- Poruka
- 441
Nisi vandali nego majmuni, gorile. Nema tu mozga. Postoji samo slepa mrznja i propali zivoti.
normalno je mrzeti nekoga ko tvom narodu i drzavi vec 20 godina cini zlo.
debilno je voleti svog krvnika i neprijatelja kao sto ti radis.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisi vandali nego majmuni, gorile. Nema tu mozga. Postoji samo slepa mrznja i propali zivoti.
Šta misliš Nokri da si pred njima a znaju da su LDP-ovac!!!
A ti bi ratovala?
ZNAČI ČULO SE I:
"Ево, ево туците мене само немојте по љубљеном Меркатору!"
normalno je mrzeti nekoga ko tvom narodu i drzavi vec 20 godina cini zlo.
debilno je voleti svog krvnika i neprijatelja kao sto ti radis.
Ma ti bolidi su jedino jaki kada su u coporu.
Niko nije pomenuo narod!!! Ovdje je na sceni opravdani potrošački revolt!!! Kakve veze sad pa to ima sa nekim narodom???Moronski je mrzeti jedan ceo narod. Da ne pricam o mrznji prema vise naroda.
Znam ja jednog dečka koji preko celog lista noge ima istetovirano 1389. I zamislite, nije znao kog je datuma bio kosovski boj... posle se vadio dal po starom ili novom kalendaru!?Ruku mogu da dam da je sad u prvim borbenim redovima... A da, inače je eskivirao vojsku, zamisli da se zarati, ne bi on mogao
Užas, o tom mentalitetu ja vama pričam! I svi su oni sad veći Srbi od mene!!!
Idi u onaj srpski sabirni centar, u selo Štrpce, vidi kako tamo ljudi žive sa, šta jedu i koliko im minuta sedmično sijalica zasvijetli pa onda kontaj šta je to ovdje jadno!!!Jadno!:-|
sta ce jadni ,kazu da je neyebica gadna bolestSlika i prilika.Pa pogledajte samo te 'huligane'...neizivljeni klinci....
Ne bi bio lep prizor svakako. Ali se ne druzim sa majmunima, samo sa ljudima. Nego sta da si ti predamnom i grupom civilizovanih ljudi? Reci cu ti. Objasli bi smo ti lepo i civilizovano u cemu gresis jer mi nismo majmuni![]()
.........mi ni ovde ne mozemo da se dogovorimo .................niko nas ne treba da unishtava ,sami cemo to da uradimo i brze i bolje od drugih ...........
Slika i prilika.Pa pogledajte samo te 'huligane'...neizivljeni klinci....
.........mi ni ovde ne mozemo da se dogovorimo .................niko nas ne treba da unishtava ,sami cemo to da uradimo i brze i bolje od drugih ...........