Demonstracije i mitinzi protiv otcepljenja Kosova

:lol::lol::lol:

"Ево, ево туците мене само немојте по љубљеном Меркатору!"
ZNAČI ČULO SE I:
"Ne, ne, ne,...!!! Samo ne po "Gorenju" I "Iskri"!!!! Zar vam ni "Fructal" nije sveto ime!!! Kakvi ste vi to ljudi??? Ne, molim Vas - nemojte, pa to nam je "NAŠA" Planika!!! Ajoooj, molim Vas ne dirajte mi "Lesninu", "na njoj sam je ljubio" (u obradi Balaševića:rotf:)....
Grehota tako da postupate sa "Thommy" majonezom i "Pezz" bombonama!!! Zaboga ljudi kukuuuuu!"

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Српска у срцу,
БиХ у *урцу.

:D:D

Управо

2ccmeti.jpg

Znam ja jednog dečka koji preko celog lista noge ima istetovirano 1389. I zamislite, nije znao kog je datuma bio kosovski boj... posle se vadio dal po starom ili novom kalendaru!?:):):) Ruku mogu da dam da je sad u prvim borbenim redovima... A da, inače je eskivirao vojsku, zamisli da se zarati, ne bi on mogao :)
Užas, o tom mentalitetu ja vama pričam! I svi su oni sad veći Srbi od mene!!!

Slika i prilika.Pa pogledajte samo te 'huligane'...neizivljeni klinci....

Slika i prilika.Pa pogledajte samo te 'huligane'...neizivljeni klinci....

Sram vas i stid bilo!!! Jesi li dobro večerala večeras??? E pa ti možda jesi, ali sedmogodišnji Marko u Štrpcima nije sigurno da je legao sit i smiren!!! Tebe zabole ... za njega i za njemu slične!!! Zabole te za Srbalje koji večeras dežuraju na mostu na Ibru!!! Sekiraš se samo gad ti se nokat polomi ili kad ti zataji kartica na mobilnom!!! Sad eto brineš i za Merkator, jer kao "ipak je to tamo Beograd i nije u redu da se to baš tu dešava"! Nije u redu da se na tvojih par stotina metara bar jedan izlog polomi jer to tebe jako uznemiruje!!! A taj izlog je još uvijek na većoj udaljenosti od tvog dupeta nego što je ukupan radijus "bezbijednog" kretanja na kojem je mali Marko proveo ovih svojih sedam godina života!!! Ti si se večeras napendrečila na Forumu sa namjerom da oplakuješ Big Mack i Merkator!!!!

evo mene opet uzivo sa ulice...stigoh kuci opet....jeste u pravu,sve deca,i to toliko mladi klinci da mozda imaju jedva 18...vecinaq 16......nesmeju cak ni da ih udare pendrekom posteno....odvalili bi ih na pola...ali zato ovi gadjaju objekte..e sad...umalo i ja nenahebah kad je policija krenula u stampedo....sve u svemu mnogo jurnjave i trcanja u prazno...pa sad,ko usput naleti na nesto,to i slomi...murije je mnogo i u civilu,pa samo krenu da jure za nekim pojedincem koji proba da "oslobodi" trafiku od siptarskih terorista...doduse nevolim muriju ali su korektni...pored mene su veceras par puta prosli u trku i samo nastavii da jure za nekim....nemogu da gresim dusu...mada urlaju ko copor prigradskih lutalica...stani...drz ga...jebacu mu maj..ku.....dovedi ga vamo vamo ga dovedi.....i tako
sve u svemu neprijatno

ja sam doduse sada vec ajd da kazem old timer da ucestvujem u ovakvim akcijama,ili bilo kakvim vise...vec sam istrosen raznim picweisima...ali i da sam mlad...nikada nebi lomio mek donalds ili zgrade po dorcolu...to su najstarije zgrade u bgd...svedoci bgd kulture iz proslih vremena

Back