Imam problem sa aknama poslednjih godinu dana.Dermatolog mi je dao neke kreme koje mazem vec nedelju dana i od kojih mi je lice nateklo,crveno,a koza crvena i ispucala.Da li je to normalan efekat ili bi trebalo da prestanem sa mazanjem?Savet,hitno!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam mladez ispod levog oka koji je poceo da se menja i raste. Zanima me gde je u gradu najbolje otici na pregled i odstranjivanje mladeza.
Hvala
Danka
Drugari pomagajte ako boga znate! Kod mene u gradu treba da se zakazuje kod dermatologa i da se ceka poprilicno, pa vas molim za prvu pomoc! Imam nezgodan problem i sumnjam da su gljivice koje nemam pojma kako sam zakacio kad vodim racuna o higijeni! Pronasao sam ovo na jednom forumu
a moj problem izgleda slican njegovom http://img111.imageshack.us/img111/1430/picpzb4.jpg (slika nije moja i nije za mladje od 18+) samo sto je crvenilo uhvatilo mali deo glave penisa! Jutros kao da nije bilo tog crvenila,ali me veceras iznenada pocelo bas jako da svrbi i pecka i povratilo se,ovaj problem vec imam mozda nedelju dana i prvo sam mislio da je nesto bezazleno,ali posto to nije spadalo izgleda da je nesto ozbiljnije! Zna li ko kako se ova gljivica/lisaj ili sta ja znam zove ili kako se leci? Hvala vam unapred! E da nepijem nikakve lekove i nisam bio ozbiljno bolestan i prehladjen jos od marta!
A sta kazete da ga ja lepo ofikarim?Niste se ni potrudili...Nego salu na stranu jel se ide direktno kod njega ili moras prvo u dom zdravlja pa u bolnicu?
U uglu usana mi se pre nekoliko dana javilo peckanje, a sada već imam ranicu (napuknuta koža) koja boli kod šireg otvaranja usta.
Da li je to angularni stomatitis, i kako se leči?
Napominjem da sam kao klinac (ređe kao odrastao) imao angularni stomatitis, sa neprijatnim peckanjem, ali nikada nije dolazilo do pucanja kože, i uvek se povlačio posle par dana. Ovo sada traje već desetak dana.
probaj cinkovu pastu...Ako ti to ne pomogne mora se primeniti antibiotska ili antimikotska mast...![]()
Canesten odgovara? ...pošto ga imam u kući...![]()
Važi...
Pa, sad...bio skup ili ne, ovo je neizdržljivi smor. Em boli, em je estetski grozno.![]()
Ma, bona ide o'ma za savet.![]()
analiticaru
ajd i ja nesto da te pitam
pre oko godinu dana na glavi su mi se pojavili kao neki lisajevi (ne znam kako drugacije da to nazovem, ume da zasvrbi i da kad pocesem peruta se) ne po celoj glavi vec na par mesta
bio sam kod lekara i dao mi je didermal kremu da mazem
kad sam je pitao od cega mi je to,rekla mi je da to moze da se pojavi i od stresa
e sad dok mazem par dana to se povuce i sve je OK
medjutim ponovo se pojavi i sve po starom
i tako traje i traje i traje
sta da radim sem da posetim dermatologa to znam da treba