Demonstracije i mitinzi protiv otcepljenja Kosova

Rainbow Six
Bilo koja roba, proizvedena u npr. Kini, smatra se kineskom robom, tj. robom koja ulazi u Kineski, a ne npr. američki spoljnotrgovinski bilans!!! Američka robna razmjena nema nikakve veze sa izvozom "Nike" patika proizvedenih u Kini!!!

znaci kada kazem "nike" ili "coca cola" ti prvo pomislis ko je proizvodjac toga, kada ti neko kaze da ima "mercedes" ti ga pitas ko ga je proizveo, kada kupis CD madone ili U2, ti pitas gde je snimljen, kada kazes "sony" ti... po toj logici zasto se rusi "McDonalds" u BG kada tamo nema amera.

Mec je srpska firma.Ono sto valjaju unutra je sve srpski proizvod.Oni sto rade unutra su Srbi.Porez ide u budzet Srbije. Samo koriste ime i brend Mc.
Jedino americko u Srbiji je zemljiste i objekat (rezidencija) u Uzickoj ulici na Dedinju. To im poklonio Broz u znak zahvalnosti za veliku humanitarnu pomoc posle ww2.
To , kao deo americke teritorije cuvaju marinci. Sa njima bas nema zezanja.
Mitingasi i napaljeni patrijoti bolje da ne pomisljaju da se tamo pojave - jel bi moglo da ispadne velko sra'e.
Sto nek odu da pokazu Amerima njinog boga :mrgreen:

Mec je srpska firma.Ono sto valjaju unutra je sve srpski proizvod.Oni sto rade unutra su Srbi.Porez ide u budzet Srbije. Samo koriste ime i brend Mc.
Jedino americko u Srbiji je zemljiste i objekat (rezidencija) u Uzickoj ulici na Dedinju. To im poklonio Broz u znak zahvalnosti za veliku humanitarnu pomoc posle ww2.
Mitingasi i napaljeni patrijoti bolje da ne pomisljaju da se tamo pojave - jel bi moglo da ispadne velko sra'e
.

ajd ne zezaj, i ti mislis da se ove patrijote boje bilo koga, ma evo da se kladim da ce sutra razbiti ceo objekat, a ameri ima da pobegnu ko kur*ice odatle.
jesam li u pravu hrabri moji virtuelni forumasi:lol:

..........potpuno se slazem sa tobom ,da nema vojne industrije amerika bi se raspala za 3 meseca ,njima odgovara da se u svetu javljaju secesionistichki pokreti da bi valjali oruzije svima ,je.big shto mi uvek izigravamo pokusnog pacova na svim experimentima to je valjda shto smo najizdrzljiviji pa ako prodje kod nas prolazi svuda ......a mek treba ugasiti i bez ovog ,radila mi sestra tamo 2 meseca i od tad niko iz familije nije ushao ,zgadila nam je tu hranu ..........

Potpuno se slažem sa tobom, ali ako nekom odgovara da iskoristi budalu za svoje potrebe i još mu uspe u tome onda je taj iskorišćeni stvarno budala pa ne bi bilo lepo da krivimo onog što je iskoristio budalu.

............malo lova ,malo pritisci ,malo istorija ,puno neljudi ,mala svest o nacionalnim interesima ..........bice bolje .........treba se nadati i pozitivno misliti ....

Istoriju ne možeš menjati kao što ne možeš da promeniš gde si rodjen, na pritiske možeš odoleti ako si svestan da onaj koji vrši pritisak na tebe uopšte nije savršen, nacionalni interes je da istoriju i pritiske držiš po strani tako da narod možeš imati i u budućnosti.

Istoriju ne možeš menjati kao što ne možeš da promeniš gde si rodjen, na pritiske možeš odoleti ako si svestan da te onaj koji vrši pritisak nije savršen, nacionalni interes je da istoriju i pritiske držiš po strani.

.........valjda je nacionalni interes da brod (drzavu i narod) i pored mnogih oluja trenutnih i pored nasrtaja drugih brodova dovedesh u mirnu luku sa shto manje zrtava i sa nacionalnim identitetom ...........

Mitingasi i napaljeni patrijoti bolje da ne pomisljaju da se tamo pojave - jel bi moglo da ispadne velko sra'e.

Jel to Užička ili će pre biti da je A.Cesarca?
Tu su nešto renovirali pre 4-5 godina. Blizu je i Španska rezidencija, video sam Solanu par puta, mamu mu hohštaplersku!

znaci kada kazem "nike" ili "coca cola" ti prvo pomislis ko je proizvodjac toga, kada ti neko kaze da ima "mercedes" ti ga pitas ko ga je proizveo, kada kupis CD madone ili U2, ti pitas gde je snimljen, kada kazes "sony" ti... po toj logici zasto se rusi "McDonalds" u BG kada tamo nema amera.
Ne!!! Već sam ti rekao!!! McDonald's demoliraj jer je to obična trovačnica omladine!!! Koka kolja ... nije potrebno posebno obrazlagati!!! "Nike" koje gledaš svaki dan oko sebe, nikada nisu ni "vidjele" SAD, kao što SAD direktno nije vidjela ni dolara od prodaje "Nike" patika proizvedenih u Kini!!! Znam da je laiku ovo malo teže za skontati, al' nema veze!!!
Mercedes se proizvodi u Njemačkoj, al' rođače Švabo da bi ga napravio, vjerovao ili ne repromaterijal za karoseriju nabavlja u Bosni i Hercegovini!!! Misli malo o tome!!!

Ne!!! Već sam ti rekao!!! McDonald's demoliraj jer je to obična trovačnica omladine!!!
Mercedes se proizvodi u Njemačkoj, al' rođače Švabo da bi ga napravio, vjerovao ili ne repromaterijal za karoseriju nabavlja u Bosni i Hercegovini!!! Misli malo o tome!!!

Ja sam cuo da USA stelt avione pravi od delova iz Srbije i Krajina , kao stelt Karadzic i stelt Mladic , sve

za nevidljivost .

Ne!!! Već sam ti rekao!!! McDonald's demoliraj jer je to obična trovačnica omladine!!! Koka kolja ... nije potrebno posebno obrazlagati!!! "Nike" koje gledaš svaki dan oko sebe, nikada nisu ni "vidjele" SAD, kao što SAD direktno nije vidjela ni dolara od prodaje "Nike" patika proizvedenih u Kini!!! Znam da je laiku ovo malo teže za skontati, al' nema veze!!!

Čekaj, jel da onda kupim Mečku ili ne? ;-)

Back