ministru policije ovo taman dobro doslo da skrene paznju sa sebe i svog oca i hotela sumadija![]()
Izmedju ostalog ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ministru policije ovo taman dobro doslo da skrene paznju sa sebe i svog oca i hotela sumadija![]()
Ja u SNS ubrajam i sve druge crvene vojvode, kao što su LDP, SRS.Verovatno je procena da se dostigla kriticna masa dovoljna za obaranje rezima . Sada je rano prolece ,krenulo se u drugu fazu na vreme ,Mozda na leto skinu Vucica. Dobri su ovi sto pisu da Vucic ima podrsku naroda,ko da je to ikada bilo vazno, Sta kaze Seselj ,jel pregovara sa obe strane?
Dobro, a koji ste to "VI"?
Nisam mislio na večerašnji oncident. Već na dalje, da će bii sve gore i gore....
to su njega nagovorili Djilas i Jeremić
Važno je da ti podpisnici Briselskog sporazuma nisu izdajnici!
Бошко ЉОТИЋ, овим малоуним вечерашњим поступком, са'ранио је протесте бар на неко време.
Све казује да је то чачанско политичко говедо опасна џукела коју би требало ставити у шталу на неодређено...
кључ од шатале бацити у Мутно Мораво!.![]()
A Vulinu da pobegne s obuke.![]()
Slobodna Srbija!
Та два најекспониранија политичка МАГАРЦА су упропастили протест!a ko bi drugioni su krivi i za prizemljenje boingovih 737 max
![]()
Gde sad da bega ?
Trazice on i produzetke ...
Ne mora da znaci.
Ja ovo vidim kao skretanje paznje da ih ne ignosrisu vise.
Ovaj na pinku mi je najjaci.
Specijalni rat, mrezni rat, Haradinaj, Skot, CIA.
Pogledajte prilog 538006
Ovaj na pinku mi je najjaci.
Pogledajte prilog 538006
Бошко ЉОТИЋ, овим малоуним вечерашњим поступком, са'ранио је протесте бар на неко време.
Све казује да је то чачанско политичко говедо опасна џукела коју би требало ставити у шталу на неодређено...
кључ од шатале бацити у Мутно Мораво!.![]()
I meni! Na njega sam mislila kad sam rekla kao da je iz "Sumnjivog lica" izasao, gde li nicu, gde li ih nalaze...Ovaj na pinku mi je najjaci.
СВАКЕ СУБОТЕ су добијали код Жутог Бујкета МНОГО ВИШЕ времена
него што им припада по изборним резултатима и њиховом значају.