Nego dolazim ti sutra sa iseckom. Da ti to lepo bacis pod mikroskop. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ацо било би крајње неодговорно да ти такве ствари било ко анализира на овај начин."Можда постоје основи за анализе на неку аутоимунску болест. АЛИ ТО МОРА ДА СЕ ВИДИ!!!"
Da li je moguce da preko nekih testova krvi vidim da li je nesto autoimuno ili nije, da potvrdim???
Ацо било би крајње неодговорно да ти такве ствари било ко анализира на овај начин.
Не знам шта би морао да радиш од анализа, нисам дерматолог, па и да јесам, како бих могла овим путем било шта да закључујем о твојој кожи.
Иди код дерматолога и објасни му све као што си и нама овде!!!!!!!
А Мангуп може да ти каже где да идеш.
Ја бих ти рекла да идеш код било кога у клиничком центру...или код др Карадаглића, али он ради приватно...а то се овде не рекламира.![]()
Seviljice hvala ,ali mislim da je vise za nekog dr sto se bavi lecenjem duse..![]()
Ма ништа...ето, рекли смо Аци шта треба да ради и сад док не поступи по наређењу, неће добијати одговоре на тему његове коже.Seviljice hvala ,ali mislim da je vise za nekog dr sto se bavi lecenjem duse..![]()
na vratnom delu imam vec duze puno sitnih bradavica (visecih) koje cini mi se rastu i brojnije su..ima ih i ispod grudi........
kome bi ja trebalo da se obratim ?
kako se lece?
da li je moguce da su papiloma virusom izazvane (nagadjanja) ?
ne znam nista o ovome, molim da me uputite.
hvala unapred
ta krema koju pominjete je kalcipotriol,derivat vitamina D i nije neka novost...bar na Zapadu...sa njom sam se susreo jos pre 4 godine u Geteborgu...elem,nije tacno da skroz leci psorijazu,ali nije kort i periodi reemisije su duzi...koristi se dva meseca pa se dva meseca pravi pauza...Ser prepisuje ............koji je zamena za .............moram to da napisem...jer vidim da je dozvoljeno i pisanje ......................i sve se to pravi u apoteci Romanija..nikakva misterija...ali svakako nova stvar za lecenje psorijaze u Srbiji...ali nije jedina i iskljuciva terapija...molim moderatore da malo "srede"ovakve "senzacionalisticke"vesti...i jos nesto..ne koristiti tu kremu na svoju ruku jer ne ide kod svakog oblika psorijaze...
Ja polozio dermatologiju pre 3 dana ovde u Becu.Ucio iz knjige koja je izdata 1998. godine (pre 10 godina!). Medju medikamentima za terapiju psoriasis vulgaris se navode i derivati vitamina D3 : Calcipotriol i Tacalcitol.
Znaci pre 10 godina je to bila standardna terapija, cim se pominje u udzbeniku za studente( doduse knjiga ima 1000 strana i jeste malo opsirnija ,ali ipak je udzbenik)
Pozdrav
evo kolega jag035 ima neka najnovija saznanja iz Beca..svaka pomoc je dobrodosla,dajmo coveku mesta da da neki fin savet..mozda naucimo nesto novo...![]()
Pa tesko da mogu da dam neki revolucionarni savet s obzirom da se moje znanje zasniva na 1 (slovima: jednoj) knjizi i 0 (slovima: nula) iskustva.
U svakom slucaju hvala na podrsci.
Mozda se budem odlucio za dermatologiju.Jos jedan ispit i diplomski pa mozda budem bio kolega dermatolog...![]()
Hvala Mangupe sa diplomom. Olaksao si mi donosenje odluke. Vec sam cula pozitivne stvari o radio talasima. Bas mi je tesko padala ta totalna anestezija i delovala mi je kao radikalna metoda, tako da odustajem od tog zahvata. Inace bili smo kod dr Lalosevica, nije bilo samo telefonom. Pao mu je imunitet, cesto je bolestan, a i bakterioloski je podlozan( imao Heamophilia speccies, a sad Streptococa Pneumonia). Kontaktiracu vas na vas mail radi nekih preporuka.