mabnaclar
Početnik
- Poruka
- 46
E ako se odcepe,karacemo ih u svim sportovima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Свуда у тој вашој јЕвропи млади незадовољни људи ДЕМОНСТРИРАЈУ ТАКО ШТО ИЗАЂУ НА УЛИЦЕ И СВЕ РЕДОМ ИЗЛОМЕ, ПРЕВРЋУ КОНТЕЈНЕРЕ, СПАЉУЈУ АУТОМОБИЛЕ и слично, а ви хоћете јЕвропу - ето вам је... тек' ће да ломе и треба све што је америчко и словеначко у Бг. да излупају - потпуно их подржавам!
kako ste krenuli dok vam mi dojdemo na red od vas ce ostati samo par bezopasnih patrijota, ostali ce ili pobeci ili cete ih potamaniti
Ne,ne, ne... !!! Sasvim si promašio!!! Ja sam jedan demokratski orijentisani visokoobrazovani Srbalj iz RS sa, nažalost, respektivnim ratnim iskustvom, koji čak i odavde vidi da tamo kod vas nema sreće u budućnosti ni za koga!!!bas si me nasmejao
stara obicaj patrijota, nemas komentara onda budes "duhovit"... pod uslovom da nisi na ulici da lomis izloge i gadjas kamenicama srpske policajce![]()
a ko kaze da to nisu cobani?
МИ ???
Који то ми? Па где сте били 1999. И где бисте биле да не би НАТО пакта?
Јој несрећо јенда, па не палиш се ваљда још увек на то срање да сте нас ВИ Шиптари победили???
Смешно, одрастао човек који је током бомбардовања избегао у Албанију или Македонију сада се прави да има амнезију![]()
Чобани или не - ОНИ СУ РЕАЛНОСТ... па ти види, или си мислио да ви можете да бирате па хоћете да озаконите педере а нећете чобане... е па неће моћи...8)
Ja bih to lično na tvom mestu, ne bih gurao druge...
Sa reči na dela...
Kako to Česi i Slovaci razbucaše državu a ni kamenica nije poletela?
Jak si mi ti Beogradjanin...
МИ ???
Који то ми? Па где сте били 1999. И где бисте биле да не би НАТО пакта?
Јој несрећо јенда, па не палиш се ваљда још увек на то срање да сте нас ВИ Шиптари победили???
Смешно, одрастао човек који је током бомбардовања избегао у Албанију или Македонију сада се прави да има амнезију![]()
****** su problem a pedofili nisu?
Najbolje da nam crkva i takvi čobani povedu državu pa da završimo na nebu gde nam je po nekima mesto?
Policija je radila svoj posao...
Tek ćeš da vidiš šta je realnost...
Zemlja se ne brani tako što se uništava tamo gde nema otpora...
ne ja sam otisao u crnu goru. a hrabrost?? mislis da je hrabrost zamlja sa deset miliona stanovnika, dobro naoruzana, napada dva miliona mahom nenaoruzanih stanovnika kosova koji upotrebljavaju oruzje iz prvog svetskog rata. hahahaaa.... ali to ti je patrijotska logika.
Kako to Česi i Slovaci razbucaše državu a ni kamenica nije poletela?
Никога ја не гурам, само сам констатовао чињенице... уосталом нисам сигуран да им се нећу придружити следећи пут - јер ово је тек почетак.
А Чесима и Словацима НИКО НИЈЕ ОТИМАО И РАЗБУЦАО ДРЖАВУ, НИКО ИХ НИЈЕ БОМБАРДОВАО, НИКО ИХ НИЈЕ ОКУПИРАО И САГРАДИО БОНДСТИЛ... ! Тако да ти поређење није ни за обданиште.
...nismo mi Cesi i Slovaci - mi smo ratnicki narod
...jesu li ti ikad u svojoj istoriji ratovali
Rainbow Six
Ja sam jedan demokratski orijentisani visokoobrazovani Srbalj iz RS sa, nažalost, respektivnim ratnim iskustvom,
Да ли је могуће ДА НИСИ ПРОПУСТИО ДА НАПАДНЕШ ЦРКВУ, ја ти нисам крив што си атеиста, ма да мислим да си ђавоиман и да ти је преко потребно крштење и то што пре, потпуно си запао у напаст...![]()
E ako se odcepe,karacemo ih u svim sportovima
ovo me iznenadjuje, a sto se sporta tice, par godina mozda, ali na duze staze... videcemo
Sledeći put bolje kreni autobusom na Kosovo pa polupaj onaj most što niko da predje
Nemoj do punkta da predaješ pismo a da po Beogradu lupaš i vadiš iz izloga.
To rade slepci.
Ti budi junak.
Česi i Slovaci takodje imaju i istoriju i ognjišta pa se ne pobiše zbog mrtvih
Како ја могу да се јуначим ПОРЕД ТЕБЕ ЖИВОГ?:shock:
Ма сви су слепци - само си ти јунак...:shock::shock::shock: а и убудуће ће бити јунак само онај за кога ти кажеш да јесте, је л' тако???ops:
ops:
ops:
Да ли је могуће ДА НИСИ ПРОПУСТИО ДА НАПАДНЕШ ЦРКВУ, ја ти нисам крив што си атеиста, ма да мислим да си ђавоиман и да ти је преко потребно крштење и то што пре, потпуно си запао у напаст...![]()