WithdrawnWater
Poznat
- Poruka
- 7.141
Koliko se ceka ? :???:
Sta koliko se ceka?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko se ceka ? :???:
kupio sam nivea losion za suncanje (u svetlo plavom pakovanju light).
da li to sme da se nanosi na licu blizu ociju i usta?
Da vas pitam! Ovako domogao sam se UVB lampe! E sada me zanima, ja mazem protopic vec oko 2 meseca i hteo bi i ovu lampu da ubacim u terapiju zajedno sa protopicom, pa jel idu protopic i UVB lampa zajedno? Sa protopicom se ne izlazem suncu jer ne sme pa ne znam jel bi UVB lampa skodila?? Sta preporucuju dermatolozi??
Hvala vam na odgovorima!
Javi se dermatologu,a ako on smatra da treba da skines mladez poslace te plasticnom hirurguImam pitanje :
elem,imam 14 godina i ovih dana zaista se spremam da idem da uklonim mladez precnika oko 5 mm jer me je zaista poceo da nervira...
Zivim u subotici 100 m od bolinice i interesuje me kome treba da se javim,misim da li mi treba neki uput od lekara opste prakse ili sta vec i dali moram da idem sa roditeljima ?
Da li boli i neka neko kaze svoje iskustvo ....
help plz
zanimljiv slucaj koji mora ,kao i svi drugi,ali vas pogotovo,da se uzivo pogleda,naravno..moze da bude i moluscum contagiosum a moze i nesto drugo..pregled obavezan..Cao! Imam pitanje, nadam se da vec nije bilo neko isto, ako jeste, izvinjavam se, nisam citala sve stranice.
Zanima me da li je neko imao iskustva sa sitnim plikovima po dekolteu? Plikovi nisu bas pravi naziv, ali ne znam kako bi ih drugacije nazvala. Meni su se pojavili ove zime, cini mi se da su sve brojniji. Ima ih malih, recimo 3-4mm u precniku, ali i jos manjih, koji se i ne vide, jedino pod odredjenim uglom, zavisno od svetlosti. Ne svrbe, gotovo da su iste boje kao okolna koza i u centru imaju kao neku rupicu, zbog koje sam mislila da je mozda rec o nekim vanzemaljskim mitiserima, ali ovo nit' moze da se istisne nit' raste nit' nestaje. Ne koristim nista osim gelova za tusiranje. Ovo me bas nervira i bezveze izgleda, jos mi tu povremeno izadje po neka aknica i onda sam sva istackanaSvaki savet bi dobrodosao
![]()