Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 188.013
da im ekonomija napreduje ne bi se narod bunio zive nikad gore
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisam ja ekonomski analiticar , ja samo znam da svaki dan kada me neko vidi u radnome odijelu , umazanog farbom , pridje mi Americki gradjanin i pita ;"dobar dan , kako ste ? smijem li vas nesto pitati ?
nezaposlen sam, da li imate slobodno radno mjesto ?"
mene se srce stegne jer i ja jedva sastavljam kraj sa krajem , skoro svaki dan na benzinskoj pumpi uredni i fini Amerikanci nam pridju i pitaju da li imamo koji dolar viska za galon benzina !!!
da ! mnogo ljudi kupuje benzin kao kod nas , na kapljice :-)
i tako svaki dan , normala ljudi niti beskucnici niti narkomani ili slicno , vec fini i uredni i pristojni
e toliko ja znam o ekonomiji
nisu ti koji protestuju na hladnim ulicama i parkovima cijelu noc bez veze ,i izlozeni maltretiranju policije
PEACE !
Moguće, ali u poređenju sa Rusijom su 10 puta bogatijizive nikad gore
Moguće, ali u poređenju sa Rusijom su 10 puta bogatiji
Uporedimo samo Minimum Wage tamo i tamo

evo jdan bosanac sto zivi u americi pise kako je tesko sada tamo velika im je beda
nisam ja ekonomski analiticar , ja samo znam da svaki dan kada me neko vidi u radnome odijelu , umazanog farbom , pridje mi Americki gradjanin i pita ;"dobar dan , kako ste ? smijem li vas nesto pitati ?
nezaposlen sam, da li imate slobodno radno mjesto ?"
mene se srce stegne jer i ja jedva sastavljam kraj sa krajem , skoro svaki dan na benzinskoj pumpi uredni i fini Amerikanci nam pridju i pitaju da li imamo koji dolar viska za galon benzina !!!
da ! mnogo ljudi kupuje benzin kao kod nas , na kapljice :-)
i tako svaki dan , normala ljudi niti beskucnici niti narkomani ili slicno , vec fini i uredni i pristojni
e toliko ja znam o ekonomiji
nisu ti koji protestuju na hladnim ulicama i parkovima cijelu noc bez veze ,i izlozeni maltretiranju policije
PEACE !

Bagra kukavicka .. lemaju ih i apse .. i odvode u nepoznatom pravcu .. a oni cute i trpe ..
Ni u kasarne nisu sposobni da prodru .. ni da zauzmu policiju ... ni TV ..
Dakle , rezim ima puno pravo da tu gamad razvli od batina ...

Nema bate u USA trte-mrte... znaju civuti sta im je ciniti![]()
.. olos ...Nema bate u USA trte-mrte... znaju civuti sta im je ciniti![]()

Nije li Sloba bankario u Americi?
Мајкл Мур је најбољи симбол ступидности ових протеста.
Мајкл Мур спада у 1%, јер је мултимилионер захваљујући успешним филмовима.
Међутим он одбија да каже да је 1%, него се идентификује са 99%.
Испада да је и он сâм зликовац, зато што је успешан.
Али зна се да у ствари Мур није зликовац, него је сасвим легитимно постао 1% захваљујући својим талентима.
Е па, то и јесте поента. Богаташи су заслужено богати.

Baš je pisalo na vestima suprotno
Kaže, privredni rast SAD je duplo veći nego prošlog kvartala i iznosi 2,5%
Berza američka napreduje 400 poena
Inflacija je niska, pa se pojavljuje mogućnost deflacije
Мајкл Мур је најбољи симбол ступидности ових протеста.
Мајкл Мур спада у 1%, јер је мултимилионер захваљујући успешним филмовима.
Међутим он одбија да каже да је 1%, него се идентификује са 99%.
Испада да је и он сâм зликовац, зато што је успешан.
Али зна се да у ствари Мур није зликовац, него је сасвим легитимно постао 1% захваљујући својим талентима.
Е па, то и јесте поента. Богаташи су заслужено богати.
A i statistika je naštelovana.Samo sto to prosecan americki gradjanin ne oseca...ostaje se bez posla samo tako,firme uglavnom premestaju svoje kapacitete u Kinu a cena radne snage samo opada
A i statistika je naštelovana.
Po kriterijumima iz vremena velike depresije 30ih godina stopa nezaposlenosti je oko 17%, a ne kao po sadašnjim merilima oko 9,5%.
А нафта пала са нешто преко 149$ средином 2008. на, током ове године, готово стално на испод 100$ за барел!!!Al jaguarka ima proverene izvore sa lica mesta ...
Inflacije nema,a samo zadnje 2 godine cena goriva je porasla u proseku za 1.5$
Al jaguarka ima proverene izvore sa lica mesta ...
Inflacije nema,a samo zadnje 2 godine cena goriva je porasla u proseku za 1.5$
А нафта пала са нешто преко 149$ средином 2008. на, током ове године, готово стално на испод 100$ за барел!!!
Za to vreme poskupelo enormno u istim tim dolarima gorivo kod nas...
Bas sam gledao... proizvodjacka cena ista, ali non-stop rasle neke akcize..
Kod nas je gorivo skuplje nego u Americi,pa sad uporedi prosecna primanja coveka u Srbiji i u USA...kad im kazes oni se cude kako mi uopste vozimo auta

Ma sad ce mosha-jaguar da nas demantuje i da kaze da mi nemamo pojma.. nego to se nama pricinjava i u Rusiji se 100 gore zivi![]()