Depeche Mode

• Začetnik teme Začetnik teme Apach
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
:( ... Jedva ccekam da na ovim stranicama objavimo njihov dolazak u Srbiju. Kad se samo setim ssta sam prezzivljavala svaki put kada su svirali u Budimpessti, a ja ovde "vezana" ... Ali doccekala sam svoj dan ;) Tako cess, nadam se, i ti

Evo jedne vesti koja se takodje ticce nasse grupe

- "Wonderful Life For Him"

Gwen Stefani is finally ready to release her second solo LP, The Sweet Escape. The album is due out December 5th and features the song "Wonderful Life for Him" with Depeche Mode's Martin Gore on guitar . -

Apach:
:( ... Jedva ccekam da na ovim stranicama objavimo njihov dolazak u Srbiju. Kad se samo setim ssta sam prezzivljavala svaki put kada su svirali u Budimpessti, a ja ovde "vezana" ... Ali doccekala sam svoj dan ;) Tako cess, nadam se, i ti
ma daj ne lupaj. zaobice nas. generalno bgd ce cekati jos najmanje 10.godina na pravi spektakl. beograd-kontejner sveta

eeee....ljudi,de ste...apach...unimpressed...swi ostali...ko to lupa bRRRe...depeche ima da se pojawi uskoro...ja se baRem takoc nadam...mozda dodju na EXIT...e unimpressed onda palimo zajedno...owe godine nisam ali sledece ako bude DM,poslednje pare bih dala na njih...ahhhhhh..... doooooooooooooooooooociceeeeeee,doooocice... :smile:

jovana__depeche__mode:
eeee....ljudi,de ste...apach...unimpressed...swi ostali...ko to lupa bRRRe...depeche ima da se pojawi uskoro...ja se baRem takoc nadam...mozda dodju na EXIT...e unimpressed onda palimo zajedno...owe godine nisam ali sledece ako bude DM,poslednje pare bih dala na njih...ahhhhhh..... doooooooooooooooooooociceeeeeee,doooocice... :smile:
devojko,jel znas u kojoj drzavi zivis?

jovana__depeche__mode:
sara_va:
ma daj ne lupaj. zaobice nas. generalno bgd ce cekati jos najmanje 10.godina na pravi spektakl. beograd-kontejner sveta
:| Ej bre, ne kazze se ni "LUPA bubnjeve" vec "SVIRA bubnjeve", nema bass smisla tako da komuniciramo ... A ako je mozzda nekog uhvatila pesimisticcka faza, tu nissta ne mogu ...

No, jovana, da ponovim: nisam napisala ZAobici, nego obici, kao sto se obilazi neka turisticka destinacija ...

eeeeeeeeeee.....Apach,nisam ja nishta rekla za tebe...nego za neke shto nemaju nimalo nade i shto blate swoju zemlju...nismo se dobro razumeli...shto ne bi doshli da nas OBIDJU,kao shto Apach reche,kad su nas wec i Duranowci OBISHLI...tako ce i biti!!!!!!!!Docice!!!Apach spomenula sam twoje ime i unimpressed da wam se jawim,znash ono:De ste...Apach...unimpressed..razumesh?jer was znam od ranije...ono,da rashchistimo,nisam was proziwala,niti bilo shta drugo...da znate...

Apach:
Sve za tvoj miran san ;)

Kabl mi tek pre neki dan vrtili, tako da ... ne znam nissta o dodeli.
dobili su nagradu,ali nazalost nisu se svi pojavili na dodeli vec samo njohov menadzer i andrew. andrew je viknuo jako:THANK YOUUU!
ja ocekivala doce dejv,ali jutros gledam na cnn-u da to govori da nisu bas u najboljim odnosima martin i dave...
ma lupaju

jovana__depeche__mode:

ma nas dve idemo na njih gde god da se pojave, u Budimpesti ili na Exitu. samo, egzit je jako jako mali prostor za njih. ove godine ludi Himovci htedose da mi slome ruku koliko su agresivni. i onda, kakva je to grupa kad su im fanovi tako krvolocni?

unimpressed:
ma nas dve idemo na njih gde god da se pojave, u Budimpesti ili na Exitu. samo, egzit je jako jako mali prostor za njih. ove godine ludi Himovci htedose da mi slome ruku koliko su agresivni. i onda, kakva je to grupa kad su im fanovi tako krvolocni?
Priccala sam ti da sam nosila plavkasto-zelenkasto-ljubiccaste posledice iz okrssaja sa njima!

A na DM idemo gde god nam se priblizzili :D:D:D

Vec mi se danima vrti po glavi, a nocima je sanjam:

Fragile
Like a baby in your arms
Be gentle with me
Id never willingly
Do you harm

Apologies
Are all you seem to get from me
But just like a child
You make me smile
When you care for me
And you know

Its a question of lust
Its a question of trust
Its a question of not letting
What weve built up
Crumble to dust
It is all of these things and more
That keep us together

Independence
Is still important for us though (we realise)
Its easy to make
The stupid mistake
Of letting go (do you know what I mean)

My weaknesses
You know each and every one (it frightens me)
But I need to drink
More than you seem to think
Before Im anyones
And you know

Its a question of lust
Its a question of trust
Its a question of not letting
What weve built up
Crumble to dust
It is all of these things and more
That keep us together

Kiss me goodbye
When Im on my own
But you know that id
Rather be home

Its a question of lust

"Personal Jesus" dobila svoje mesto na sledecoj kompilaciji
anthemsyl0.jpg

CD1 ’20th Century’

1. The Verve - Bittersweet Symphony
2. The Stone Roses - Fools Gold
3. Radiohead - Creep
4. Manic Street Preachers - Motorcycle Emptiness
5. Blur - Song 2
6. Supergrass - Caught By The Fuzz
7. R.E.M. - It's The End Of The World As We Know It
8. David Bowie - Heroes
9. Primal Scream - Loaded
10. Massive Attack - Unfinished Sympathy
11. Depeche Mode - Personal Jesus
12. Morrissey - Everyday Is Like Sunday
13. Travis - Driftwood
14. Fun Lovin' Criminals - Scooby Snacks
15. The Velvet Underground - I’m Waiting For The Man
16. Iggy Pop - Lust For Life
17. Underworld - Born Slippy
18. Placebo - Nancy Boy
19. Buzzcocks - Ever Fallen In Love?
20. The Skids - The Saints Are Coming

CD2 ‘21st Century’

1. The Killers - Mr Brightside
2. The Kooks - Naïve
3. Razorlight - Somewhere Else
4. The Libertines - Don’t Look Back Into The Sun
5. Stereophonics - Dakota
6. Graham Coxon - Freakin' Out
7. Maximo Park - Apply Some Pressure
8. The Dandy Warhols - Bohemian Like You
9. Goldfrapp - Ooh La La
10. Gorillaz - Feel Good Inc
11. Doves - Black And White Town
12. The Magic Numbers - Forever Lost
13. Oasis - Little By Little
14. Feeder - Feeling A Moment
15. Embrace - Nature's Law
16. Athlete - Wires
17. Sigur Rós - Hoppípolla
18. Moby - Porcelain
19. Röyksopp - Eple
20. Coldplay - Fix You

This is more than a party...
post date: November 6th, 2006
On November 20th, in Hollywood, California, there will be a very special release party for The Best Of, Martyr, the Remasters and Touring The Angel: Live In Milan.

Come join hundreds of fellow DM fans for a big, one-night-only Depeche Mode party. All Depeche Mode, all night long! We are taking over the club Cinespace, and making it DM party central. We will be screening both the Touring The Angel and Best Of DVD's all night long, while webmaster-by-day, DJ-by-night BRAT will be playing the DM catalog, including many rarities.

The details:
Cinespace
6356 Hollywood Blvd., Hollywood, CA., 90028
(southwest corner of Hollywood and Ivar)
Monday, November 20th, 2006
10:30p - 2:00a | $10 at the door | 21 and over

nouvelle vague:
Dugo očekivani fun club site. Ukoliko volite ozbiljnu diskusiju, posetite www.faithanddevotion.org
volimo mi i neozbiljne diskusije.onaj ko je davao ime sajtu, je li razmisljao o igri reci. vera i predanost, posvecenost, ali najpre vera i poboznost. eh, taj martin nikad da se okane dvosmislenosti i neizbeznog upliva religije u tekstove i teme. :lol: '
sto rece martin jednom: devotion to what?
ma slatkis.

Prilozi

• (the angel).jpg
    (the angel).jpg
    67,9 KB · Pregleda: 6

Back