka, tako u čitavoj Evropi, i pre Turaka.

Činjenica je da feudalno pravo prve bračne noći u zemljama koje su Turci držali zvanično nije postojalo...:per:

Što ne znači da nemamo turske krvi. Bilo bi čudno posle pola milenijuma da je nemamo.

Ali ništa više nego ostali na Balkanu.

E, onda dobro...jesu li ovo tvoji na slici...bajkeri i panduri...:hahaha:

hqdefault.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
E, onda dobro...jesu li ovo tvoji na slici...bajkeri i panduri...:hahaha:

Pogledajte prilog 363616

a ne..ne...kod nas pravih bikera..nema pederluka..drotovi u bikerima..su stara stvar..tak da ono..full si omašio..al ak imas mooda odi i reci nekom bikeru da je pheder..drotu već možeš navikli su da ih zovu pederima..bikeru..garantovano si betoniran..garantovano..vjeruj meni..:D

a ne..ne...kod nas pravih bikera..nema pederluka..drotovi u bikerima..su stara stvar..tak da ono..full si omašio..al ak imas mooda odi i reci nekom bikeru da je pheder..drotu već možeš navikli su da ih zovu pederima..bikeru..garantovano si betoniran..garantovano..vjeruj meni..:D

Kako sam omašio, kad si žandar u penziji...:zcepanje:

Među bajkerima koje ja poznajem, onim pravim bajkerima, ne ovim phizdama sa ovim zujalicama, nema pandura...nisu dobrodošli...:per:

A nema ni pedera.

Kako sam omašio, kad si žandar u penziji...:zcepanje:

Među bajkerima koje ja poznajem, onim pravim bajkerima, ne ovim phizdama sa ovim zujalicama, nema pandura...nisu dobrodošli...:per:

A nema ni pedera.

jok bre..
http://pmkipaosijek.jimdo.com/
nemaš pojma..bivši policajci u moto klubovima ..uvijek su dobro došli ..samo iz jednog razloga .."pokrivaju članove u kubu"..:per::per:
kad odlazis u mirovinu iz policije možeš birati..ostaviti si utoku ili značku...ti probaj pogoditi kaj sam si ostavio..:per::per:..
ovi bajkeri koje ti poznaješ su vjerovatno neki propaliteti jer sprega zakona ..iliti biveg člana predstavnika zakona i članova kluba....uvijek dobro dođe...:per:vjerovatno nisi čuo za onu bikesrku staru poslovicu.."dogovrna ekonomija"..:per::per::hahaha:
p.s.
nikad ti ne možeš biti biker..nisi pošten..:hahaha:
probaj se učlaniti u neki "Feder klub"..:hahaha:

- - - - - - - - - -

Kao prvo on je Nićifor, a ne Ivo,

Evo fotke u crkvi pa proceni ...

images

ili

- - - - - - - - - -

Gej-brak-homoseksualci-LGBT-Hrvatska-670x446.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
Zagrebački Dinamo poražen je u Pireju od Olimpijakosa sa 2:1, ali izgleda da čelnike hrvatskog šampiona mnogo više od primljenog gola u 90. minutu “boli” ponašanje navijača crveno-belih tokom susreta.

Uzavrela atmosfera i transparent "Četnici Sever" zasmetali su "modrima", koji su podneli prijavu delegatu meča zbog zastave, a zatim su izdali i saopštenje povodom događaja na utakmici.

- Nažalost, u Grčkoj smo morali da se bavimo stvarima koje nemaju veze sa fudbalom. Žalosno je što je na stadionu bilo huligana i primitivaca, kojima fudbal i sport nisu u prvom planu. Bili oni Grci ili kako se činilo navijači Crvene zvezde stigli iz Beograda, nije im mesto niti blizu stadiona - piše u saopštenju.

Mediji u Hrvatskoj bili su ogorčeni zbog dešavanja na tribinama meča u Atini, gde su "delije" vodile glavnu reč.

- Neko neupućen pomislio bi da je zalutao na beogradsku "Marakanu", a ne na "Karaiskakis stadion" u Pireju. Srbi su, eto, od Grka napravili goste na vlastitoj tribini. Udarni transparent bila im je srpska zastava s natpisom "četnici", a repertoar pesama kao za neke slave u Šumadiji! Na svu sreću, nije bilo prostora jer bi verovatno zaplesali Žikino kolo - piše "Jutarnji list".

:ok::lol:

Back