sara_va
Zainteresovan član
- Poruka
- 253
a ko ne bi...Aruena88:hehe, ti bi bas MP3 sa svim od Depecha...
pa dobro, da se ne lazemo, i ja bih![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a ko ne bi...Aruena88:hehe, ti bi bas MP3 sa svim od Depecha...
pa dobro, da se ne lazemo, i ja bih![]()
....i dalje su svoji i uvek novi sto je najbitnije. Zao mi je sto nisam bila na koncertu.....
(((((((((((
... Jedva ccekam da na ovim stranicama objavimo njihov dolazak u Srbiju. Kad se samo setim ssta sam prezzivljavala svaki put kada su svirali u Budimpessti, a ja ovde "vezana" ... Ali doccekala sam svoj dan ma daj ne lupaj. zaobice nas. generalno bgd ce cekati jos najmanje 10.godina na pravi spektakl. beograd-kontejner svetaApach:... Jedva ccekam da na ovim stranicama objavimo njihov dolazak u Srbiju. Kad se samo setim ssta sam prezzivljavala svaki put kada su svirali u Budimpessti, a ja ovde "vezana" ... Ali doccekala sam svoj dan
Tako cess, nadam se, i ti
devojko,jel znas u kojoj drzavi zivis?jovana__depeche__mode:eeee....ljudi,de ste...apach...unimpressed...swi ostali...ko to lupa bRRRe...depeche ima da se pojawi uskoro...ja se baRem takoc nadam...mozda dodju na EXIT...e unimpressed onda palimo zajedno...owe godine nisam ali sledece ako bude DM,poslednje pare bih dala na njih...ahhhhhh..... doooooooooooooooooooociceeeeeee,doooocice... :smile:
jovana__depeche__mode:eeee....ljudi,de ste...apach...unimpressed...swi ostali...ko to lupa bRRRe...depeche ima da se pojawi uskoro...ja se baRem takoc nadam...mozda dodju na EXIT...e unimpressed onda palimo zajedno...owe godine nisam ali sledece ako bude DM,poslednje pare bih dala na njih...ahhhhhh..... doooooooooooooooooooociceeeeeee,doooocice... :smile:
:| Ej bre, ne kazze se ni "LUPA bubnjeve" vec "SVIRA bubnjeve", nema bass smisla tako da komuniciramo ... A ako je mozzda nekog uhvatila pesimisticcka faza, tu nissta ne mogu ...sara_va:ma daj ne lupaj. zaobice nas. generalno bgd ce cekati jos najmanje 10.godina na pravi spektakl. beograd-kontejner sveta
dobili su nagradu,ali nazalost nisu se svi pojavili na dodeli vec samo njohov menadzer i andrew. andrew je viknuo jako:THANK YOUUU!Apach:Sve za tvoj miran san
Kabl mi tek pre neki dan vrtili, tako da ... ne znam nissta o dodeli.
jovana__depeche__mode:eeee....ljudi,de ste...apach...unimpressed...swi ostali...ko to lupa bRRRe...depeche ima da se pojawi uskoro...ja se baRem takoc nadam...mozda dodju na EXIT...e unimpressed onda palimo zajedno...owe godine nisam ali sledece ako bude DM,poslednje pare bih dala na njih...ahhhhhh..... doooooooooooooooooooociceeeeeee,doooocice... :smile:

Priccala sam ti da sam nosila plavkasto-zelenkasto-ljubiccaste posledice iz okrssaja sa njima!unimpressed:ma nas dve idemo na njih gde god da se pojave, u Budimpesti ili na Exitu. samo, egzit je jako jako mali prostor za njih. ove godine ludi Himovci htedose da mi slome ruku koliko su agresivni. i onda, kakva je to grupa kad su im fanovi tako krvolocni?
volimo mi i neozbiljne diskusije.onaj ko je davao ime sajtu, je li razmisljao o igri reci. vera i predanost, posvecenost, ali najpre vera i poboznost. eh, taj martin nikad da se okane dvosmislenosti i neizbeznog upliva religije u tekstove i teme.nouvelle vague:Dugo očekivani fun club site. Ukoliko volite ozbiljnu diskusiju, posetite www.faithanddevotion.org
'