Demonstranti iz Đilasove koalicije upali u zgradu RTS! Polomili vrata!

Verovatno je procena da se dostigla kriticna masa dovoljna za obaranje rezima . Sada je rano prolece ,krenulo se u drugu fazu na vreme ,Mozda na leto skinu Vucica. Dobri su ovi sto pisu da Vucic ima podrsku naroda,ko da je to ikada bilo vazno, Sta kaze Seselj ,jel pregovara sa obe strane?
Ja u SNS ubrajam i sve druge crvene vojvode, kao što su LDP, SRS.

Tako da bi oni svi zajedno morali da siđu na 49.99%

Međutim ovi preletači kao SPS, oni su samo dvorski džokeri koji odmah prelaze u tim Predsednika Tadića, i dopunjuju njegovih 50.01%

Nisam mislio na večerašnji oncident. Već na dalje, da će bii sve gore i gore....

Бошко ЉОТИЋ, овим малоуним вечерашњим поступком, са'ранио је протесте бар на неко време.

Све казује да је то чачанско политичко говедо опасна џукела коју би требало ставити у шталу на неодређено...
кључ од шатале бацити у Мутно Мораво!. :)

Бошко ЉОТИЋ, овим малоуним вечерашњим поступком, са'ранио је протесте бар на неко време.

Све казује да је то чачанско политичко говедо опасна џукела коју би требало ставити у шталу на неодређено...

Ne mora da znaci.

Ja ovo vidim kao skretanje paznje da ih ne ignosrisu vise.

D1z8F5_WkActz7R.jpg:large

Ne mora da znaci.

Ja ovo vidim kao skretanje paznje da ih ne ignosrisu vise.

СВАКЕ СУБОТЕ су добијали код Жутог Бујкета МНОГО ВИШЕ времена
него што им припада по изборним резултатима и њиховом значају.

Kakvo je to nedemokratsko,primitivno izrazavanje?

Ovaj na pinku mi je najjaci.

Specijalni rat, mrezni rat, Haradinaj, Skot, CIA. :hahaha:

I meni! Na njega sam mislila kad sam rekla kao da je iz "Sumnjivog lica" izasao, gde li nicu, gde li ih nalaze...:lol:

СВАКЕ СУБОТЕ су добијали код Жутог Бујкета МНОГО ВИШЕ времена
него што им припада по изборним резултатима и њиховом значају.

Pa nisu samo Dveri u pitanju, nego 3/4 Srbije za ciji se glas ne zna za koga bi glasali, makar zbog toga ih treba saslusati.

Back