Čak i da je tako, kakve to veze ima sa vama, osim što ste plašljive prirode?
kako vam ne dosadi stalno tvrditi da smo porijeklom srbi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čak i da je tako, kakve to veze ima sa vama, osim što ste plašljive prirode?
Ne baš svi ali koga to briga?kako vam ne dosadi stalno tvrditi da smo porijeklom srbi?
Poučeni smo iskustvom sa vama...Neka se nađe, nikad se ne zna što "komšijama" može opet pasti na pamet...
![]()
Ko tvrdi?
Ja ti dobar stojim da vi nikakve veze sa nama nemate.
Na sreću.
a od koga smo naslijedili tu osobinu kojom si nas počastio?
A zašto se vi bojite Hrvata i Hrvatske?
i talijani nastali od vas?
![]()
i talijani nastali od vas?
![]()
U Italijanskom plemstvu je sadržano mnogo EU plemstva i dinastija, pa i Srbskog, naročito od srednjeg veka. Krem evrope od 1100-1500.g.(Srbija i njena elita se i tu računala)
Žao mi je !
Kod Vas je bio obrnut proces, hr.žene su se pre prve bračne noći podavale neobrazovanim feudalnim buzdovančinama ...
Od tolkog silovanjam, nije ni čudo kakvi su krkani od vas ispali - malo ste zakrvavljeni i iskompleksirani kopilani !
~~~
Uvek ste bili nepoželjno stanovništvo i ko Vas je prvi prihvatio kao narod ?? m?
I kako ste se Vi odužili tom ko Vas je prihvatio ravnopravno i šta smo Vam sve doneli u poklon? m?m?...![]()
U Italijanskom plemstvu je sadržano mnogo EU plemstva i dinastija, pa i Srbskog, naročito od srednjeg veka. Krem evrope od 1100-1500.g.(Srbija i njena elita se i tu računala)
Žao mi je !
Kod Vas je bio obrnut proces, hr.žene su se pre prve bračne noći podavale neobrazovanim feudalnim buzdovančinama ...
Od tolkog silovanjam, nije ni čudo kakvi su krkani od vas ispali - malo ste zakrvavljeni i iskompleksirani kopilani !
~~~
Uvek ste bili nepoželjno stanovništvo i ko Vas je prvi prihvatio kao narod ?? m?
I kako ste se Vi odužili tom ko Vas je prihvatio ravnopravno i šta smo Vam sve doneli u poklon? m?m?...![]()
A u Srbiji age i begovi nisu koristili pravo prve bračne noći? Šta misliš zašto su Srbi danas uglavnom crnomanjasti (naročito oni južno od Dunava i Save) ?![]()
Urbana legenda. Kada su janičari uveli pravo prve bračne noći (krajem 18. veka) ustanak je uskoro izbio...
Ovo za Srbe...nisu ništa crnjomanastiji od Hrvata...
Doduše, Talijani su crnjomanasti, a i Mađari, čini mi se...inače, ovi drugi su Turcima bliska rodbina...![]()
A u Srbiji age i begovi nisu koristili pravo prve bračne noći? Šta misliš zašto su Srbi danas uglavnom crnomanjasti (naročito oni južno od Dunava i Save) ?![]()
Od Lazareve zene i kcerke pa do polovine 19. vijeka, ste Turcima davali zene, u dogovoru, znaci bez sile...
a ne..ne...kod nas pravih bikera..nema pederluka..drotovi u bikerima..su stara stvar..tak da ono..full si omašio..al ak imas mooda odi i reci nekom bikeru da je pheder..drotu već možeš navikli su da ih zovu pederima..bikeru..garantovano si betoniran..garantovano..vjeruj meni..![]()
Kako sam omašio, kad si žandar u penziji...
Među bajkerima koje ja poznajem, onim pravim bajkerima, ne ovim phizdama sa ovim zujalicama, nema pandura...nisu dobrodošli...
A nema ni pedera.
Kao prvo on je Nićifor, a ne Ivo,
Evo fotke u crkvi pa proceni ...
![]()
ili
- - - - - - - - - -
![]()