Fibi3
Iskusan
- Poruka
- 5.873
Kako se leci seboreja i da li se moze zaustaviti opadanje kose uzrokovano seborejom? Da li otpala kosa moze opet da izraste?
Hvala svima na odgovoru!
da li mozda znas odgovor na ovo pitanje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako se leci seboreja i da li se moze zaustaviti opadanje kose uzrokovano seborejom? Da li otpala kosa moze opet da izraste?
Hvala svima na odgovoru!
Možda ovo i nije tema..ali imam ozbiljan problem,lice osuto bubuljicama.Probala sam mnogo preparata i ishod je bilo još gore lice,bila sam kod par dermatologa,savetovali su mi da promenim ishranu,ni to nije pomoglo....Sada samo izbegavam fotoaparate jer znam šta će se isticati na tim fotografijama....U društvu su me počeli ismevati...kao da je to nešto što niko nema....Frka..može neki savet??
Moj muz ima ceo zivot problem sa atopijskim dermatitisom. Kad je odrastao, zadrzalo mu se po licu tj. javljaju se crvene krastice, bubuljice, sta vec koje jako svrbe. Nema gde nije bio i sta sve koristio...Nedavno je bio kod novog dermatologa koja je rekla da je to po licu rozacea. Posle prve kutije Orvagila mu se malo smirilo, posle opet isto...Sve se desava u nekim naletima...I po temenu dobije te krastice.
Vidim da se na forumu pominjao neki dr Sher iz Dzordza Vasingtona. Da li neko zna da li on radi jos tamo ili negde privatno?
Hvala. Jel moze tamo da se ode bez uputa, da se plati pregled?
danas mi izasla neka alergija po telu,bila sam kod lekara dobila sam lek,ali nece da mi se povuce otok na nozi.na stopalu mi se nadulo nesto i kad stanem na tu nogu osecam da gazim po necemu i smeta mi.
kako to da uklonim?
pa nije rekla od cega..ona misli na hranu..
dala mi je presing ako se pogorsa stanje da dodjem da mi daju inekcije,ali meni se alergija skoro sve povukla ali to na nozi mi smeta.i nista mi nije rekla za to.
koliko ja mogu da procitam,pise alergija osip po telu..ostatak ne mogu da procitam.
otok mali,nalazi se na sredini stopala gde je ono udubljenje.
Hitno trebam pomoc!Koliko sam foruma pretrazila i nikako do odgovora a net mi kao olaksava zivot il ga ne koristin na prawi nacin!!!
Moje ruke su zaista dlakave i zelim da se resim te grive....Ako je kome na umu laser nek preskoci a takodje ne bih ni depilaciju koja boli....Ja poznajem par osoba koje su koristile neku kremu koju naneses,isperes a one otpadnu....Zanima me puno ime te kreme kao i to gde je mogu nabawiti...Swaka informacija je dobrodosla..