- Poruka
- 37.750
Bambina 
Čuj Bambi i meni je u nedelju rođendan hahaha
ako ustanovim i da punimo isto godina 

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bambina
ako ustanovim i da punimo isto godina
![]()
Stvarno?
Pazi, ti i ja i Kylie Minouge.![]()
O svemu se opricamo ko zena i zena, samo da mi prodju ovi katolische praznici. Juce, danas, a i vikend hvatam, 4 fina dana. Ali sve preko mobilnog. Oci velike i odlicno vide, ali ispadose zbog ovih malih slova.
Izgrdi ti on mene, bez da trepne.
Psst, psst...nisi tekst procitao do kraja.
To je bilo nekad. Ja sada imam vise godina od tog "dede".
Samo sam se nasmejala samoj sebi i svom nekadasnjem dozivljaju starosti.![]()
Crni Dragoljube, pa sta si ti nekakav starac Focho od stotinu ljeta, kad su ti zene od 45 devojcice?!
Imam puno fore do tih godina, ali ako budu krizne, gde se okupljaju takvi pecarosi da mi izglancaju ego? Cisto da znam za ubuduce.
Brus Li, odbij, znam karate.
Btw Dragoljube, imam puno stariju sestru, koja je rodjena '69. godine. I ti si isto to godiste? Bila sam dete iznenadjenja za mamu i tatu, kad su vec uveliko mislili da vise dece nece imati.
Ohoho, znam i ja Karate, taman da zajedno uvezbavamo Kate.I da pomazemo jedno drugom pri istezanju nogu i slicno....Sve je to bitno za Karate...
Cika Dragoljube, onda da dovedem seku ovde da joj podignes moral i tako to...
Brus Li, bezi tamo, nemoj da sevaju karate! Zeleni pojas, pa nije to tek tako.Prebijem te i posle te sram ovog naroda sto gleda, a meni te onda bude zao...
![]()