Demonstracije u USA

Podrzavate li mirne demonsrante u Nju Jorku

• Podrzavam mirne gradjane Nju Jorka

• Podrzavam represivni rezim i americke bankare

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Francuska revolucija je bila upravo ono sto sam JA napisao - tipican bankarski projekat prekriven praznim ali zvucnim parolama - i strahovitim masakrima neistomisljenika ... i planirani uvod u prvi sveevropski rat , u kom bankari finansiraju sve zaracene strane , a na kraju rata dobijaju u u vlasnistvo skoro sve akcije Britanske Imperije , francuske , austrije ..

Na protestu u Njujorku Jevreji spalili izraelsku zastavu ...:lol:

http://www.livestream.com/globalrevolution

http://www.livestream.com/occupywallstnyc

U Moskvi je izaslo 15 ljudi , a u Peterburgu 20 .. Znam zato - al necu da otkrivam u cemu je bio kljucni problem organizatora .. :lol:
Pa čekaj malo zar su onda bile banke u opticaju?U 18 stoljeću?Mislim da si pridaješ previše važnosti svojim prosipanjem pameti.

Богами ако овако наставе са гашењем рачуна,биће густо јаким банкарима па још може да буде ОНО :"Америка и,ал' за њу нисам сигуран,Енглеска, биће земља пролетерска...."

..а и Киллари се упути у Либију по узвратну помоћ:

pb-111017-libya-da.photoblog900.jpg

Jel ti to Boro oćeš reć da su jakubinci bili profesionalni revolucionari pošto postoje već profesionalni prosvjednici

Pa nije bas tako .. nisu bili 100 % , nego recimo 80 % ...

a i bilo je to drugacije vreme .. jakobinci nisu imali Tviter .. ni Fejsbuk .. zato su i pobili samo par stotina hiljada ljudi - iako su izracunali da treba da pobiju oko 15 miliona ..

Poslednja izmena:
Revolucionari imaju i svoje vesti .. Super su se obradovali kad su videli koliko je frikova izaslo po Evropi .. Voditeljka je zamalo pustila mlaz kad je citala cifre iz italije , spanije , portugalije .. Onda dodje na red i Rusija - procita cifru iz Sent Peterburga i pita reziju jel neka greska .. :lol: .. jel 20 ljudi , ili 20 000 ?? .. kazu da je 20 ludi , riba se zblanula .. :lol:

Cuj , da im Rusi izadju pod parolom : ,, Okupirajmo Moskvu ,, .. :rotf::rotf::rotf::rotf:..

Dobro je i tih 15 frikova izaslo .. i dobro da na njih prolaznici nisu otvorili vatru .. :think: ..svaki Ruski sud bi ih oslobodio .. :cool:

I policajci i petooktobarci sa slike - svi su šopingovali iz istog izloga

Bora tesko kapira da je ovaj levicarski pokret smisljen kao pandan desnicarima Tea Party i slicnih koji su znatno pridobili javno mnjenje.

Sada, americki konzervativni mediji smatraju, da se na jedan kanalisan nacin pokusava stvoriti protivteza.

O tome sta pripadnici Cajanke, konzervativni republikanci i predstavnici slicnih shvatanja pripremaju kao protivodgovor moze se slutiti.

Bora tesko kapira da je ovaj levicarski pokret smisljen kao pandan desnicarima Tea Party i slicnih koji su znatno pridobili javno mnjenje.

Sada, americki konzervativni mediji smatraju, da se na jedan kanalisan nacin pokusava stvoriti protivteza.

O tome sta pripadnici Cajanke, konzervativni republikanci i predstavnici slicnih shvatanja pripremaju kao protivodgovor moze se slutiti.

Pa Bora o tome ( al i nekim drugim - za sad nevidljivim aspektima ) pise od prvog posta :manikir: ... cak i pre nego sto su protesti i poceli ..

sta mislis - slucajno sam otvorio temu jos prvog sekunda kad su ovi izasli na trg ??? .. al necu da crtam ...

Poslednja izmena:

Back