Depeche Mode

• Začetnik teme Začetnik teme Apach
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Apach:
Nessto tako ... imam utisak da Dave nije (bar nije bio u vreme snimanja) u black-fazi pa zato stvar zvucci tako ... No, lezzi mi i ta stvar, kao i vecina stvari sa albuma.
Super! Mozzda se i sretnemo u toj guzzvici ;) ... Idess li nekim organizovanim prevozom ili ... ?
Da, da, mislim da se zovu "Belvi-travel", hmmm, evo bas proverih, tako je :)
Skin`o sam sa neta plan i raspored mesta u toj njihovoj Areni, u sektoru 207 sam, ...bem li ih, mislim da su me Z*****BALI (nasa posla), jer se bas ne poklapa cenovnik na netu i kada su me "drali" prilikom kupovine karte.... ali to ti je prApaganda.. :roll:
eh... sta sve nas napacen covek mora da trpi da bi JEDNOM u zivotu zglavno ispunio sebi zelju, sto puta sam rek`o bolje da slusam Colu...mnogo veci spektakl pravi covek (Marakana, pa BG Arena), reklamira se svuda, ne moz` da mu omasis koncert i ponavlja se kol`ko puta treba pa nemoz`s ostati ni bez karte.... :smile: :mrgreen:

gockey:
... nista kao "Walking in my shoes", "World in my eyes"... and so on..
... misliss "In Your Room" , "World in my eyes", "Policy Of Truth", ma mil'jon njihovih stvari... and so on.. ;) ;) ;)
gockey:
Sve mi se nesto cini da, ma koji raspored i odabir pesama bio, ne mogu me promasiti, posto sam ovo toliko dugo cekao da mi nista nece (bar se nadam) pokvariti utisak i raspolozenje... 8)
... Isto ...
gockey:
Pa i kartu sam kupio 7 meseci ranije.....s`a reci... :shock:
... ma svi smo ... totalno smo ...

gockey:
Da, da, mislim da se zovu "Belvi-travel", hmmm, evo bas proverih, tako je :)
Od njih kupih kartu, al' od silnog uzbudjenja :lol: (dobro, postojala je i varijanta "poznanik mog poznanika ide kolima") zaboravih da treba i prevoz da obezbedim, pa se sad (possto sam malo podalje) pitam: "Jesam li zakasnila za obezbedjivanje buske karte?" Koliko sam ih shvatila idu 2 busa ...
gockey:
Skin`o sam sa neta plan i raspored mesta u toj njihovoj Areni, u sektoru 207 sam, ...bem li ih, mislim da su me Z*****BALI (nasa posla), jer se bas ne poklapa cenovnik na netu i kada su me "drali" prilikom kupovine karte.... ali to ti je prApaganda.. :roll:
E pa da , ja sam prvo prouccila budimpesstansku Arenu, njihove cene (iznajmila sam prevodioca za to ;) ). Kad sam shvatila da niko od mojih ne ide u skorije vreme u tom pravcu odluccih da Belvi-u platim proviziju, jer to je ta razlika u ceni ... Kad sam im se javila, kao nije bilo ostalo mesta na terenu, pa uzeh neko na tribinama, ali sam insistirala da ako ipak nadju 1 mesto za terenu, da me automatski prebace. Insistiranje je uspelo i sad bi trebalo da budem na terenu ... Nekako se najbolje osecam kad sam uz njih i njiihovu muziku na nogama ...
gockey:
eh... sta sve nas napacen covek mora da trpi da bi JEDNOM u zivotu zglavno ispunio sebi zelju, sto puta sam rek`o bolje da slusam Colu...mnogo veci spektakl pravi covek (Marakana, pa BG Arena), reklamira se svuda, ne moz` da mu omasis koncert i ponavlja se kol`ko puta treba pa nemoz`s ostati ni bez karte.... :smile: :mrgreen:
Bass!!! Ssta cu tek ja pretrpeti (celodnevno gacanje po budimpesstanskim ulicama ... ) !!! Ali .......................BITI NA KONCERTU DEPECHE MODE-a ............................................ je po meni vredno zlata i ostalih materijalnih stvari ..............................

IMASH MESTO NA PARTERU!?!? :???: :-? :?
eeeee kako su osetljivi na zensko... znao sam ja da ce neko da se "profura", a da to nisam ja.... mis`im, kao, nema mesta na parteru 7 meseci ranije? Pa, kao da im Ceca dolazi, a ne Dave & crew.... :lol:
paaa... nista....ondaK Apache(u) moraces i mene ugurati tu negde, jer sam i ja nesto deprimiran kada sam video gde sam, a kada budemo stigli, sigurno me nece baciti na bolju poziciju , mogu samo da dobijem jos vecu funjaru od mesta :x
No, gde ima mesta za tebe, bice za jos jednog... ;) ... mi Srbi uvek nesto na zez fazon...
:idea: hmmm, mozda sjebem nekog madzara na ulazu pa mu uvalim tribine... :lol: :lol:
...a dotle...slusam In your room.... i da... sramota jedna, zaboravih da je pomenem...

gockey:
IMASH MESTO NA PARTERU!?!? :???: :-? :?
Ssta da ti kazzem ... Rekoh ti, ni za mene nije bilo u prvom momentu, ali mislim da sam im bila simpaticcna iz nekih razloga ... ne pitam se preterano "kojih" ... Mada, sem priznanice od karte joss ne videh ni, ni, ni uglic papircceta ... Ti imass kartu(vs novac) u rukama? :shock::shock::shock:
gockey:
eeeee kako su osetljivi na zensko... znao sam ja da ce neko da se "profura", a da to nisam ja....
Osecam li ja to dozu ljubomore :) ;) :lol: ?
gockey:
mis`im, kao, nema mesta na parteru 7 meseci ranije? Pa, kao da im Ceca dolazi, a ne Dave & crew.... :lol:
:D
gockey:
paaa... nista....ondaK Apache(u) moraces i mene ugurati tu negde, jer sam i ja nesto deprimiran kada sam video gde sam, a kada budemo stigli, sigurno me nece baciti na bolju poziciju , mogu samo da dobijem jos vecu funjaru od mesta :x
No, gde ima mesta za tebe, bice za jos jednog... ;) ... mi Srbi uvek nesto na zez fazon...
:idea: hmmm, mozda sjebem nekog madzara na ulazu pa mu uvalim tribine... :lol: :lol:
Ssto je do tebe, potrudi se, zamazzi occi cciki na ulazu, a mesta ce se uvek naci ...
gockey:
...a dotle...slusam In your room.... i da... sramota jedna, zaboravih da je pomenem...
Rekoh ja ................. ;)

Apach:
Mada, sem priznanice od karte joss ne videh ni, ni, ni uglic papircceta ... Ti imass kartu(vs novac) u rukama? :shock::shock::shock:
Eh, sad` bi` ti ja rokn`o slicicu od karte (koju, uzgred, IMAM U RUKAMA :lol: ), al` nesto nece da primi, ili ja n(e)umem da posaljem, pa ces mi morati verovati na rec... :)

Apach:
... potrudi se, zamazzi occi cciki na ulazu, a mesta ce se uvek naci ...
Rekoh ja ................. ;)
E, da, zaboravih na ovo da ti odgovorim...
Dakle, tesko, vrlo tesko... no, ko kaze da ce biti cika, idem na tu foru da bude teta na ulazu, e onda prolazim sigurno... hehehe... :lol: 8-)

gockey:
Eh, sad` bi` ti ja rokn`o slicicu od karte (koju, uzgred, IMAM U RUKAMA :lol: ), al` nesto nece da primi, ili ja n(e)umem da posaljem, pa ces mi morati verovati na rec... :)
Sad cu da im napravim frku ... :evil: ...
Ne mozzess tako lako kacciti sliCke, "ne, ne ... ne prave se tako avioni, sinko" ...

Za 12. decembar je najavljeno lansiranje u orbitu drugog singla sa najnovijeg albuma "Playing The Angel". U pitanju je "A Pain That I'm Used To" (upravo je slussam zahvaljujuci maloj pomoci prijatelja) i mogu vam reci da je mnooooooooooooooogooooooooooooooooo dobra :D :lol: Mislim da bi se svidela i tebi DBTO.

Omot:
pain.png

A ssta ce sve izdati? Pogledajte:

CD Single (CDBong36)
1. A Pain That I'm Used To
2. Newborn

CD Maxi (LCDBong36)
1. A Pain That I'm Used To (Jacques Lu Cont Remix)
2. A Pain That I'm Used To (Jacques Lu Cont Dub)
3. A Pain That I'm Used To (Goldfrapp Remix)
4. A Pain That I'm Used To (Bitstream Spansule Mix)
5. A Pain That I'm Used To (Telex Remix)

DVD Single (DVDBong36)
1. A Pain That I'm Used To (Video)
2. A Pain That I'm Used To (Behind The Scenes Footage)
3. Newborn (Foster Remix by Kettel)

12" Vinyl (12Bong36)
A. A Pain That I'm Used To (Jacques Lu Cont Remix)
B. A Pain That I'm Used To (Jacques Lu Cont Dub)

12" Vinyl (L12Bong36)
A. A Pain That I'm Used To (Bitstream Threshold Mix)
B. A Pain That I'm Used To (Bitstream Spansule Mix)

I od 1993. i "In Your Room" prvo komercijalno 7oinccno vinil-izdanje:

7" Picture Disc Vinyl (Bong36)
A. A Pain That I'm Used To (Goldfrapp Remix)
B. Newborn (Foster Remix by Kettel)

Joss mi nije jasno ssta dodje ovaj Newborn, ali videcu ...

Pronassla sam odgovor ...

Ben Hillier, producent, je naveo u jednom intervjuu da je pored 12 pesama koje su na albumu uradjeno joss 4 komada i od toga pominje samo tri koje ce izdati na singl-izdanjima:

1. "Free" koja se nassla na "b-strani" singl izdanja "Precious"
preciousdvd.png
, u stilu "synth sounds"-a

2. "Newborn" koja ce zauzeti isto mesto na u prethodnom-postu-pomenutom singl-izdanju. Ben je opisuje kao jednu "soully"-stvar, skoro soul-track ...

i

3. "Better Days" koja popriliccno licci na punk stvar ... Zanimljivo!!?

Nisam ccula ni1 od ove tri ... ima li neko?

Znamo da je Americcka turneja odavno u toku ... Kazzu ljudi da je POSSTENO rade ... Drugaccije ne bih ni occekivala, ni verovala ... A kakav im je program?!

Na prvom koncertu, koji je odrzzan u NY-u 28.oktobra, glavni program je bio ovaj:
Intro, A Pain That I'm Used To, John The Revelator, A Question Of Time, Policy Of Truth, Precious, Walking In My Shoes, Suffer Well, Damaged People, Home, I Want It All, The Sinner In Me, I Feel You, Behind The Wheel, World In My Eyes, Personal Jesus
+ jedan bis:
Enjoy The Silence

... tek su se zagrevali, jer je do 12.novembra kada su podigli Salt Lake City na noge, glavni program narastao na:
A Pain That I'm Used To, John The Revelator, A Question Of Time, Policy Of Truth, Precious, Walking In My Shoes, Suffer Well, Damaged People, Home, I Want It All, The Sinner In Me, I Feel You, Behind The Wheel, World In My Eyes, Personal Jesus, Enjoy The Silence
+ prvi bis:
Somebody, Just Can't Get Enough, Everything Counts
+ drugi bis:
Never Let Me Down Again i neoccekivana Goodnight Lovers ...

Znacci, ljudi su i dalje u punoj snazi, ne stede se ... NO COMMENT :D :D :D

Bilo je i nekih tehnicckih problema na momente, primetili su to samo "struccnjaci" ... Npr. bass u SLC-ju na poccetku izvodjenja "Everything Counts" gde Martin svira glavni synth-riff, sintisajzer nessto nije radio kako treba, pa je u taj deo gde je falio synth uskoccio Dave otpevavssi riff ... Ssta da kazzem profesionalci ... :) 8)

Evo joss nekih zacrtanih nastupa i koncerata :

29/04/2006 Indio, CA (USA) Coachella Festival
02/06/2006 Nürnberg (Germany) Rock im Park Festival
04/06/2006 Nürburgring (Germany) Rock am Ring Festival
05/06/2006 Bremen (Germany) Weserstadion
09/06/2006 Warsaw (Poland) Stadion Legia
11/06/2006 Bratislava (Slovakia) Inter
12/06/2006 Budapest (Hungary) NEP Stadium
21/06/2006 Sofia (Bulgaria) Locomotive Stadium
23/06/2006 Bucharest (Romania) Lia Manoliu Stadium

12/07/2006 Berlin (Germany) Waldbühne
13/07/2006 Berlin (Germany) Waldbühne
15/07/2006 Leipzig (Germany) Festwiese
01/08/2006 Athens (Greece) Terravibe
03/08/2006 Tel-Aviv (Israel) Park Hayarkon

Znacci, opet ce nam svratiti u komssiluk! Da li ce navratiti i do nas?!

Kasnim ali nema veze... karte za Budimpetu su bile oko 90E, neki moji prijatelji su hteli da idu ali su malo zakasnili....
Nego... kako se zove album pevaca ovog "bendeta", ima jednu mnogo dobru stvar za koju je i snimljen spot... Nesto na nekoj plazi sa nekim camcem... odlicna stvar, par puta sam je cuo ali nikako da zapamtim naziv pesme i albuma... F1, F1, F1... ;)

nikodim:
Kasnim ali nema veze... karte za Budimpetu su bile oko 90E, neki moji prijatelji su hteli da idu ali su malo zakasnili....
Iskreno recceno, dosta su zakasnili :(... A bile su 45E ...
nikodim:
Nego... kako se zove album pevaca ovog "bendeta", ima jednu mnogo dobru stvar za koju je i snimljen spot... Nesto na nekoj plazi sa nekim camcem... odlicna stvar, par puta sam je cuo ali nikako da zapamtim naziv pesme i albuma... F1, F1, F1... ;)
Possto ne znam spotove :red: mogu samo da nagadjam:"Da nije mozzda "Bottle Living" ?" A pevacc se zove Dave Gahan ...

Apach:
Iskreno recceno, dosta su zakasnili :(... A bile su 45E ...
Possto ne znam spotove :red: mogu samo da nagadjam:"Da nije mozzda "Bottle Living" ?" A pevacc se zove Dave Gahan ...

Ne znam... ali to bih voleo da nabavim, mnogo mi se dopada ta stvarcica... Moguce je da se zove Bottle Living, bas dugo je nisam cuo tako da se nikako ne mogu setiti... setio bih se kada bih je cuo... :oops:

Back