Demonstracije i mitinzi protiv otcepljenja Kosova

92....i samo mi recite da kerovi ne biju decu pa da vam se...mile majke...nisam gađao ali sam bio tu i gledao i posle smo svi otišli svojim kućama i na putu do kuće su izletela 3 žandara i oborila moja 2 ortaka i krenuli da ih udaraju a mene je roknuo pendrekom u ruku onako krvnički al sam pobego..pa recite onda da policija radi svoj posao...samo bi da se iživljavaju nad decom od 15-16 godina...užas...i drago mi je što su kamenovane i ambasade i mc donalds i nadam se da će se to nastaviti

pa bio si u toj grupi....
ne ocekujes valjda da da svakoga posebno pitaju "izvini, jel ti si bacio kamen?"

Ako misliš da su nam "ebali bi nam mamicu" varaš se.
Srpski narod je sabijen u zemlju 5.oktobra.Nažalost od tog momenta umesto da krene napred došao je takav ološ na vlast da ponekad misli da od 8 veka pa do danas sve zlo što je bilo u srpskom narodu odjednom se sastavilo tog istog 5 oktobra.Od tog momenta Srbija je na kolenima.Ali isto tako kako je bačen na kolena tako će morati i da se uzdigne.Kako kaže smrad iz B92 ti razbijači ekstremisti i ko sve zna kakvi sve epiteti stigoše iz tog leša je daleko samosvesniji i odgovorniji od najvećeg dela naroda a pogotovo vas lažnih dušebrižnika sa ovog foruma.Imaju više zrelosti od svih naših političara zajedno.Htela ti to ili ne da priznaš oni su prava budućnost ove drzave.
Od juče su i Tadići i Čede politički leševi.

Ti što ih zoveš "budućnošću Srbije" su isti obični, prazni vandali kao i oni koji su 05.10. palili skupštinu i razvlačili slike i stolice. Nedohebana balavurdija. Najobičniji razbijači koji trunke odgovornosti prema svojoj zemlji nemaju. Znaš zašto? Zato što svojom "zrelošću" samo daju materijal ovim idiotima od "preko" da nas prikazuju kao poludivlje pleme koje zaslužuje sve ono što im se čini. Da su izašli i poređali krstove pred američkom ambasadom, održali posmrtno slovo, ili je popišali kolektivno u miru i tišini, što reče neko ovde na forumu, rekla bih:svaka čast!
Zabole me doope za prozore i slične gluposti, nije ni prvi put. Ali glupost kad se ponovi toliko puta postaje neoprostiva. Svuda se vrte snimci tih idiota sa pesmom "ubij, zakolji, da Šiptar ne postoji", povređenih pandura, iživljavanja....Džaba što su takvi sigurno činili samo deo ljudi koji su juče izašli na ulicu, to je slika kojom se predstavljaju svi.
I zabole me i za Tadića i za Čedu u ovoj situaciji, ionako će za mog života svi oni postati i politički i bukvalni leševi.
I još nešto:
Ko ovo iskoristi za stranačku borbu, najveće je gowno na svetu.

92....i samo mi recite da kerovi ne biju decu pa da vam se...mile majke...nisam gađao ali sam bio tu i gledao i posle smo svi otišli svojim kućama i na putu do kuće su izletela 3 žandara i oborila moja 2 ortaka i krenuli da ih udaraju a mene je roknuo pendrekom u ruku onako krvnički al sam pobego..pa recite onda da policija radi svoj posao...samo bi da se iživljavaju nad decom od 15-16 godina...užas...i drago mi je što su kamenovane i ambasade i mc donalds i nadam se da će se to nastaviti
momak,sta si tamo radio,verovatno razbijao kao da je tvoje,a
ako si nervozan onda uzmi TVOJ televizor,racunar,auto i sl. i razbijaj do mile volje a tudje ostavi na miru
da sam ti ja otac,mesec dana ne bi mogao da sediš...

svi su se razbežali kad je došla policija i spustili smo se nas 3 u donji deo ulice gde nije bilo huligana, samo obični prolaznici..mi smo stajali na trotoaru i ćaskali nešto nevezano za protest i stajali smo tu jedno 5 minuta i odjednom su izleteli kerovi i krvnički prebili moje drugove ni krive ni dužne..jedan se zaleteo na mene i udario me pendrekom i viknuo BEŽI DOLE! BEŽI DOLE!..što nije mogao lepo to da mi kaže a? što nisu mogli da kažu "e momci ajd bežte dole" nego su morali da se iživljavaju? pa da neiživljeni idioti oni su face dok su sa pendrekom i pancirom i još biju decu mlađu od njih 20-30 godina....svaka čast za hrabrost

momak,sta si tamo radio,verovatno razbijao kao da je tvoje,a
ako si nervozan onda uzmi TVOJ televizor,racunar,auto i sl. i razbijaj do mile volje a tudje ostavi na miru
da sam ti ja otac,mesec dana ne bi mogao da sediš...

ajde što to meni govoriš? idi lepo pametan pa reci šiptarima isto to...kad si pametan..i amerikancima isto reci...najmanje što mogu da uradim je da vandalizujem američki restoran, a ni to nisam uradio, samo sam skandirao..ti meni nešto govoriš da ostavim tuđe na miru PA RECI TO EU, SAD I ALBANIJI DA OSTAVE KOSOVO NA MIRU KAD NIJE NJIHOVO
bolje razmislite pre nego što pišete gluposti, da mi hoćemo da se huliganišemo, radili bismo to bilo koji dan, bez povoda

ti bre shvataš da smo ja i moji drugovi bili ni krivi ni dužni...na demonstracijama je dozvoljeno vikati i pevati, što smo mi i radili, oni čak ni ne znaju dal smo mi bili na demonstracijama ili smo slučajni prolaznici...to njima nije bitno...bitno im je da glume neke mudonje sa tonom štitova na sebi i da biju klince pa ako ih neko pita što su nas tukli, oni kažu da smo uništavali srpsku imovinu...jaka mi naša policija stvarno

Ti što ih zoveš "budućnošću Srbije" su isti obični, prazni vandali kao i oni koji su 05.10. palili skupštinu i razvlačili slike i stolice. Nedohebana balavurdija. Najobičniji razbijači koji trunke odgovornosti prema svojoj zemlji nemaju. Znaš zašto? Zato što svojom "zrelošću" samo daju materijal ovim idiotima od "preko" da nas prikazuju kao poludivlje pleme koje zaslužuje sve ono što im se čini. Da su izašli i poređali krstove pred američkom ambasadom, održali posmrtno slovo, ili je popišali kolektivno u miru i tišini, što reče neko ovde na forumu, rekla bih:svaka čast!
Zabole me doope za prozore i slične gluposti, nije ni prvi put. Ali glupost kad se ponovi toliko puta postaje neoprostiva. Svuda se vrte snimci tih idiota sa pesmom "ubij, zakolji, da Šiptar ne postoji", povređenih pandura, iživljavanja....Džaba što su takvi sigurno činili samo deo ljudi koji su juče izašli na ulicu, to je slika kojom se predstavljaju svi.
I zabole me i za Tadića i za Čedu u ovoj situaciji, ionako će za mog života svi oni postati i politički i bukvalni leševi.
I još nešto:
Ko ovo iskoristi za stranačku borbu, najveće je gowno na svetu.

Dobro jutro.:D
Izgleda da savest polako počinje da deluje.
I opet ti da su ovo ili ono.Ko ih je vodio?
Oni su samo stihijski pokazali svoje nezadovoljstvo dešavanjima.I nemoj mi molim te samo reći da ovi naši neprikosnoveni vladari nisu znali da će doći do spontanog okupljanja.Znali su samo nisu hteli da to regulišu i pravilno usmere da bi se dešavalo ono što se dešava.I da bi poslali putem B92 i sličnih smradova poruku u svet.
Uostalom koga još briga šta se dešava u Srbiji.

pa ja nisam video nijednog amera,engleza ili turcina da razbija po BG,...(jedino ako su maskirani)
a sto se tice"ko je kriv",prava adresa je nasa vlast zadnjih dvadesetak godina,momak

a jel si možda nekim slučajem onako nehotice VIDEO ili ČUO koliko su šiptari srpskog naroda pobili i koliko su crkava spalili...jel si se možda zapitao da je '99 mogao da pogine neki tvoj rođak ili prijatelj ili TI, da ti bomba raznese kuću i celu ulicu? e pa zapitaj se šta su oni nama radili i da li zaslužuju da im kamenujemo ambasadu...ma možda si ti i u pravu, treba oprostiti i zaboraviti sve to....

a jel si možda nekim slučajem onako nehotice VIDEO ili ČUO koliko su šiptari srpskog naroda pobili i koliko su crkava spalili...jel si se možda zapitao da je '99 mogao da pogine neki tvoj rođak ili prijatelj ili TI, da ti bomba raznese kuću i celu ulicu? e pa zapitaj se šta su oni nama radili i da li zaslužuju da im kamenujemo ambasadu...ma možda si ti i u pravu, treba oprostiti i zaboraviti sve to....
kakve to ima veze sa razbijanjem grada,dete

meni je iskreno glupo razbijati saobraćajne znake i izloge, ali mc donalds je AMERIČKI restoran koji se nalazi u srbiji i u kome rade srbi...to uopšte nije sad neki deo grada, vlasnik tog restorana je AMERIKANAC a amerikanci su nas bombardovali i pomogli su šiptarima da nam oduzmu kosovo E EVE IM GA NA

I sada su bez posla nekoliko dana dvadeset Srba. Da se išlo do kraja, uskratilo bi im se jedno radno mesto. Zašto?

Nemaš ti ni o čemu pojma.
Samo spavaj i sanjaj.
aj nek si mi reko
inace koja je poenta demoliranja sopstvenih ulica/grada/kontejnera/saboracajnih znakova itd :? aj neki genije da mi objasni.
lepo ja kazem,ovaj narod je ispunjen destrukcijom,i jos gore samodestrukcijom.
radi nesto a ni sam ne zna zasto.
pa ja znam, cekaj, nemoj sada da odes, tek sam dosao......: - )
de si eside kuco stara : )

Back