depilacija muskaraca ?

muskarci bi se trebali ...

• depilirati .

• podsisavati .

• nista na sebi ne dirati .

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ako nije plivač,biciklista ili vaterpolista onda treba da se depilira samo ako je baš toliko maljav da mu to predstavlja problem. Ovde mislim na grudi i leđa.

Ispod pazuha može eventualno da potkrati malje zbog higijene ali ne i da se skroz depilira

Osim toga , jako volim da vidim malje na prstima. To mi je tako muževno :lol:

Higijena i higijena, ok
depiliranje nikako

Problem naših muškaraca je još uvek u najvećoj meri higijena.Tek kad savladaju to mogu da pređu na viši nivo-depilacija ili ne .

Nažalost oni fini,doterani, mirisni se voze isključivo automobilima, a nama u gradskom prevozu društvo prave oni koji ne menjaju majice, ne tuširaju se, bazde na sinoćno utapanje tuge u nekoj brlji , masne kose i još masnije jakne koja nije nikada videla pranje ili hemijsko čišćenje. Pride umeju da budu drski i da nedostatak bliskosti u bračnoj postelji nadoknađuju u javnom prevozu tako što ti se prilepe ili te pritisnu da moraš da bežiš i izađeš na stanici koja nije tvoja.

Tek kad sve to savlada može da razmišlja depilacija ili ne :lol:

Problem naših muškaraca je još uvek u najvećoj meri higijena.Tek kad savladaju to mogu da pređu na viši nivo-depilacija ili ne .

Nažalost oni fini,doterani, mirisni se voze isključivo automobilima, a nama u gradskom prevozu društvo prave oni koji ne menjaju majice, ne tuširaju se, bazde na sinoćno utapanje tuge u nekoj brlji , masne kose i još masnije jakne koja nije nikada videla pranje ili hemijsko čišćenje. Pride umeju da budu drski i da nedostatak bliskosti u bračnoj postelji nadoknađuju u javnom prevozu tako što ti se prilepe ili te pritisnu da moraš da bežiš i izađeš na stanici koja nije tvoja.

Tek kad sve to savlada može da razmišlja depilacija ili ne :lol:

Tužno je što ima toga, ali ipak.....
Pa ne mislite valjda da su svi muškarci kao par manijaka?

:) urednost je najbitnija i da su mu dlake podsisane ispod pazuha i u intimnoj zoni ako nije preterano maljav....moj mm bas ima puno dlaka a plav je i uzasno mu stoji pa brije sve osim podlaktica, dupeta i nogu i bez dlaka odlicno izgleda s obzirom da je izrazito zgodan....

Back