Depeche Mode

• Začetnik teme Začetnik teme Apach
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ovo postaje X-file...
Kupimo mi karte za Graz, oni otkazu koncert...i dok sam se razmisljala da li da kao zamenu uzmem karte za Sevilju (mada mi se nije islo, i vec sam napola odustala), oni otkazu i to....Gahanu puk'o misic u nozi...ovo polako postaje Tour of the Hospitals....:confused:
Imam karte za Zagreb - znaci, nemojte da ih nabavljate - bice otkazan. Sto rece jedan drugar:

I'm the One.
Curse of the Universe

:sad2:

:zcepanje:

:besna:

Ako nam nas dragi pevac bude ziv do sledece godine, ne znam da li da idem u budimpestu ili zagreb..:think:..sta vi mislite, gde biste vi pre isli i zasto?

Naravno, kao sto rekoh, ako ne istegne, polomi, odvali jos koji deo tela.......:metla::pop:

Deco, nemojte da baksuzirate...barem dok ne prodju ta dva koncerta ;)
Svasta jos on moze da polomi...
Za Budimpestu se pozurite, parter je rasprodat, kao i bolja mesta za sedenje...da ne zavrsite u golubarniku (ona uzasna mesta na vrhu tribina)
Za Zagreb se vracene karte pustaju u prodaju 1. avgusta...srecno...

Da li je neko od vas dobio novac od ulaznice NA VREME!?! Ili UOPSTE dobio?:confused:
Cekam vec skoro 3 nedelje da mi uplate, a receno je da je rok 10 dana.:rtfm::besan2:
Zovem sve moguce brojeve koje sam nasla i za Beograd i za NS, non-stop im je zauzeto!!!!:besan2:
Ludim sad ovde jer sam planirala da od toga platim deo rate za skolarinu i ako mi ne uplate na vreme, na*ebala sam. Stvarno su neozbiljni.

:vudu::azdaja::histericna:

Da li je neko od vas dobio novac od ulaznice NA VREME!?! Ili UOPSTE dobio?:confused:
Cekam vec skoro 3 nedelje da mi uplate, a receno je da je rok 10 dana.:rtfm::besan2:
Zovem sve moguce brojeve koje sam nasla i za Beograd i za NS, non-stop im je zauzeto!!!!:besan2:
Ludim sad ovde jer sam planirala da od toga platim deo rate za skolarinu i ako mi ne uplate na vreme, na*ebala sam. Stvarno su neozbiljni.

:vudu::azdaja::histericna:

Ja prvog dana vratila, dobila lovu kroz 18 dana

sorry, nisam bila tu...:D

ovako, popunila obrazac, odnela na biletarnicu arene, oni rekli da ce biti uplaceno u roku od 10 dana (sto, naravno, nije bio slucaj), ali je novac bio uplacen na racuna sa zakasnjenjem.
e, to bese pre mesec dana...
a, da...karte sam tako i uzela - na biletarnici arene

Back