Demonstracije u USA

Podrzavate li mirne demonsrante u Nju Jorku

• Podrzavam mirne gradjane Nju Jorka

• Podrzavam represivni rezim i americke bankare

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
evo jdan bosanac sto zivi u americi pise kako je tesko sada tamo velika im je beda

nisam ja ekonomski analiticar , ja samo znam da svaki dan kada me neko vidi u radnome odijelu , umazanog farbom , pridje mi Americki gradjanin i pita ;"dobar dan , kako ste ? smijem li vas nesto pitati ?
nezaposlen sam, da li imate slobodno radno mjesto ?"
mene se srce stegne jer i ja jedva sastavljam kraj sa krajem , skoro svaki dan na benzinskoj pumpi uredni i fini Amerikanci nam pridju i pitaju da li imamo koji dolar viska za galon benzina !!!
da ! mnogo ljudi kupuje benzin kao kod nas , na kapljice :-)
i tako svaki dan , normala ljudi niti beskucnici niti narkomani ili slicno , vec fini i uredni i pristojni
e toliko ja znam o ekonomiji
nisu ti koji protestuju na hladnim ulicama i parkovima cijelu noc bez veze ,i izlozeni maltretiranju policije
PEACE !

Wall Street Flies to Russia

BY WILLIAM MAULDIN AND NADIA POPOVA
http://online.wsj.com/article/SB10001424052970203554104577003740219770350.html?mod=googlenews_wsj
MOSCOW—With fears of financial crisis still swirling around the globe, Wall Street executives took time off to fly to Russia and advise President Dmitry Medvedev how Moscow can turn itself from a business backwater to a financial center that's rated higher than 61st place in the world.

James Dimon, chief executive of J.P. Morgan Chase & Co., joined Blackstone Group's Stephen Schwarzman and Citigroup Inc. Chairman Richard Parsons on Friday at the Moscow headquarters of state-controlled OAO Sberbank. Lloyd Blankfein of Goldman Sachs Group Inc. showed up via video screen. In a relaxed atmosphere, the financiers provided dozens of suggestions ...
цео текст и на руском
http://www.warandpeace.ru/ru/news/view/63206/

evo jdan bosanac sto zivi u americi pise kako je tesko sada tamo velika im je beda
nisam ja ekonomski analiticar , ja samo znam da svaki dan kada me neko vidi u radnome odijelu , umazanog farbom , pridje mi Americki gradjanin i pita ;"dobar dan , kako ste ? smijem li vas nesto pitati ?
nezaposlen sam, da li imate slobodno radno mjesto ?"
mene se srce stegne jer i ja jedva sastavljam kraj sa krajem , skoro svaki dan na benzinskoj pumpi uredni i fini Amerikanci nam pridju i pitaju da li imamo koji dolar viska za galon benzina !!!
da ! mnogo ljudi kupuje benzin kao kod nas , na kapljice :-)
i tako svaki dan , normala ljudi niti beskucnici niti narkomani ili slicno , vec fini i uredni i pristojni
e toliko ja znam o ekonomiji
nisu ti koji protestuju na hladnim ulicama i parkovima cijelu noc bez veze ,i izlozeni maltretiranju policije
PEACE !

Галон бензина је непуне 4 литре ако се не варам.:think:

Значи Тадић је успео да направи да живимо као и амери. :lol:

Bagra kukavicka .. lemaju ih i apse .. i odvode u nepoznatom pravcu .. a oni cute i trpe ..

Ni u kasarne nisu sposobni da prodru .. ni da zauzmu policiju ... ni TV ..

Dakle , rezim ima puno pravo da tu gamad razvli od batina ...

Мајкл Мур је најбољи симбол ступидности ових протеста.
Мајкл Мур спада у 1%, јер је мултимилионер захваљујући успешним филмовима.

Међутим он одбија да каже да је 1%, него се идентификује са 99%.

Испада да је и он сâм зликовац, зато што је успешан.
Али зна се да у ствари Мур није зликовац, него је сасвим легитимно постао 1% захваљујући својим талентима.

Е па, то и јесте поента. Богаташи су заслужено богати.

Али зна се да у ствари Мур није зликовац, него је сасвим легитимно постао 1% захваљујући својим талентима.

E sad da pogodim 100%... pa ti si bre nas domaci civut? jel' ? :per:

E sad oko talenta mucke, zelenasenja i tako nekih stvari da ne ulazimo, ono sto nama
obicnim 'smrtnicima' ne pada na pamet, ne sto se bojimo Boga, nego mislimo da je to nemoralno,
to neki drugi put ...

i neka budu bogati...;)

Back