Demonstracije i mitinzi protiv otcepljenja Kosova

Свуда у тој вашој јЕвропи млади незадовољни људи ДЕМОНСТРИРАЈУ ТАКО ШТО ИЗАЂУ НА УЛИЦЕ И СВЕ РЕДОМ ИЗЛОМЕ, ПРЕВРЋУ КОНТЕЈНЕРЕ, СПАЉУЈУ АУТОМОБИЛЕ и слично, а ви хоћете јЕвропу - ето вам је... тек' ће да ломе и треба све што је америчко и словеначко у Бг. да излупају - потпуно их подржавам!

Ja bih to lično na tvom mestu, ne bih gurao druge...
Sa reči na dela...

Kako to Česi i Slovaci razbucaše državu a ni kamenica nije poletela?
Jak si mi ti Beogradjanin...

kako ste krenuli dok vam mi dojdemo na red od vas ce ostati samo par bezopasnih patrijota, ostali ce ili pobeci ili cete ih potamaniti

МИ ???
Који то ми? Па где сте били 1999. И где бисте биле да не би НАТО пакта?
Јој несрећо јенда, па не палиш се ваљда још увек на то срање да сте нас ВИ Шиптари победили???
:)
Смешно, одрастао човек који је током бомбардовања избегао у Албанију или Македонију сада се прави да има амнезију :)

bas si me nasmejao:rotf:
stara obicaj patrijota, nemas komentara onda budes "duhovit"... pod uslovom da nisi na ulici da lomis izloge i gadjas kamenicama srpske policajce:rotf::rotf:
Ne,ne, ne... !!! Sasvim si promašio!!! Ja sam jedan demokratski orijentisani visokoobrazovani Srbalj iz RS sa, nažalost, respektivnim ratnim iskustvom, koji čak i odavde vidi da tamo kod vas nema sreće u budućnosti ni za koga!!!
Nemam namjeru da me ovo shvatiš kao stav koji je usmjeren prema tebi lično (jer u ličnim odnosima efekat psihologije mase je daleko manjeg potencijala), al' samo ću ti reći slijedeće:
  1. Pune tri i pol godine sam se po bosanskim jebogazama do kostiju klao sa Alijinim turcima,
  2. O njima i danas imam isto onako negativno mišljenje koje sam imao kad sam vidio ostatke brata od tetke koje smo od turaka dobili tek dvije godine od kraja rata
  3. 3. Isto sam se rokao i sa Hrvatima, al, istina daleko manje nego sa muyama
  4. Za hrvate cijenim da jeste najbolje da se međusobno puno ne dotičemo i da što manje jedni drugima zalazimo u interese
  5. ZA ŠIPTARE, BOGU DRAGOM SAM ZAHVALAN ŠTO NISAM KAŽNJEN ŽIVOTOM PORED NJIH ILI NED'O BOG MEĐ' NJIMA!!! DAKLE, NIŠTA LIČNO!!! RADI SE SAMO O LIČNOM IZRAŽAVANJU ZADOVOLJSTVA TIME ŠTO SAM U ŽIVOTU U KOJEM SAM ZASAD UČESTVOVAO U TRI RATA, IPAK BIO SUOČEN SA MANJIM ZLOM OD ONOG KOJEG BI BIO U STANJU DA RAZUMAN PRIHVATIM!!!
  6. Muye, znači iskompleksirane i nacionalno izdegenerisane likove koje svojim očima nisam u stanju da gledam niti ušima da slušam, kao trenutne komšije u ovoj, kakvoj takvoj ali privremenoj državi, NIKADA, ALI NIKADA ne bih mijenjao za komšije Šiptare!!!
  7. Opštepoznata činjenica je da je još u onoj titovoj vojsci pripadnik albanskog naroda bio društveno specifičan, da ne kažem otuđen od ostatka vojnika koji su bili sa njim u istoj jedinici!!! Još i tada je sa njima uvijek bio problem!!! Npr. Titova juga se još nije ni počela da raspada, Sloba nije bio ni u Ž planu, a onaj regrut Keljmendi je na spavanju pobio nekoliko vojnika 18-ogodišnjaka koji veze nisu imali sa dešavanjem na Kosovu!!! Taj je "heroj" kasnije među šiptarima bio slavljen kao nacionalni mučenik!!! Sve to govori da se albanci specifično društveno organizuju na nekakvim društvenim vrijednostima koji i nisu baš svojstveni društvenim normama njihovog okruženja!!!
Biološka eksplozija bez ikakvog socijalnog rezona i, po svemu sudeći, isključivo radi ostvarivanja teritorijalnih ambicija kolektiviteta nikako ne može da ima srećan epilog i to iz dva osnovna razloga:
a) težnje ka sticanju nezavisnosti odraz je velikog istorijskog kašnjenja
c) nezavisnost uz ambicije daljeg širenja po cijenu moguće konfrontacije sa skoro svim neposrednim susjedima jasno svode projekat u sferu utopije
b) zemlja se ne zaposjeda samo radi zemlje ili proste geometrije jer ona ništa ne vrijedi ukoliko se sa njom nije u stanju raspolagati (primjer Trepča i Elektroprivreda)
c) nezavisnost sama po sebi je deklarativan čin, a bez ekonomske samoodrživosti i suverenosti na cijelom području na koje se proglašenje odnosi to postaje bizarna farsa

Kako stvari stoje, da sam kojim slučajem Šiptar na Kosovu, na vrijeme bih se snabdio bilo kojim drugim ličnim dokumentima pored ili osim kosovskih, jer nije isključeno da u narednom periodu kosovo koje je ovako presedanski oteto od Srbije postane prostor totalne getoizacije ljudi pod potpunom supervizijiom EU (jer bolje je uz mjere readmisije albansku mafiju držati pod kontrolom na Kosovu nego se sa njom nadzebavati po cijeloj Evropi!
Sad se (bar neko vrijeme) više nećete toliko baviti Srbaljima (osim što će sad Vama preostali Srbalji iz Sjeverne K Mitrovice uz podršku Srbije da prave pizdarije slične onima koje ste vi Srbiji priređivali)!!! Srbalji prestaju da budu "jebena stranka u postupku" a dolaze vam sasvim novi igrači koji će da ustoliče svog ni zašta odgovornog suverena u liku nekakvog visokog predstavnika!!! Ovi baš mnogo ne fermaju za ljudska prava!!! Biće to cijeli spektar raznoraznih svjetskih obavještajnih službi i špijuna koji će na Kosovu odrađivati maksimalni interes za svoje države!!! Da, da,... za svoje države, a ne za trulo Kosovo i narod koji tamo čami u mraku!!!
Da sam potpuno u pravu kada ti najavljujem tešku diktaturu raznih bjelosvjetskih lopina najbolje pokazuje već novoproklamovana zastava kosova!!! Zastava simbolizuje isključivo one parazite koji će narednih decenija vladati kosovom , a nikako albanski, srpski ili neki drugi identitet na tom području!!! Sve je već aranžirano, a "nezavisnost" je stanje kojeg je najmanje u kosovskoj budućnosti!!! Nezavisniji ste bili za vrijeme UNMIK-a pošto ste juče stekli novog zvaničnog gospodara na grbači!!!
ŽIVI BILI PA VIDJELI!!!

PS Ne bih da ovo shvatiš kao ličan stav prema tebi kao pojedincu pripadniku te nacije pošto si mi ti kao pojava na ovom Forumu nekako čudno simpatičan!!! Shvati to kao odnos bližeg okruženja prema vama kao kolektivitetu koji svojim javno promovisanim političkim ambicijama ima jebeno nerješen politički spor sa svim narodima koji vas okružuju (osim valjda Italije)!!!

МИ ???
Јој несрећо јенда, па не палиш се ваљда још увек на то срање да сте нас ВИ Шиптари победили???
Смешно, одрастао човек који је током бомбардовања избегао у Албанију или Македонију сада се прави да има амнезију :)

To matori,vidis da je prso ko lajsna!!! :):D

Чобани или не - ОНИ СУ РЕАЛНОСТ... па ти види, или си мислио да ви можете да бирате па хоћете да озаконите педере а нећете чобане... е па неће моћи...8)

****** su problem a pedofili nisu?
Najbolje da nam crkva i takvi čobani povedu državu pa da završimo na nebu gde nam je po nekima mesto?

Policija je radila svoj posao...
Tek ćeš da vidiš šta je realnost...

Zemlja se ne brani tako što se uništava tamo gde nema otpora i potrebe...

Ja bih to lično na tvom mestu, ne bih gurao druge...
Sa reči na dela...

Kako to Česi i Slovaci razbucaše državu a ni kamenica nije poletela?
Jak si mi ti Beogradjanin...

Никога ја не гурам, само сам констатовао чињенице... уосталом нисам сигуран да им се нећу придружити следећи пут - јер ово је тек почетак.

А Чесима и Словацима НИКО НИЈЕ ОТИМАО И РАЗБУЦАО ДРЖАВУ, НИКО ИХ НИЈЕ БОМБАРДОВАО, НИКО ИХ НИЈЕ ОКУПИРАО И САГРАДИО БОНДСТИЛ... ! Тако да ти поређење није ни за обданиште.

МИ ???

ne ja sam otisao u crnu goru. a hrabrost?? mislis da je hrabrost zamlja sa deset miliona stanovnika, dobro naoruzana, napada dva miliona mahom nenaoruzanih stanovnika kosova koji upotrebljavaju oruzje iz prvog svetskog rata. hahahaaa.... ali to ti je patrijotska logika.

****** su problem a pedofili nisu?
Najbolje da nam crkva i takvi čobani povedu državu pa da završimo na nebu gde nam je po nekima mesto?

Policija je radila svoj posao...
Tek ćeš da vidiš šta je realnost...

Zemlja se ne brani tako što se uništava tamo gde nema otpora...

Да ли је могуће ДА НИСИ ПРОПУСТИО ДА НАПАДНЕШ ЦРКВУ, ја ти нисам крив што си атеиста, ма да мислим да си ђавоиман и да ти је преко потребно крштење и то што пре, потпуно си запао у напаст...:lol::lol::lol:

ne ja sam otisao u crnu goru. a hrabrost?? mislis da je hrabrost zamlja sa deset miliona stanovnika, dobro naoruzana, napada dva miliona mahom nenaoruzanih stanovnika kosova koji upotrebljavaju oruzje iz prvog svetskog rata. hahahaaa.... ali to ti je patrijotska logika.

Pa sta se onda kurcite koji andrak da imate drzavu i vojsku.A btw srija je naoruzana kao NASA lol...Koji si ti ***** ovde:evil:

Никога ја не гурам, само сам констатовао чињенице... уосталом нисам сигуран да им се нећу придружити следећи пут - јер ово је тек почетак.

А Чесима и Словацима НИКО НИЈЕ ОТИМАО И РАЗБУЦАО ДРЖАВУ, НИКО ИХ НИЈЕ БОМБАРДОВАО, НИКО ИХ НИЈЕ ОКУПИРАО И САГРАДИО БОНДСТИЛ... ! Тако да ти поређење није ни за обданиште.

Sledeći put bolje kreni autobusom na Kosovo pa polupaj onaj most što niko da predje
Nemoj do punkta da predaješ pismo a da po Beogradu lupaš i vadiš iz izloga.
To rade slepci.
Ti budi junak.

Česi i Slovaci takodje imaju i istoriju i ognjišta pa se ne pobiše zbog mrtvih

Да ли је могуће ДА НИСИ ПРОПУСТИО ДА НАПАДНЕШ ЦРКВУ, ја ти нисам крив што си атеиста, ма да мислим да си ђавоиман и да ти је преко потребно крштење и то што пре, потпуно си запао у напаст...:lol::lol::lol:

Ajde pusti ljude da sami biraju da li ce da veruju ili ne. Verovati u strumfove je za neke isto sto i za tebe vera u boga.

Драго ми је да ће радикали да закажу велики протест за 3 месеца.....да дају довољно времена овима на Западу да виде да нема никакве реакције са српске стране и да промптно већ сутра признају то и такво Косово.

Sledeći put bolje kreni autobusom na Kosovo pa polupaj onaj most što niko da predje
Nemoj do punkta da predaješ pismo a da po Beogradu lupaš i vadiš iz izloga.
To rade slepci.
Ti budi junak.

Česi i Slovaci takodje imaju i istoriju i ognjišta pa se ne pobiše zbog mrtvih

Како ја могу да се јуначим ПОРЕД ТЕБЕ ЖИВОГ?:shock:

Ма сви су слепци - само си ти јунак...:shock::shock::shock: а и убудуће ће бити јунак само онај за кога ти кажеш да јесте, је л' тако???:oops::oops::oops:

Како ја могу да се јуначим ПОРЕД ТЕБЕ ЖИВОГ?:shock:

Ма сви су слепци - само си ти јунак...:shock::shock::shock: а и убудуће ће бити јунак само онај за кога ти кажеш да јесте, је л' тако???:oops::oops::oops:

Mito, em živiš u centru em nema policije... ja ne bih ček'o ni minut!
Idi nauči Amerikance i Slovence pameti!
:worth:

Niko ne napada SPC,ves svestenike koji narusavaju njen ugled.Ne znam dokle ces da branis Pahomija,Ilariona i slicne spodobe u svestenickoj mantiji.Ja se kao vernik takvih stidim a trebalo bi i ti takodje.

Back