depilacija muskaraca ?

muskarci bi se trebali ...

• depilirati .

• podsisavati .

• nista na sebi ne dirati .

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ako cemo kroz modu, ja se ne secam da sam skoro video film sa nekim glumcem koji nema depilirane grudi, verovatno ima i neki koji ne radi to, jednostavno takva je moda. S druge strane, moje misljenje je da treba podsisati, obrijati, sta vec, ako smrdi, posebno leti, jer ne pomaze ni pranje vise puta, ni dezodorans, a ostalo je vec moda, trend, licni ukus.

Depilirani muskarci mi djeluju pederski .Time ne mislim da muskarac treba biti zapusten , ali kad se puno licka
to mi djeluje pederski i iskompleksirano . Poznavao sam takve tipove i uzivo jer sam jedno duze vrijeme i konobarisao .
Tvrdim da su to kompleksasi !

Ne znam na koje se dlake konkretno misli al dlakava leđa i vrat su ipak ne, daklem depilacija moliću lepo.
Kao i unibrow.
Ne volim ni skroz izdepilirane ( nema potrebe za tim, malo ljubavnog tepiha ne škodi :lol: )al više volem da ipak baš ne bude ko
122.jpg

Depilirani muskarci mi djeluju pederski .Time ne mislim da muskarac treba biti zapusten , ali kad se puno licka
to mi djeluje pederski i iskompleksirano . Poznavao sam takve tipove i uzivo jer sam jedno duze vrijeme i konobarisao .
Tvrdim da su to kompleksasi !
ja tvrdim da si ovi postom pobio sve tvoje potencijalne mudrosti, koje bi neka zena uzela u razmatranje da si ok covek sirokih shvatanja

100-put ispričano, imao sam i ja neku sličnu temu.
uklanjanje dlaka ima svoju meru i razlog. ako je previše dlakav deo tela , to se vidi i oseća, i dlake se trebaju ukloniti da bi se čovek doveo u higijenski i estetski povoljnije stanje.

da li depilacija ili skraćivanje, opet procenjivanje praktičnih i estetskih motiva. ako je u pitanju deo tela gde se ne treba imati dlaka (leđa, vrat, ramena, ili jagodice na licu) onda
je poželjan neki trajni i potpuni vid uklanjanja: depilacija ili laser

ako je u pitanju deo tela gde nije prevrtanje želuca kad se vidi dlakav čovek, ali je mnogo dlakavo, pa ipak dovodi do prevrtanja želuca, onda treba skratiti.

i naravno, treba skraćivati na delovima tela koji su po prirodi skloni usmrđivanju: ispod ruku, i između nogu.

problem sa depilacijom je što često dovodi do urastanja dlaka, a i što boli.
problem sa skraćivanjem je što često dovodi do bržeg, gušćeg, i rasprostranjenijeg rasta dlaka.
problem sa laserom je što je skupo (i nije konačno rešenje kao što se reklamira, mada je bez dileme najefikasnija metoda)

100-put ispričano, imao sam i ja neku sličnu temu.
uklanjanje dlaka ima svoju meru i razlog. ako je previše dlakav deo tela , to se vidi i oseća, i dlake se trebaju ukloniti da bi se čovek doveo u higijenski i estetski povoljnije stanje.

da li depilacija ili skraćivanje, opet procenjivanje praktičnih i estetskih motiva. ako je u pitanju deo tela gde se ne treba imati dlaka (leđa, vrat, ramena, ili jagodice na licu) onda
je poželjan neki trajni i potpuni vid uklanjanja: depilacija ili laser

ako je u pitanju deo tela gde nije prevrtanje želuca kad se vidi dlakav čovek, ali je mnogo dlakavo, pa ipak dovodi do prevrtanja želuca, onda treba skratiti.

i naravno, treba skraćivati na delovima tela koji su po prirodi skloni usmrđivanju: ispod ruku, i između nogu.

problem sa depilacijom je što često dovodi do urastanja dlaka, a i što boli.
problem sa skraćivanjem je što često dovodi do bržeg, gušćeg, i rasprostranjenijeg rasta dlaka.
problem sa laserom je što je skupo (i nije konačno rešenje kao što se reklamira, mada je bez dileme najefikasnija metoda)

:ok::hvala:

Back