Depilacija, epilacija, uklanjanje dlaka sa raznih delova tela

• Začetnik teme Začetnik teme trazim savet
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Које дијелове тијела депилирате?

• ноге

• науснице

• испод пазуха

• руке

• предио око гениталија

• стомак/ груди/ лице

• не депилирам ништа

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Odlicno, napravili smo deal! samo ti ces biti prvi koji ce poceti da fura tu modu celavih glava a posle i prvi koji ce vratiti ''kosu'' a sigurno i prvi koji ce probati meleme napravljene u sopstvenoj reziji!
zato predlazem da otvorimo novu temu na forumu "Ziveli celavci" pa da vidimo kako ce krenuti...
Kada da te ocekujem u salonu-mogli bi da zakazemo termin...nudimo besplatan pregled i naravno testiranje razlicitim jacinama...

..Sandra..:
Valdi, kada pocnu da ispadaju dlacice, odnosno kada mogu da se izvuku? Ja sam bila na epilaciji pre desetak dana, pa me znaima sta ce sada da se desava :)
Trebalo bi da je koza pocela da izbacuje dlake (prividan rast dlaka, samo sporiji). Dlake ispadaju 7 do 30 dana. Mogu da pocnu da ispadaju i za 7 i za 25 dana.
Da li je dlaka pocela prividno da raste? Da li brijes regiju koju si tretirala?

Valdi:
Trebalo bi da je koza pocela da izbacuje dlake (prividan rast dlaka, samo sporiji). Dlake ispadaju 7 do 30 dana. Mogu da pocnu da ispadaju i za 7 i za 25 dana.
Da li je dlaka pocela prividno da raste? Da li brijes regiju koju si tretirala?

Da, izgleda kao da raste, ali mnogo sporije nego inace. Posto moze da se uhvati pincetom, zabrinjava me to sto kada povucem dlacicu - neke izadju lako, a kod nekih me zaboli, kao inace prilikom depilacije. A regiju ne brijem jos uvek, mada planiram uskoro :)

..Sandra..:
Da, izgleda kao da raste, ali mnogo sporije nego inace. Posto moze da se uhvati pincetom, zabrinjava me to sto kada povucem dlacicu - neke izadju lako, a kod nekih me zaboli, kao inace prilikom depilacije. A regiju ne brijem jos uvek, mada planiram uskoro :)
Sacekaj jos 10-15 dana pa ako i onda imas dlake koje ne ispadaju i nisi zadovoljna njihovim brojem, javimi se. Morao bi veci broj dlaka da ispadne a odnosi se na one dlake koje mogu da budu tretirane.
Ako se budes brijala mozda ce biti potrebno vise vremena da ispadnu. Kada je veci deo dlake vidljiv, prilikom tusiranja i trljanja, dlaka se zakaci i ispadne. Ako se brijes to nije moguce pa koza mora celu dlaku sama da izbaci. Na kraju, moze da se desi, da poslednji deo dlake ostane u mrtvom delu koze i da koza ne moze da je izbaci. Izgleda kao da se dlaka "zaglavila" u kozi. U tom slucaju upotrebi lufer prilikom tusiranja ili bilo koju vrstu pilinga da ubrzas izbacivanje.
Javi sta se desava.
Pozdrav

miss:
jedno pitanje....jel moze da se radi fotodepilacija ili depilacija laserom ako imas tetovazu na tom mestu koje depiliras??? ja hocu da se tetoviram iznad skocnog zgloba a i da radim fotodepilaciju tako da....sta da radimmmm??? :)
Fotoepilacija ne moze da se radi preko tetovaze ali moze regija oko nje. Moraces sama da odlucis sta ces da radis.
Srecno u odlucivanju.

Back