- Poruka
- 4.865
dali bi se muskarci trebali depilirati , podsisavati ili pustati prirodnu duzinu dlaka ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dali bi se muskarci trebali depilirati , podsisavati ili pustati prirodnu duzinu dlaka ?
Po meni, ne bi trebalo ako ima prirodnu maljavost. Ako ima na leđima to baš upada u oči.
Ako su reprezentativni plivači, trebalo bi.
Pa i ako su padobranci. Opasna stvar su ti konopci na ledjima![]()
ja tvrdim da si ovi postom pobio sve tvoje potencijalne mudrosti, koje bi neka zena uzela u razmatranje da si ok covek sirokih shvatanjaDepilirani muskarci mi djeluju pederski .Time ne mislim da muskarac treba biti zapusten , ali kad se puno licka
to mi djeluje pederski i iskompleksirano . Poznavao sam takve tipove i uzivo jer sam jedno duze vrijeme i konobarisao .
Tvrdim da su to kompleksasi !
10min do savrsenostiKako koji muškarac... nisu svi ni za depilaciju...
Neki su samo za baciti
Evo Džordži bi bio savršen i kompletno izdepiliran...Za ostale, ne verujem baš
![]()
Ogledalče, ogledalče, reci mi ko je najlepši na svetu:Ti ili Ja?
![]()
100-put ispričano, imao sam i ja neku sličnu temu.
uklanjanje dlaka ima svoju meru i razlog. ako je previše dlakav deo tela , to se vidi i oseća, i dlake se trebaju ukloniti da bi se čovek doveo u higijenski i estetski povoljnije stanje.
da li depilacija ili skraćivanje, opet procenjivanje praktičnih i estetskih motiva. ako je u pitanju deo tela gde se ne treba imati dlaka (leđa, vrat, ramena, ili jagodice na licu) onda
je poželjan neki trajni i potpuni vid uklanjanja: depilacija ili laser
ako je u pitanju deo tela gde nije prevrtanje želuca kad se vidi dlakav čovek, ali je mnogo dlakavo, pa ipak dovodi do prevrtanja želuca, onda treba skratiti.
i naravno, treba skraćivati na delovima tela koji su po prirodi skloni usmrđivanju: ispod ruku, i između nogu.
problem sa depilacijom je što često dovodi do urastanja dlaka, a i što boli.
problem sa skraćivanjem je što često dovodi do bržeg, gušćeg, i rasprostranjenijeg rasta dlaka.
problem sa laserom je što je skupo (i nije konačno rešenje kao što se reklamira, mada je bez dileme najefikasnija metoda)