gost 246390
Buduća legenda
- Poruka
- 38.508
Dole fasisticka Amerika, Norveska, i Nemacka, zivele slobodarski Gadafi, Rusija, Kina i Severna Koreja!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dole fasisticka Amerika, Norveska, i Nemacka, zivele slobodarski Gadafi, Rusija, Kina i Severna Koreja!
Moja strina,inace profesor engleskog,je bila pre desetak godina u Bostonu.Vozila se sa belcima u liftu,i na trecem spratu je u lift usla crnkinja.Svi belci su izasli iz lifta.

a kako im je preddsednk crnac?
ou nooooooou
Oukland ima isti teren i za NFL tim, i za MLB tim, i svi igraci bejzbola se konstantno zale na to. A najveca vest u poslednje vreme je sto su Rejdersi doveli Karlsona Palmera da im bude Kvoterbek. Stvarno je propala ta Amerika, i Rim je puk]o kada im je briga oko kvoterbeka NFL tima bila glavna zanimacija.
Moja strina,inace profesor engleskog,je bila pre desetak godina u Bostonu.Vozila se sa belcima u liftu,i na trecem spratu je u lift usla crnkinja.Svi belci su izasli iz lifta.

Boston i Oukland, isto kao i Budimpesta i London. Ovde se prica o Ouklandu![]()
Hahaha. Sta je pjesnik mislio sa ovijem?? Sta ako su ljudi isli do treceg sprata??? Ili su rekli profesorici da su izasli zbog crnkinje? Nasi su ljudi po tome glupi kad odma dodju u Ameriku. Dok ne upoznaju kakav je ko redovno misle "uf kakavi su ovi Ameri racisti". Tek nakon dvije tri godine, ako imaju nevolju za zive blizu crnaca ili da rade sa njima - shvate da to nije nikakav rasizam.
...
Rasisti smrdljivi.
A,daju sebi za pravo da drugima drže pridike o ljudskim pravima !
Nek' se rokaju !
...
.![]()

nema veze, boricu se protiv tih alkoholicara!Balkon,skidaj zastavu....
Pijani radikali će te zasuti jajima.
Učiniće im se da je Tači umesto "šmrka" !
Nisu samo masonska - svasta nesto se tamo dogadja ... mnogovektornost sila uticaja ..
Razvalise rezimski batinasi one demonstrante iz Oklenda - neka ..neka .....
al nije to vredno pomena - zato ovde nisam ni postavio snimke ... samo ih je par u kriticnom stanju ..
Dok i americki rebelsi ne dostignu nivo slobodarstva minimum kao oni rebelsa iz Bengazija - nista od moje pune podrske ...
Pa treba dodati još nešto pa da bude čušpajz