sara_va
Zainteresovan član
- Poruka
- 253
Nemam nista osim ovog novog dvd-a. Nisam ih gledala u Pesti vec u Sofiji/zivela nagradna igra Tuborg/i Zg-u...mushu13:A jel imas snimak koncerta ove godine u Budimpesti sto je bio u junu??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemam nista osim ovog novog dvd-a. Nisam ih gledala u Pesti vec u Sofiji/zivela nagradna igra Tuborg/i Zg-u...mushu13:A jel imas snimak koncerta ove godine u Budimpesti sto je bio u junu??
Apach:http://www.nadlanu.com/Dynamic/AreaHome,intLangID,2,intCategoryID,7.html
U dnu starnice nas lepo pitaju koga bi zeleli da slusamo uzivo. Pogodite za koga sam glasala ... DM, naravno
mushu13:Ovaj meil sam danas dobila,pa posto je meni satelit preko kompa ja snimam spotove i ovo mi mnogo znaci a mozda jos nekog zanima pa sam mislila da podelim sa vama:
For Depeche Mode fans, we're dedicating a weekend to the electro gods
at the end of October. Depeche Mode Weekend on 28-29th October
includes shows such as 'Essential Depeche Mode' on Saturday at
1600CET, and a fantastic classic performance filmed in Germany in
1998 in 'MTV Live - Depeche Mode' on Saturday at 1400CET and Sunday
at 1700CET. It all adds up to a great weekend, and one that any true
Depeche Mode fan just can't afford to miss.Watch VH1.
Neko bi svakako mogao da nam prenese bar delic atmosferesweetest_depeche:unimpressed, reci kako nam je bilo na DM veceri u KSTy![]()

GET DEVOTED :shock:sweetest_depeche:
Vazzisweetest_depeche:Apach ,pridruzi nam se na temi depeche night na forymy kSTa (www.kst.org.yu)![]()
obici ce nas,kao i obicno svi...Apach:Ma odliccna je za sve!
A sve se nadam da ce sledece godine da nas obidju, kao ssto su i Duran-ovci uccinili - prossle godine su nas zaobissli kada su bili na turneji, ali eto ove godine nisu
pouzdano znam zasto nece da doddju u bg preko ljudi iz komune. nece da dodju jer misle da smo mi malo trziste i da nece koncert biti prodat,sto znam da je cista glupost. a ako hoce na sajam da dolaze bolje i da ne dolaze.Aruena88:pa ja sam to skapirala ovako - Duranovci su nas obisli sad kad su stari i ne tako aktuelni u drugim drzavama gde su stalno ranije isli....
a Mode nas je vec zaobisao prosli put, a tako sam se nadala da ce svrnutu...
pa sam se onda nadala da ce ih pozvati na Exit i tako...stalno se nadam :-?