Hvala na lepim recima a pogotovo na sugestiji.nikana1:Vec dva puta sam posetila Vladijev salon i uradila bikini i pazuhe. Sve pohvale! Doktorka je super, veoma ljubazna. Jedino sto bih vam predlozila je da je ipak devojka ne mora da skine sve dlacice pre nego sto dodje, jer doktorka ne moze da zna posle gde ih sve ima. Tako da ja sve vremem moram da joj pokazujem, a i sama ne znam gde ih tacno ima. Plasim se da ne propustimo nesto, narocito kada su prepone u pitanju.
U nekim salonima, brijanje rade u toku tretmana ali i to ima svojih mana. Posle brijanja, koza moze da bude jako iziritirana i crvena sto umanjuje bezbednost tretmana a u nekim slucajevima tretman ne bi mogao ni da se uradi. Produzava se vreme tretmana a i stava sam da cete se sami bolje obrijati nego da to uradi doktorka.
U vecini slucajeva, regija koja se tretira je anatomski definisana i radi se cela, bez obzira na raspored dlaka (sto nije slucaj kod prepona). Takodje, obicno se jasno vidi raspored dlaka i posle brijanja. Doktorka neke delove regije prelazi dva puta i "preklapa" sondu pa su sanse jako male da se nesto propusti. Naravno da je uvek moguce, pogotovo kod velikih regija, ali tretmani se ponavljaju i to na kraju uvek bude uredu.
Savet za vas je da se ne izbrijavate ili da se obrijete par dana pred tretman tako da dlacice budu 1/2-1mm iznad povrsine koze na sam dan tretmana.
Verujte mi, nema razloga da vas to plasi. Ako je nesto i propusteno, bar je to lako resiti.
Pozdrav