Apach
Aktivan član
- Poruka
- 1.911
"..." nema te teme nigde!!! sem one koju sam ja "otvorila", a ti je zakljuccao.
Molim te, ne diraj ovu
Molim te, ne diraj ovu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Navuccen je on bio i tih 80-ih, ali meni su i tad radili i zvuccali fantasticcno!g-rock:sjajni pojedinci i dave i martin.....samo sto su bili malo isuwise 80's dok se dave nije nawuko :?
To je lako moguceg-rock:sada su sjajni, al dzaba kad nemam pare da ih vidim, a kod nas ce doci kao i swe ostale groope> kad im utihne karijera![]()

I moj, i moj !!!milicaanchy:Moj omiljeni bend,definitivno!!!
Da, kakav glas! Brrrrrrrrrrrr,... Kakav nos!milicaanchy:A onaj Dave Gahan...kako je taj chovek zgodan...mmmm..... 8)
:wink:
Ya!milicaanchy:Enjoy the silence rocks!!!!
Meni se kao njihovom zaguljenom obozzavaocu mnogo svidja! Imam samo taj spot, postoji li joss neki?g-rock:a kako vam se swidja solo projecti martin-a>
mnoooooooogooooooooo je gotivan spot + obrada pesme stardust /nekog david essex-a/
odakle taccno? :shock:g-rock:za spotove ne znam, ali sam poskidao gomilu gotivnih stwari sa net-a
U "Pregledu profila" imass moj mailg-rock:sa kaaza dok je bio free, al ako oces posalji mi svoj mail na pp, pa cu da ti dostavljam jednu po jednu pesmu
Super je! Creeeeeeeeeeepy!g-rock:posl'o nesto, pa reci ostalima kako ti se swidja :wink:
Slazzem se da su na tim "prvim" albumima sve same DOOOOOBRE stvari, ali i na ovim novim nalazim(dodusse, u manjoj meri) ono ssto volim. Nije to onaj stari DM, naravno, ali i dalje me udara tamo gde treba!Dont_Break_The_Oath:Fantastican rad do albuma "Songs of faith and devotion" a od odlaska Alan Wildera prosto ne mogu da se naviknem da je to Depeche Mode...prosto nije.
Bili su mladji, ali za mene (subjektivno) su oni jedan od retkih bendova koji nisu izgubili onu energiju koja ih je gurala joss na samom poccetku ... Energija je samo promenila oblik ...Dont_Break_The_Oath:Nema tu vise one magije kao na albumima "Some Great Reward" ili "Black Celebration".
:shock: :shock: :shock: HOCU I JAAAAAAAAAAAA!!!Dont_Break_The_Oath:Apach,imam ja kompletan "101" koncert,najveci u njihovoj karijeri iz 1988,pa "The world we live in and live in Hamburg" iz 1985,i sve spotove jos od pesme "Dreaming Of Me" do "In Your Room".
Postoji li ssansa da nabavim od tebe?Ne znam ssta ce biti od toga, ali Andrew Fletcher je tamo neke 2002. dao intervju o tome kako sad(tad) planiraju malo da se razidju i urade neke solo projekte i da je plan da se okupe joss jednom, POSLEDNJI PUTDont_Break_The_Oath:Sada cekam povratak Wildera u band,valjda ce se vratiti i doneti opet onu staru magiju.
:wink:
, 2005.g. na poslednjem albumu DepecheMode