gockey
Zainteresovan član
- Poruka
- 159
Da, da, mislim da se zovu "Belvi-travel", hmmm, evo bas proverih, tako jeApach:Nessto tako ... imam utisak da Dave nije (bar nije bio u vreme snimanja) u black-fazi pa zato stvar zvucci tako ... No, lezzi mi i ta stvar, kao i vecina stvari sa albuma.
Super! Mozzda se i sretnemo u toj guzzvici... Idess li nekim organizovanim prevozom ili ... ?
Skin`o sam sa neta plan i raspored mesta u toj njihovoj Areni, u sektoru 207 sam, ...bem li ih, mislim da su me Z*****BALI (nasa posla), jer se bas ne poklapa cenovnik na netu i kada su me "drali" prilikom kupovine karte.... ali to ti je prApaganda..
eh... sta sve nas napacen covek mora da trpi da bi JEDNOM u zivotu zglavno ispunio sebi zelju, sto puta sam rek`o bolje da slusam Colu...mnogo veci spektakl pravi covek (Marakana, pa BG Arena), reklamira se svuda, ne moz` da mu omasis koncert i ponavlja se kol`ko puta treba pa nemoz`s ostati ni bez karte.... :smile:

(dobro, postojala je i varijanta "poznanik mog poznanika ide kolima") zaboravih da treba i prevoz da obezbedim, pa se sad (possto sam malo podalje) pitam: "Jesam li zakasnila za obezbedjivanje buske karte?" Koliko sam ih shvatila idu 2 busa ...
hmmm, mozda sjebem nekog madzara na ulazu pa mu uvalim tribine...
...
... A bile su 45E ...
ops: