Demonstracije i mitinzi protiv otcepljenja Kosova

BRUKA, na koji nacin se iskazuje solidarnost sa nasim ljudima na Kosovu.
Protest i revolt se manifestuje vandalizmom prema imovini.
Krajnji primitivizam, nedostatak intelekta i zaludjenost jeftinom radikalskom propagandom.
Kvazipatriotizam treba definisati, dopuniti zakon, i sankcionisati kao i svako drugo nedolicno i nemoralno ponasanje.
Radikalnoj stranci , kao izvoru primitivizma i laznog patriotizma, koji je na stetu Srpskog naroda, takodje zabraniti, da prosipa svoju otrovnu propagandu na koju se lepe deca i polupismeni.

Ajde ona deca napolju shto lome i divljaju, al ovi ovde "zadrti nacionalisti", "veliki patrioti" i slichni...oni su mi najsmesniji i ujedno i najjadniji....

...kenj kenj kenj do sutra, a ceo dan u toplom domu pred ekranom.

Jadan si ti sto osudjujes nase sto pale ambasade AMERIKE,FRANCUSKE,ALBANIJE,jer zbog nekih tamo narkodilera nam otimaju svetu srpsku zemlju!,
Ja kao i verujem mnogi odavde sam se borio za kosovo,i ako bog da opet cu!!!!!!!!

pa naravno da je neko popalio navijace,a njima netreba mnogo...ja sam slucajno oko 6 i 15 prvi put uleteo u kneza milosa u sred policijskog kordona....bas naleteo u neznanju...i provalio da su se skupili zandari,dok si reko keks i to u punoj opremi,u svim okolnim ulicama ili interventna stekovana ili bar punto...znaci,spremna je bila i policija i znala da se nesto sprema
moguce je da si u pravu......ma nije ovo prvi put da lome po gradu...lomili su i za vreme rata sa amerima cujem,nisam bio tada ovde,ali cujem da je bilo mnogo vise razbijanja i lomnjave po mekovima,pa nikome nista....i dzamije su palili 2003...pa nikome nista...navikao je ovaj jadni grad da ga lome,ruse i pale...ko god..bilo turci,bilo nemci bilo huligani....vec je oguglao..pa ni ne reaguje :):)

.........ocu reci ova gamadija nasha (politichari i shatro elita) ne mogu da se dogovore oko najvaznije stvari a to je da je ova drzava nasha kuca i kako se kuca brani ,rasporede se i dogovore oko svih upravnih odbora i privatizacija ,pocapali silnu lovu ,od lezilebovica postashe bizmismeni ,a oko onoga shto im je posao da kazu kako gde i kuda ce ova drzava ici ne mogu da se dogovore ,ili ne zele jer im odgovara lov u mutnom ,malo im silni milioni vec bi josh,josh .........

BRUKA, na koji nacin se iskazuje solidarnost sa nasim ljudima na Kosovu.
Protest i revolt se manifestuje vandalizmom prema imovini.
Krajnji primitivizam, nedostatak intelekta i zaludjenost jeftinom radikalskom propagandom.
Kvazipatriotizam treba definisati, dopuniti zakon, i sankcionisati kao i svako drugo nedolicno i nemoralno ponasanje.
Radikalnoj stranci , kao izvoru primitivizma i laznog patriotizma, koji je na stetu Srpskog naroda, takodje zabraniti, da prosipa svoju otrovnu propagandu na koju se lepe deca i polupismeni.

Aha,sad kao znaš nešto o našim ljudima na Kosovu i Metohiji (ovako se pravilno kaže) a sećaš li se šta si pričala pre neki dan?

Ajde ona deca napolju shto lome i divljaju, al ovi ovde "zadrti nacionalisti", "veliki patrioti" i slichni...oni su mi najsmesniji i ujedno i najjadniji....

...kenj kenj kenj do sutra, a ceo dan u toplom domu pred ekranom.

..........totalno si u pravu ,i sam sebi se gadim ,ali sam generacija svih ratova i demonstracija i posle 5 oktobra sam reshio da okachim kopachke o klin ,mislio tad sad ce biti bolje ,nega pravda,neki napredak ,ne mora velik ono svake godine bar 1% bolje ,da ce sposobni i ucheni dobiti shansu ,ono sjashe kurta da uzjashe murta shto je josh gore jashu sad i kurta i murta zajedno .............

To nije njihov grad. To je grad izdajnika sa B92, to je grad zena u crnom, to je grad tajkuna i antiratnih profitera. I savim je normalno da ga unistavaju. Nece ga unistavati kada postane njihov.

a iz kog si ti sela bato?

a jel znas sta je jos bilo u bg danas?
evo ovo
f14mbm9.jpg

a ti idi pa unistavaj svoju seljanu koliko god oces....

Hvala,bas ljubazno...
Da li si ti nekada bio na Kosovu?
Jok, "samo" sam se već do svoje 23. godine iskrpio u tri rata na ovim prostorima!!!
Ja jesam.Mog oca su pretnjama smrcu i 'nesrecnim slucajem saobracajke' upozorili da se nikada vise ne vrati(on je tamo isao poslom).Nagledala sam se jezivih prizora za ceo zivot...Ali nisam zadrti nacionalista...
Ali ovo veceras nije borba za Kosovo,to je okupljanje gorila.

Pa šta!!! Ja sam Alijinom turčinu pobjegao kroz prozor kuće i to ne zato što mi je u "njihovom društvu" bilo gotivno!!! Moj otac i ja smo se na samom početku rata našli na spisku za likvidaciju svih "značajnijih" Srbalja u gradu koji je lično sačinio upravo njegov brijatelj iz djetinstva i vjenčani kum (.... mu ja ... tursku)!!! Tokom rata sam se nagledao s.anja koje ti ne možeš ni u kinima da vidiš na ratnim filmovima (osim u jačim hororima)!!!
Zadrti nacionalista??? Šta ti uopšte znači biti zadrti ili nezadrti nacionalista???
Imaš kao činjenicu samo to da dolje u potpunom okruženju, van svih normalnih standarda, sedam godina žive ljudi i rastu djeca koji krećući se u samo jednoj jedinoj pretrčavaju iz jedne kuće u drugu i to niko od svetskih dušebrižnika ne primjećuje!!! Stoka koja ih drži u takvom stanju sinoć je nagraćena mogućnošću da proglasi nekakvu državu koja zapravo ne da to nije izvana, već ni iznutra (sama prema sebi)!!!
Ako to nije dovoljan razlog za masovno nezadovoljstvo, onda ne znam šta jeste!!!
Osim toga:
Niko iz Prištine nije martovsi linč 2004 nazivao huliganstvom, a gorjeli su tragovi cijele jedne hrišćanske civilizacije!!! To nikog nije nasekiralo!!! Gorjeli i izgorjeli, a tadašnji huligani sinoć su nagrađeni proglašenjem "države"! Dakle prema logici onih koji se pozivaju na vrijednosti evropske civilizacije, valjda i drugi huligani treba sad da dokazuju da su vrijedni ostvarenja vlastitih nacionalnih interesa!!!

XAXAXAAXA LDP-OVCI NA METI!
ako, ako. :evil:

Jovanović: Policija zaštitila članove LDP-a
Tanjug - Pre 40 minuta

BEOGRAD - Predsednik Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović izrazio je večeras u ime te stranke zahvalnost policiji koja je sprečila eskalaciju nasilja na beogradskim ulicama i brzom intervencijom zaštitila članove LDP koji su bili u prostorijama LDP u vreme kamenovanja.

"Liberalno demokratska partija osuđuje svako nasilje, a naročito u ovako osetljivom trenutku. Zahtevamo da se učini sve da se ne pravi novo Kosovo od Srbije. Ovo što se noćas događa je zastrašivanje i pretnja svim normalnim građanima u Srbiji", navedeno je u saopštenju.

Jovanović u saopštenju tvrdi da je za nekontrolisano nasilje odgovorna pre svega vlast.

"Politici koja zna da se ostvaruje isključivo kroz sukobe mora doći kraj. Bez obzira na namere vlasti ne sme se dozvoliti da se dve decenije agonije završi sukobom u samoj Srbiji", navedeno je u saopštenju.

E upravo to!
Šta će meni ‚‚strani plaćenici‚‚ kad ovi domaći sravniše BG za 1.5h :)

pratio sam malo RTS i U92:lol:, i nigde nisam cuo da su albanci bilo sta nazao uradili nekome, a ako je neko hteo da bude fer i da da izjave nasih drzavnika, u prvom planu je isticano da ce kosovo biti drzava svih gradjana, sam premijer je vise puta obecao da ce sve uciniti da sve manjine a narocito srbi uvide sto brze da cemo svi biti isti u novom nezavisnom kosovu. cak je naglasio da je istorijski saradnja neophodna na kosovu medju svim narodima. a vec sam rekao da je nakon uvodne reci poceo isti govor mira i na srpskom.
na zalost po vestima o desavanju u srbiji, druga strana ne misli isto. za sada.

Jovanović: Policija zaštitila članove LDP-a
Tanjug - Pre 40 minuta

BEOGRAD - Predsednik Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović izrazio je večeras u ime te stranke zahvalnost policiji koja je sprečila eskalaciju nasilja na beogradskim ulicama i brzom intervencijom zaštitila članove LDP koji su bili u prostorijama LDP u vreme kamenovanja.

"Liberalno demokratska partija osuđuje svako nasilje, a naročito u ovako osetljivom trenutku. Zahtevamo da se učini sve da se ne pravi novo Kosovo od Srbije. Ovo što se noćas događa je zastrašivanje i pretnja svim normalnim građanima u Srbiji", navedeno je u saopštenju.

Jovanović u saopštenju tvrdi da je za nekontrolisano nasilje odgovorna pre svega vlast.

"Politici koja zna da se ostvaruje isključivo kroz sukobe mora doći kraj. Bez obzira na namere vlasti ne sme se dozvoliti da se dve decenije agonije završi sukobom u samoj Srbiji", navedeno je u saopštenju.

:ok:...

Sve ovo što si nabrojala dali bi dala za jednog Marka?

Dala bih.
I josh vishe ako treba.
Al objasni mi kako mali Marko ishta dobija time shto ce Srbi unishtiti SRBIJU!?
Shta, da nije mozda raspisan konkurs dole, da ce za svaki udarac ovde, mali Marko tamo dole dobiti 1o dinara? :-|

..........totalno si u pravu ,i sam sebi se gadim ,ali sam generacija svih ratova i demonstracija i posle 5 oktobra sam reshio da okachim kopachke o klin ,mislio tad sad ce biti bolje ,nega pravda,neki napredak ,ne mora velik ono svake godine bar 1% bolje ,da ce sposobni i ucheni dobiti shansu ,ono sjashe kurta da uzjashe murta shto je josh gore jashu sad i kurta i murta zajedno .............

Nismo li svi? :(

Aman ljudi, kako ne razumete... Niko ovde nije za nezavisnost Kosova, niko ovde nije protiv svoje drzave, svi imamo ISTI cilj...

...ali mi objasnite jedno:

Kako cemo pomoci njima dole, ako prvo sami sebe sje8emo?
Kao da nas politichari ne je8y dovoljno... :(

pratio sam malo RTS i U92:lol:, i nigde nisam cuo da su albanci bilo sta nazao uradili nekome, a ako je neko hteo da bude fer i da da izjave nasih drzavnika, u prvom planu je isticano da ce kosovo biti drzava svih gradjana, sam premijer je vise puta obecao da ce sve uciniti da sve manjine a narocito srbi uvide sto brze da cemo svi biti isti u novom nezavisnom kosovu. cak je naglasio da je istorijski saradnja neophodna na kosovu medju svim narodima. a vec sam rekao da je nakon uvodne reci poceo isti govor mira i na srpskom.

Da li si ti ozbiljan/a !?!?!?!? :shock::shock::shock::shock:

I ti i ja znamo da se ova ravnopravnost dole NIKADA nece desiti........ To shto premijer obecava mozes okachiti machku o rep.
Dole ce ziveti ili samo Srbi, ili samo Albanci.
U suprotnom ce se poubijati, kao shto se ubijaju od pochetka sranja do danas!

...........poznato je kako su albanci liberalni i miroljubiv narod, ja im poverovao i sutra idem da prodam gajbu pa se seli u prizren da i meni evropsko miroljubivo sunce sija ...........inache zabranili shiptari da jedan srpski fudbalski klub igra u prishtini da se demografska struktura stanovnishtva te metropole ne bi izmenjala (mislim da srba u prishtini ima 102,toliko o tome) ...........

Back