Depilacija, epilacija, uklanjanje dlaka sa raznih delova tela

• Začetnik teme Začetnik teme trazim savet
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Које дијелове тијела депилирате?

• ноге

• науснице

• испод пазуха

• руке

• предио око гениталија

• стомак/ груди/ лице

• не депилирам ништа

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
nikana1:
Vec dva puta sam posetila Vladijev salon i uradila bikini i pazuhe. Sve pohvale! Doktorka je super, veoma ljubazna. Jedino sto bih vam predlozila je da je ipak devojka ne mora da skine sve dlacice pre nego sto dodje, jer doktorka ne moze da zna posle gde ih sve ima. Tako da ja sve vremem moram da joj pokazujem, a i sama ne znam gde ih tacno ima. Plasim se da ne propustimo nesto, narocito kada su prepone u pitanju.
Hvala na lepim recima a pogotovo na sugestiji.
U nekim salonima, brijanje rade u toku tretmana ali i to ima svojih mana. Posle brijanja, koza moze da bude jako iziritirana i crvena sto umanjuje bezbednost tretmana a u nekim slucajevima tretman ne bi mogao ni da se uradi. Produzava se vreme tretmana a i stava sam da cete se sami bolje obrijati nego da to uradi doktorka.
U vecini slucajeva, regija koja se tretira je anatomski definisana i radi se cela, bez obzira na raspored dlaka (sto nije slucaj kod prepona). Takodje, obicno se jasno vidi raspored dlaka i posle brijanja. Doktorka neke delove regije prelazi dva puta i "preklapa" sondu pa su sanse jako male da se nesto propusti. Naravno da je uvek moguce, pogotovo kod velikih regija, ali tretmani se ponavljaju i to na kraju uvek bude uredu.
Savet za vas je da se ne izbrijavate ili da se obrijete par dana pred tretman tako da dlacice budu 1/2-1mm iznad povrsine koze na sam dan tretmana.
Verujte mi, nema razloga da vas to plasi. Ako je nesto i propusteno, bar je to lako resiti.
Pozdrav

Poruka svim devojkama kojima su malje nocna mora je da odu u ovaj salon, jer su cene zaista prihvatljive, a razmak izmedju tretmana je dovoljan da se prikupi novac. Ne boli, tretman traje bukvalno minut-dva, a osecaj da ste nesto ucinili za sebe je zaista fenomenalan. Blizi se leto i sama pomisao da pre nego sto odem na plazu ili bazen ne moram da mislim na prepone i da narednih godina ne moram da se lepim voskom je strava.
Pozdrav Valdi primenicu savet.

kg84:
Mene zanima koliko kosta epilacija produzenih zulufa koji se spajaju ispod brade, a i malo su dlacice krenule i ka obrazima? Da li je epilacija laserom kod mene moguca posto su mi dlacice nekako smedje (pre sam ih izbeljivala...) , a ten beo?
U mom salonu zulufi kostaju 950 ili 1450 din a doktorka prilikom pregleda ustanovi cenu.
Dobro je sto imate beo ten a sto se tice strukture i boje dlake nesto vise moze da se kaze tek na pregledu. Pretpostavljam da imate srednje smedju dlaku sa slabijom strukturom sto je "granicni" slucaj. Verovatno bi tek 1. ili 2. tretman pokazao sta moze da se ocekuje.
Pozdrav

Zahvaljujem na odgovoru.
Da li je to cena jednog zulufa ili su u pitanju oba? 2-3 puta sam pre nekoliko godina radila elektrolizu, ali sam u to vreme posecivala solarijum, jer mi niko nije rekao da nije dobro izlagati se suncu i odlaziti u solarijum. Nikada nisam skidala zulufe voskom ili ih brijala, pa me zanima da li je to olaksavajuca okolnost ili to nema veze?
Unapred Hvala
Pozdrav

kg84:
Zahvaljujem na odgovoru.
Da li je to cena jednog zulufa ili su u pitanju oba? 2-3 puta sam pre nekoliko godina radila elektrolizu, ali sam u to vreme posecivala solarijum, jer mi niko nije rekao da nije dobro izlagati se suncu i odlaziti u solarijum. Nikada nisam skidala zulufe voskom ili ih brijala, pa me zanima da li je to olaksavajuca okolnost ili to nema veze?
Unapred Hvala
Pozdrav
Naravno, cena je za oba zulufa. Nije vazno sta ste radili, bitno je da 4-6 nedelja pred tretman ne depilirate zulufe i da se ne suncate.
Pozdrav

minja06:
htedoh da pitam Valdija: koza na nogama mi je jako iziritirana od dugogodisnje depilacije voskom i jos svacim, pojavili su se i kapilari :(, pa kada bih ja uradila epilaciju i kada ne bih vise maltretirala kozu, da li bi mi se ona vremenom regenerisala i postala zdrava??trebalo bi da DA, zar ne, ali nemate pojma kako je ona osetljiva i sporo se oporavlja
Ja nisam doktor a ovo je pitanje za dermatologa. Posle epilacije i dalje cete imati neki procenat dlacica (obicno od 10-30%) ali su one znatno slabije strukture i svetlije. Takve regije se lako odrzavaju bez vece iritacije koze.
Pozdrav

Dmark:
Pozdrav Valdiju!
Imam par pitanja za tebe! Sad sam primetio ovaj forum i tvoj salon i veoma me je zainteresovao jer je mnogo povoljniji od drugih! Zanima me koje su cene kod tebe za epilaciju ledja ,ramena i vrata sa zadnje strane? Kao i dali se puno ceka na tretman,tj. dali je potrebno unapred zakazivati i koliko dana?
Cene za muska ledja sa ramenima 7.100 din, vrat sa zadnje strane 1.450 din. Mora da se zakaze termin a obicno je dovoljno par dana unapred.
Pozdrav

Danas sam dobila laser. Uradicu epilaciju sama. Ne treba ni doktor ni ikakva diploma jer, ljudi kulturni, pa, osim detaljnog step-by-step uputstva, napravili i CD sa kompletnim postupkom. A kupila sam ga jer su po salonima bezobrazno skupi. Pa nismo svi "Zvezde :-x Granda" .
E, sad cu ga isprobati prvo na sebi, pa ako kod mene upali, a imam dlaka u izobilju, onda cu raditi i drugima. Naravno, mnoooooogo jeftinije. Prosto jer zelim da svakom pruzim mogucnost da se ratosilja te napasti jer znam koliko je mene to nerviralo.
Pa tako, javicu vam se sa preliminarnim rezultatima.
;)

Valdi moram malo da kritikujem.
Uradila sam po cetvrti put epilaciju lica. Prva 3 puta sam bila zadovoljna mada mislim da doktorka treba da preklapa sondu kako bi efekat bio bolji, a ona to radi samo onda kada je ne mrzi tj.kada ne zuri.
Druga stvar je sto je poslednji put toliko zurila da je dok mi je radila nausnice zahvatala i usne i izgorela me u uglovima usana i na gornjoj usni. Jos uvek imam fleke koje ce se, nadam se, povuci.
Rekla sam joj da mi malo nize od obraza uradi i ona kaze da ne moze, jer je to podbradak. Pa cekaj, ja platim i ona mi puno puta nesto preskoci i zbog toga moram da povecam broj tretmana, a kad je zamolim da mi "skljocne" jednom ispod obraza onda ne moze jer sam platila samo obraze. Treba onda sledeci put kad budem dosla da joj kazem da mi ne naplati, jer dolazim samo zbog onoga sto je svojom greskom propustila da mi odradi, dakle samo one delove koje je preskakala, a ima ih podosta, po celim nogama.Da nije preskakala mozda ne bih morala da platim jos jedan tretman.
Ne znam da li sam jasna.
Jedna prijateljica mi se takodje zalila da joj nije dobro odradila bikini. Kad se kaze bikini onda to podrazumeva sve!!!! A doktorki je neprijatno pa najbitniji i najintimniji deo izostavlja. Prijateljica je zavrsila sa tretmanima, 4 puta, ali i dalje mora da brije najintimniji deo. Pa sto je onda radila epilaciju?
Valdi ovo nisu zlonamerni komentari.

MissFiona:
Danas sam dobila laser. Uradicu epilaciju sama. Ne treba ni doktor ni ikakva diploma jer, ljudi kulturni, pa, osim detaljnog step-by-step uputstva, napravili i CD sa kompletnim postupkom. A kupila sam ga jer su po salonima bezobrazno skupi. Pa nismo svi "Zvezde :-x Granda" .
E, sad cu ga isprobati prvo na sebi, pa ako kod mene upali, a imam dlaka u izobilju, onda cu raditi i drugima. Naravno, mnoooooogo jeftinije. Prosto jer zelim da svakom pruzim mogucnost da se ratosilja te napasti jer znam koliko je mene to nerviralo.
Pa tako, javicu vam se sa preliminarnim rezultatima.
;)
Javi obavezno...i mene bas zanima...

Copy_Cat:
jao majko moja koliko je mene bolelo uzhas........prepone josh i nekako ali deo izmedju nogu jooooooooj. e kako sam odluchila da taj deo izmedju nogu vishe ne radim ne bi bilo loshe da se odredi cena samo za duboke prepone.
i valdi, molim te objasni shta je ukljucheno u cenu za bikini zonu???????????????
Bikini je cela stidna regija a ne obuhvata zadnjicu. Znaci prepone, izmedju nogu i deo od prepona do stomaka.
Pozdrav

prezadovoljna sam laserskom za sada,imala sam tretman pre dve nedelje.jeste boluckalo ali dermatolog mi je skroz uvrnut otkacen lik pa je sve proslo uz zezanje.znaci evo vec dve nedelje mi rastu dlake i kako stignu na povrsinu one otpadnu.divota!boli otprlike kako tetoviranje.rekao mi je da je potrebno 10 tretmana na dve tri godine i onda sam zavrsila s tim dlakama.dodje mi da uradim sve,ali to je mnogo love(ovde u fr je bikini 90€ tretman) posle je bilo malo crveno i rekao mi da te noci budem dobra devojcica,vec sutradan je prestalo crvenilo. idite na laser8-)

Back