DEPRESIJA

Ma okej su Perfekt i Marlon,ali za one koji su u BO i još nisu u depri,preventiva da ne zagaze...
Problem su oni koji su već u njoj i to duže ,pa navučeni na depru narcisoidno...
Ono šta ja preporučujem je fizićka aktivnost i dobra klopa! Naravno i joga i to u prvom redu Pranajama!
Za sve obolele od depre:IZAĐITE IZ STANA i makar u šetnju!Na vazduh! I posmatrajte ljude! Nije to preveliki
napor volje čak ni za depresivnog...A leči i odmara dušu...
Kad se vratite u stan-lekove!

Bambina :heart:

Čuj Bambi i meni je u nedelju rođendan hahaha
:zag:ako ustanovim i da punimo isto godina :sad2:

Stvarno? :lol:
Pazi, ti i ja i Kylie Minouge. :lol:
O svemu se opricamo ko zena i zena, samo da mi prodju ovi katolische praznici. Juce, danas, a i vikend hvatam, 4 fina dana. Ali sve preko mobilnog. Oci velike i odlicno vide, ali ispadose zbog ovih malih slova.

Stvarno? :lol:
Pazi, ti i ja i Kylie Minouge. :lol:
O svemu se opricamo ko zena i zena, samo da mi prodju ovi katolische praznici. Juce, danas, a i vikend hvatam, 4 fina dana. Ali sve preko mobilnog. Oci velike i odlicno vide, ali ispadose zbog ovih malih slova.

da znaš da su mala slova
..evo ja pročitah "oprcamo ko zena i zena" pa mi bi na momat udari neka vrućina u glavu..kad ono..

Setam sa drugaricom, 16 nam je godina, prilazi nam ocigledno stariji decko i pocinje da nas muva. Ja sam sva zbunjena, vidim da je "mator", kaze da ima 31 godinu...Nas dve nakon toga zgranute:"Pa sta hoce ovaj deda od nas?! Kako ga nije sramota?!"

Ja sam tog "dedu" prestigla...:sad2::mmmm:

Mene neke klinke od 45 otprilike (šetale cuke po keju,a ja varaličario tmudja ak zagrize...) pitaju,odnosno,
lepša od dve pita "Ne vidim da nešto lovite vi pecaroši,je li vi to vrtite te mašinice tako iz zabave?"
Ja se naljutio,mamu joj njenu,ona mene da zajebava,ali mi na vreme sinulo da otkud baš mene da pitaju
pa im odreplicirao:
"Mjok,ja to pono za ulovim neku matoru ribu,a vi dve klinke šetajte...A el ste vas dve povele te zmajare od cuka da vam navataju neke klipane?
Kažeš drž ga! A on za dupe klipana i evo ga!?"
Hihihahale su u odlasku,a meni bilo jasno da sam im utrefio potajne snove...

Crni Dragoljube, pa sta si ti nekakav starac Focho od stotinu ljeta, kad su ti zene od 45 devojcice?!
Imam puno fore do tih godina, ali ako budu krizne, gde se okupljaju takvi pecarosi da mi izglancaju ego? Cisto da znam za ubuduce.

Brus Li, odbij, znam karate.

Btw Dragoljube, imam puno stariju sestru, koja je rodjena '69. godine. I ti si isto to godiste? Bila sam dete iznenadjenja za mamu i tatu, kad su vec uveliko mislili da vise dece nece imati.

Crni Dragoljube, pa sta si ti nekakav starac Focho od stotinu ljeta, kad su ti zene od 45 devojcice?!
Imam puno fore do tih godina, ali ako budu krizne, gde se okupljaju takvi pecarosi da mi izglancaju ego? Cisto da znam za ubuduce.

Brus Li, odbij, znam karate.

Btw Dragoljube, imam puno stariju sestru, koja je rodjena '69. godine. I ti si isto to godiste? Bila sam dete iznenadjenja za mamu i tatu, kad su vec uveliko mislili da vise dece nece imati.

Sestra ti ko te klinke što me zajebavale...Ja sam ti ovde živa enciklopedija...Pamtim i Punske ratove i dinosauruse
,a i s Aleksandrom sam se igrao drvenim mačovima...Posle on popizdio nešto...
I još tristo godina ima da guram...Onaj Ribar i ja smo generacija neuništivih...:mrgreen:

- - - - - - - - - -

Ohoho, znam i ja Karate, taman da zajedno uvezbavamo Kate. :lol: I da pomazemo jedno drugom pri istezanju nogu i slicno....Sve je to bitno za Karate...

Da uvežbate nevidljive protivnike...? Hm...
Ja s komšinicom vežbam judo i mogu primetiti da su zdravo žilave u parteru...
Nogama rade poluge mamicu im nataknem...:evil:
Teo i Pranajamu da vežbamo zajedno,a što ima plućaaaaa...Baš je plućata...:rumenko:

Cika Dragoljube, onda da dovedem seku ovde da joj podignes moral i tako to...:p

Brus Li, bezi tamo, nemoj da sevaju karate! Zeleni pojas, pa nije to tek tako. :p Prebijem te i posle te sram ovog naroda sto gleda, a meni te onda bude zao...:sad2:

Cika Dragoljube, onda da dovedem seku ovde da joj podignes moral i tako to...:p

Brus Li, bezi tamo, nemoj da sevaju karate! Zeleni pojas, pa nije to tek tako. :p Prebijem te i posle te sram ovog naroda sto gleda, a meni te onda bude zao...:sad2:

Pa na tu kartu ja i igram...A kada je zenama zao, onda ono......Lako ih izmanipulises. :mrgreen::lol:

pa i nije da je neki anonimus al on bre imo sve imo troje klinaca soludan brak gomilu prijatelja bio ikona grunge-a znaci lik u muvingu nije sedeo i muchio sebe... ybg... brad pit plako ko pichka na njegovoj sarani

eto verovanjem emitujete talase

tako da vera pomaze

vera, pozitivan nacin razmisljanja

ostvarenje cilja uz akciju

Moramo biti spremni na nove ideje.

Imati nove ideje...

Ne postoje ljudi koji nisu religiozni na neki nacin...

Nema tugovanja, nema negativisanja...

Nastavite da se molite...
Delujte
Mislite na dobar zavrsetak...
"
Lose je smatrati da neko nije u redu covek, ako veruje u nesto
u sta vi neverujete."
Morate ispostovati svakog coveka bez obzira na njegova verovanja.

Poslednja izmena:

Back