Depilacija, epilacija, uklanjanje dlaka sa raznih delova tela

• Začetnik teme Začetnik teme trazim savet
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Које дијелове тијела депилирате?

• ноге

• науснице

• испод пазуха

• руке

• предио око гениталија

• стомак/ груди/ лице

• не депилирам ништа

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Joj slusam vas i mislim se treba i meni. Ja idem vec neko vreme(7x sam bila) u Flamingo. Malo sam razocarana. Radim bradu. Jeste se proredilo, ali daleko od toga da je nestalo. A i prilicno je bolno. Da ne spominjem da po 2 nedelje imam reakciju na kozi. Pri tom nisam ni bila mnogo dlakava, ali ih ima. Volela bih da probam i taj novi laser. Molim vas da mi posaljete adresu u BGD-u ako znate.

Ne postoji precizan podatak za koliko godina ce se dlake "vratiti" ali to moze biti za 1,5 god., 2, 3 ili vise godina. "Vracanje" dlaka je ustvari sporadicno pojavljivanje malog broja tankih i svetlih dlaka koje se u pocetku mogu uklanjati i pincetom (zbog malog broja) a kada osoba vise ne bude zadovoljna stepenom maljavosti opet moze doci na jedan do dva tretmana i resiti problem za narednih nekoliko godina. Obicno je i cena ovih ponovljenih tretmana dosta niza od pocetnih.

Valdi:
Odnosi se i na prepone i na bilo koju formu bukinija. Moj savet je, da ako ikako možete, sami napravite formu koju želite jer tretmane radi Doktorka a ne kozmetičarka sa takvom vrstom islustva. Čujem da postoje šabloni za razne forme bikinija pa to možda može da pomogne ako sami ne uspete da to izvedete.

Cena jednog tretmana je: za prepona 1.700 din, za ceo bikini 2.900 din, nausnice 950, pazuh 1.700, cele noge 5.700 din......

Mislim da su ovo najniže moguće cene što ne znači da su za mnoge i ovo velike pare. Olakšavajuća okolnost je što se tretmani ponavljaju za 1, 2 ili 3 meseca pa se dobija u vremenu za skupljanje para.

Ajde, molim te posalji i meni broj telefona tog salona. Hvala

Pozdrav svima... bila sam na tretmanima u LDI...ne brinite, bezbolno je.. ;)
..ako radite bas osetljiva podrucja, postoji krema koju Vam nanesu na kozu i treba da odstoji bar pola sata, nakon toga je totalno bezbolno...
..treba najmanje 4 tretmana, nakon uradjenog tretmana javlja se crvenilo kao reakcija na laser ali meni se brzo povuklo :lol:
...savetuju izbegavanje bilo kakvih sredstava za depilaciju koje cupa dlaku iz korena, takodje izbegavanje suncanja ili kvarcanja (tvrde da ostaju bele fleke)..kao i neka kozmeticka sredstva... sve u svemu, prezadovoljna sam..resila sam se muke! ;)

Valdi:
Odnosi se i na prepone i na bilo koju formu bukinija. Moj savet je, da ako ikako možete, sami napravite formu koju želite jer tretmane radi Doktorka a ne kozmetičarka sa takvom vrstom islustva. Čujem da postoje šabloni za razne forme bikinija pa to možda može da pomogne ako sami ne uspete da to izvedete.

Cena jednog tretmana je: za prepona 1.700 din, za ceo bikini 2.900 din, nausnice 950, pazuh 1.700, cele noge 5.700 din......

Mislim da su ovo najniže moguće cene što ne znači da su za mnoge i ovo velike pare. Olakšavajuća okolnost je što se tretmani ponavljaju za 1, 2 ili 3 meseca pa se dobija u vremenu za skupljanje para.

Molim te posalji mi broj telefona ovog salona na moj e-mail.

Valdi:

Molim te pošalji i meni naziv i telefon ovog salona.... please....može i na mail...cupko28@yahoo.com

Kao zdravstveni inženjer, mogla bih da radim sa laserom.Tražila sam na netu distributere u BIH i RS ali nisam pronašla.Interesuje me kolika je cijena novog lasera kao i korištenog, te da li se isplati uzeti korišteni (pitanje u kakvom je stanju).Molila bih da mi navedete nekog distributera iz Beograda.Radnja bi se vjerojatno mogla registrovati kao kozmetičarska?

Pozdrav !

Data:
Kao zdravstveni inženjer, mogla bih da radim sa laserom.Tražila sam na netu distributere u BIH i RS ali nisam pronašla.Interesuje me kolika je cijena novog lasera kao i korištenog, te da li se isplati uzeti korišteni (pitanje u kakvom je stanju).Molila bih da mi navedete nekog distributera iz Beograda.Radnja bi se vjerojatno mogla registrovati kao kozmetičarska?
Pozdrav !
Neka pitanja su ti vezana za zakonske propise i to ces morati sama da se raspitas u nadleznim institucijama. U Srbiji su nadlezni Agencija za lekove i medicinska sredstva i Ministarstvo zdravlja.
Neophodno je prisustvo doktora, da je prosao obuku i da zna sustinu rada lasera za fotoepilaciju. Doktor propisuje vrstu tretmana a sam tretmana moze da radi obuceno tehnicko osoblje.
Cena IPL i Laser aparata ide od 12.000 do 130.000 evra koje sam ja video. Ja sam kupio aparat u Americi direktno od proizvodjaca a ono sto sam pronalazio u Srbiji nije bilo potrebnog kvaliteta. Uz polovni laser sumnjam da ce ti neko obezbediti obuku.
Moraces malo vise da saznas o svemu, da sagledas svoje zelje i mogucnosti pa onda neka konkretnija pitanja da postavis.

Back